Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 18:52:07
Strán: 1 ... 749 750 [751] 752 753 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1735458 krát)
0 užívateľov a 11 Hostí prehliada túto tému.
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #11250 kedy: 25. Október , 2011, 10:20:56 »

pervitinu hojne pridaj. ze sa po nom v abstakoch neskrabes po stene a nekuses do steny je pekne. ale mnoho ludi uz soklo, ze on je ale este omnoho zaujimavejsi, ako opiaty, co sa tyka zavislosti. a co je najzaujimavejsie, este viac ludi si to ani neuvedomi tu zavislost. to je heroin az kamaratsky, lebo skratka fyzicky je kazdemu hned jasne, kolka bije. pervitin je v tomto velky zakerak.

nemas celkom pravdu. skor mi pride realnejsia ta iggiho statistika, ze 2 z 10 sa v priemere dostanu do totalnych sraciek. vacsinou je to presne taka vzorka ludi -  "mam v pici cely svet" a na pikenku je to zabava, tak sa podme ufetovat. to by ale takyto ludia skoncili dost podobne na comkolvek inom.
Zaznamenané
fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #11251 kedy: 25. Október , 2011, 10:22:38 »

Buď ti chýbajú základné znalosti kresťanstva alebo len provokuješ.
Po prvom pre čítaní Biblie by ti bolo jasné ako sa stavia k týmto "bohom" celá židovská kultúra a nasledovne aj kresťania.
Biblia vysvetľuje osatné božstvá ako pôsobenia padlých anjelov, démonov, so satanom na čele, takže pokiaľ s niečím komunikovali reálne tak to bolo s týmito chlapcami, ktorí občas majú celkom zaujímavé chúťky, pozrime sa do minulosti, takí majovia tí to mali úplne super napríklad.  :)

jezisi ..a sme doma  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #11252 kedy: 25. Október , 2011, 10:23:14 »

pervitinu hojne pridaj. ze sa po nom v abstakoch neskrabes po stene a nekuses do steny je pekne. ale mnoho ludi uz soklo, ze on je ale este omnoho zaujimavejsi, ako opiaty, co sa tyka zavislosti. a co je najzaujimavejsie, este viac ludi si to ani neuvedomi tu zavislost. to je heroin az kamaratsky, lebo skratka fyzicky je kazdemu hned jasne, kolka bije. pervitin je v tomto velky zakerak.
inak na pikenko nie je fyzická závislosť, iba psychycká, ale tá je tiež veľká sviňa  Bleee
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #11253 kedy: 25. Október , 2011, 10:23:57 »

Tolerantny krestan sa nikdy nezaprie.  Ja som čert..
čo je na tom netolerantné? či kresťan už nemôže ani názor napísať, lebo je netolerantný? ?§!.
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #11254 kedy: 25. Október , 2011, 10:25:54 »

Biblia vysvetľuje osatné božstvá ako pôsobenia padlých anjelov, démonov, so satanom na čele

Ved to, v tomto ste zhodni s islamom. Nastastie uz nemate vplyv a moc s tym otravovat inak zmyslajucich, pripadne ich likvidovat.  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #11255 kedy: 25. Október , 2011, 10:28:28 »

čo je na tom netolerantné? či kresťan už nemôže ani názor napísať, lebo je netolerantný? ?§!.

Citujem Ta:

"z môjho pohľadu boli proste tieto kultúry, kultúry neveriace, nepoznajúce božie zákony, z toho vyplýva, že to ani nemuseli považovať za zlé, keď vlastne o tom ani nevedeli, že sa to Bohu nepáči. Momentálne ale vieme čo je dobré a čo je zlé, takže tu už nie je tá výhovorka, čo tu mohľa byť niekedy pred 2000 rokmi."

Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #11256 kedy: 25. Október , 2011, 10:28:51 »

inak na pikenko nie je fyzická závislosť, iba psychycká, ale tá je tiež veľká sviňa  Bleee
je aj fyzicka, dlhsie sa vypracovava, abstaky nie su tak tragicke ako pri heraku, ale su tam. dostuduj si.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
floydak
pravidelný návštevník
Príspevkov: 450

« Odpoveď #11257 kedy: 25. Október , 2011, 10:31:27 »

toto je velmi pekny a zaujimavy graf, kde to je vsetko pokope.

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Rational_scale_to_assess_the_harm_of_drugs_(mean_physical_harm_and_mean_dependence).svg

(neviem nakolko doveryhodny)
Zaznamenané

jednoducho som ignoroval axiomu
traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #11258 kedy: 25. Október , 2011, 10:33:15 »

je aj fyzicka, dlhsie sa vypracovava, abstaky nie su tak tragicke ako pri heraku, ale su tam. dostuduj si.
práveže som o tom dosť čítal, vzniká tam len návyk, že musíš zvyšovať dávky ... ale tiež tomu neverím, že keď niekto dáva do kábla tak nemá fyzickú závisloť
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #11259 kedy: 25. Október , 2011, 10:33:41 »

Citujem Ta:

"z môjho pohľadu boli proste tieto kultúry, kultúry neveriace, nepoznajúce božie zákony, z toho vyplýva, že to ani nemuseli považovať za zlé, keď vlastne o tom ani nevedeli, že sa to Bohu nepáči. Momentálne ale vieme čo je dobré a čo je zlé, takže tu už nie je tá výhovorka, čo tu mohľa byť niekedy pred 2000 rokmi."

a teraz mi pls ukáž kde tam niekomu niečo vnucujem alebo ho obmedzujem alebo píšem, že má niečo robiť?
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #11260 kedy: 25. Október , 2011, 10:38:00 »

toto je velmi pekny a zaujimavy graf, kde to je vsetko pokope.
no je to o dost lepsie, nez kecy mnohych tuna, ale aj tak netusim, kde prisli na nejaku hodnotu fyzickej skodlivosti LSD, kedze obsah ucinnej latky v nom hodne pripomina homeopatika  Som frajer
Zaznamenané

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #11261 kedy: 25. Október , 2011, 10:38:15 »

Ved to, v tomto ste zhodni s islamom. Nastastie uz nemate vplyv a moc s tym otravovat inak zmyslajucich, pripadne ich likvidovat.  Nechajte ma vydýchať
Nie nechápeš tomu, prečo by som ťa mal otravovať, ty máš možnosť prístup k informáciám, prečo by som ťa mal otravovať ešte s niečím, prečo by som ti mal niečo robiť, že to nevidíš tak, z mojej strany máš problém, ktorý nechceš riešiť, lebo ho za problém nepovažuješ. Tak potom prečo by som ti mal niečo hovoriť alebo netož ešte robiť? Ako kresťan sa k tebe budem správať tak, aby si sám videl, že tí kresťania prečo sú iní, prečo mi robia dobre, keď ja sa im vysmievam a zle robím, prečo mi pomôžu aj keď som ich vživote nevidel a podobne, treba ale troška pokročiť v hlave aj z vašej strany a nevyhovárať sa vkuse na stredovek a podobne lebo to nie je argument, nemôžeš pripisovať to kresťanom za čím nestáli za čím stála možno RKC a kôpka chorých ľudí.  :)
Zaznamenané

I love my VHT!
FunkyMonk
pravidelný návštevník
Príspevkov: 156

« Odpoveď #11262 kedy: 25. Október , 2011, 10:38:58 »

Zas na druhej strane porozmyslaj, ci to nie je implicitne dane v krestanstve ako nauke, ze sa v konecnom dosledku odtrhlo od moci na rozdiel od islamu, ktory mixuje nabozenstvo s politickou sferou.  Som frajer
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #11263 kedy: 25. Október , 2011, 10:43:19 »

Nie nechápeš tomu, prečo by som ťa mal otravovať

Ty sam o sebe ma neotravujes. :) Vadi mi presne pohlad aky si prezentoval na "neveriacich resp. inovercov", ktory je typicky priznacny pre krestanov a tiez moslimov a az krical z Tvojich poslednych prispevkov. :)
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #11264 kedy: 25. Október , 2011, 10:44:01 »

treba ale troška pokročiť v hlave aj z vašej strany a nevyhovárať sa vkuse na stredovek a podobne lebo to nie je argument, nemôžeš pripisovať to kresťanom za čím nestáli za čím stála možno RKC a kôpka chorých ľudí.  :)
krestanske dogmy sa vyvijali za starocia trvajucej perzekucie kazdeho, kto si dovolil nesuhlasit. na ultimatnu kriminalizaciu fasizmu toho stacilo podstatne menej. ako chces obhajit instituciu, ktora cca 1600 rokov broji proti vedeckemu pokroku a az ked uz je uplne zrejme, ze bitku prehrava, trochu prepise vlastne pravidla a broji dalej?

ako ja by som radsej nesiel do tejto debaty vobec, pretoze je to totalne pointless, ale niektore citaty mi fakt nedaju  Som frajer
Zaznamenané

Strán: 1 ... 749 750 [751] 752 753 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.145 sekund, 23 otázok.