Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 14:43:36
Strán: 1 ... 797 798 [799] 800 801 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1733434 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #11970 kedy: 25. Január , 2012, 13:13:07 »

Dobree. Mal by si si zohnat original stary Minimoog.  Som frajer

uz som mu podobne radil v jeho teme  Som frajer aj ked zrovna stary minimoog je pre muzikanta dnesneho uplna p*čovina  Popiskujem si
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #11971 kedy: 25. Január , 2012, 13:18:42 »

uz som mu podobne radil v jeho teme  Som frajer aj ked zrovna stary minimoog je pre muzikanta dnesneho uplna p*čovina  Popiskujem si

Co ja viem, nevyznam sa popravde v dnesnych klavesoch vobec, cize neviem do akej miery sa tie stariny daju nasimulovat. Vypocul si si uz toto? To mas analog synth heaven.  :)

http://www.progarchives.com/album.asp?id=13620
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #11972 kedy: 25. Január , 2012, 13:24:55 »

Co ja viem, nevyznam sa popravde v dnesnych klavesoch vobec, cize neviem do akej miery sa tie stariny daju nasimulovat. ...

nejde o simulovanie. minimoog stoji jak skory Norlin LP Custom, problem je zo stavom, kus od kusu moze hrat inac, mozu v nom byt stare suciastky. vie to len tie svoje zvuky, je to JEDNOHLASY nastroj, nema MIDI, takze akykolvek klavesak co dnes hra by potreboval k nemu este dalsi normalny nastroj s dynamickou klavesnicou a MIDI. a ked si zratas cenu toho minimoogu a to, ze Ti v kazdom prostredi bude hrat inac a ze sa bude rozladovat, tak Ti vyjde, ze je to naozaj p*čovina kupovat, pokial nie si uchyl, co si to da do vitrinky. a faktom je, ze tie zvuky vie v podstate akykolvek moderny VA syntak.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #11973 kedy: 25. Január , 2012, 13:59:12 »

.... Vypocul si si uz toto? To mas analog synth heaven.  :)

http://www.progarchives.com/album.asp?id=13620

popravde ma to hudobne moc nebavilo. a zvukovo tiez nie. preplacane, bez vkusu....

stary Heldon bol dost o dobovych analogoch, to bolo ovela lepsie...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #11974 kedy: 25. Január , 2012, 14:02:49 »

popravde ma to hudobne moc nebavilo. a zvukovo tiez nie. preplacane, bez vkusu....

stary Heldon bol dost o dobovych analogoch, to bolo ovela lepsie...

Neslo o hudbu, len o tie syntaky, tam ich mas asi vsetky pomaly ake existovali v tej dobe naraz.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #11975 kedy: 25. Január , 2012, 16:03:36 »

nejde o simulovanie. minimoog stoji jak skory Norlin LP Custom, problem je zo stavom, kus od kusu moze hrat inac, mozu v nom byt stare suciastky. vie to len tie svoje zvuky, je to JEDNOHLASY nastroj, nema MIDI, takze akykolvek klavesak co dnes hra by potreboval k nemu este dalsi normalny nastroj s dynamickou klavesnicou a MIDI. a ked si zratas cenu toho minimoogu a to, ze Ti v kazdom prostredi bude hrat inac a ze sa bude rozladovat, tak Ti vyjde, ze je to naozaj p*čovina kupovat, pokial nie si uchyl, co si to da do vitrinky. a faktom je, ze tie zvuky vie v podstate akykolvek moderny VA syntak.

ámen bratu...ale ...minimoog je bomba...a ked som sedel za true analog crumarom, musím povedať, že vstčka, žiadne na svete sa nechytajú na true analog...nemyslel som si to pokial som si na tom nezahral, a planujem pouzit aj nejake analog vychytavky na album na sola...ale je pravda ze prakticky je to nepouzitelne moc...vlastne vid tvoj clanocek...teda ak sa mi to podari popoziciavat na ten jeden vikend ktory sa nebezpecne blizi...ale je pravda ze prakticky je to nepouzitelne moc...vlastne vid tvoj clanocek...na vst hravam s personou, je to super..fakt bomba, svetove zvuky prakticky zadarmo aj ked treba si na to zvyknut..ale ma to tri zasadne nevyhody....hardware klaves ti nikdy nepadne (nam den pred koncertom padol mac..co som teda kukal...), mozes prirodzene hrat jam a upravovat zvuky na knoboch (tukat na notebooku pocas live hrania je zatrest, a nemas taku rychlu moznost upravovat jednotlive parametre, nehovoriac o hammond registroch a podobne) z coho samotne vyplyva potreba mat to naprogramovane dopredu....a za tretie...je jednoduchsie vlacit jednu..alebo dve haraburdy..nez tri alebo styri haraburdy :-)

napriek tomu sa mi vstcka lubia, a planujem ich v sisterhoode pouzivat..btw ti co si nekukli moju temu a chcu vediet jak hrame aj normalne tak - vysvetlenie preco hra klavir jak samohrajka v teme kapely clenov fora :D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #11976 kedy: 25. Január , 2012, 16:05:11 »

... tam ich mas asi vsetky pomaly ake existovali v tej dobe naraz.

vsak to - bordel gulas :)

Hammer, Skrczek, Zawinul ... ... ty s tym vedeli robit. henten exot len cvrilkal a stebotal  Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #11977 kedy: 25. Január , 2012, 16:07:06 »

vsak to - bordel gulas :)

Ti evidentne potom zle hraju Tvoje analyticke monitory. Ja som čert..
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #11978 kedy: 25. Január , 2012, 17:39:43 »

Ti evidentne potom zle hraju Tvoje analyticke monitory. Ja som čert..

bordel gulas v zmysle - nahadzane cez seba nezmyselne zvuky, bez vkusu, bez vsetkeho... doslova "moj syntak dokazer spravit vsetky tieto zvuky, hen "  Ja som čert..
Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #11979 kedy: 25. Január , 2012, 22:53:07 »

!

takto sa pije tequilla
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #11980 kedy: 25. Január , 2012, 23:02:44 »

!

takto sa pije tequilla

popici  Bavím sa skvele
Zaznamenané
METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #11981 kedy: 26. Január , 2012, 01:47:31 »

ceknite co sa stane 1:30
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #11982 kedy: 26. Január , 2012, 10:58:56 »

http://www.buzzfeed.com/mjs538/top-10-pictures-of-vladimir-putin-beating-up-child   Bavím sa skvele
Zaznamenané

Sammko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 625

muck :-*

« Odpoveď #11983 kedy: 26. Január , 2012, 10:59:28 »

niekedy si myslim zeby sa mala spravit tema "na plač" http://www.topky.sk/clx/100313/1296980/Z-Weiterovej-klipu-sa-smeje-cele-Slovensko--To-snad-nemysli-vazne to co ma toto znamenat ? jedna kekecina za druhou na tom slovenskom pope od kristiny cez neznam jake top modelky co si urvali ten hnusny syntak hlasovi alebo co to vlastne je ... a este sa to pusta v radiach Si píš!!!
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #11984 kedy: 26. Január , 2012, 11:10:23 »

niekedy si myslim zeby sa mala spravit tema "na plač" http://www.topky.sk/clx/100313/1296980/Z-Weiterovej-klipu-sa-smeje-cele-Slovensko--To-snad-nemysli-vazne to co ma toto znamenat ? jedna kekecina za druhou na tom slovenskom pope od kristiny cez neznam jake top modelky co si urvali ten hnusny syntak hlasovi alebo co to vlastne je ... a este sa to pusta v radiach Si píš!!!

nahodou je to mile.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 797 798 [799] 800 801 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.073 sekund, 22 otázok.