Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

styrioci

dakedy mam dojem, ze v tych alternativnych kruhoh maju problem si priznat, ze cisar je nahy  ;D

styrioci

Krtko

mn

"Practice cures most tone issues" John Suhr

kubog

Quote from: Krtko on 01. Apríl , 2012, 13:00:56
ach ta alternativa  :'(  http://www.youtube.com/watch?v=lVmmYMwFj1I

Moja hymna  ;D Dokonca aj na CD v aute to mam. Sme si to spievali cely Londyn ked sme boli tuna s kubom63. A vedla nas na semafore dvaja drbkovia s tamagochi na krku. True story  ;D

bubla15

no asi si spomenul  ;D

BrokenWings

marrtin

Quote from: FunkyMonk on 01. Apríl , 2012, 11:02:00
umelec podla teba?
mňa sa to síce netýkalo, táto otázka, ale podľa mňa človek, ktorý zložil toto: http://www.youtube.com/watch?v=WZXM2eq46_s
a dáky panáčik môže íst do p*če  8)
Les Paul + Marshall, čo iné?

yeah

Quote from: Krtko on 01. Apríl , 2012, 13:00:56
ach ta alternativa  :'(  http://www.youtube.com/watch?v=lVmmYMwFj1I
nahodou toto je moja oblubena hymna uz 2 roky  :laugh:

Styrioci obrazok zabil  ;D

miso_kolo

stoka!

bigbadbrad

FunkyMonk

Quote from: Pablo Woozy on 01. Apríl , 2012, 12:24:19
Vies co, poviem ti to takto. Setrim nim... velmi tym slovom setrim, az tak, ze uz ani nepamatam kedy som naposledy niekoho takto oznacil. Cize, ked sa takto oznaci nejake geno co sa prave vyliahlo a najebe dokopy zopar obrazcov/akordov/blata na seba, tak u mna neni ani umelec syntetickeho umenia, ani hudobny umelec, ani sochar. A uz urcite nim u mna neni nejaky panacik dopice !!!
:-\

Ok, ja som sa normalne pytal na konkretne meno. Mozme aj inak, oznacil by si sa za umelca? Resp. myslis, ze to co robis ty je umenie? (normalne sa pytam bez podpichovania)  :)

FunkyMonk

Quote from: marrtin on 01. Apríl , 2012, 14:06:57
mňa sa to síce netýkalo, táto otázka, ale podľa mňa človek, ktorý zložil toto: http://www.youtube.com/watch?v=WZXM2eq46_s
a dáky panáčik môže íst do p*če  8)

Samozrejme, ale oznacovat 200 rokov mrtvych autorov za umenie je trosku lahke - to je proste kanon. Ja tiez mozem povedat ze Beethoven, Mozart atd. Ale kto je podla Teba dnes zijuci umelec? Ci vsetci vymreli a my zijeme tu najhorsiu dobu pre umenie vobec?

Ide mi o toto: Kolko ludi rozoznalo tych velkych autorov minulosti pocas ich zivota za umelcov? Napr. ked sa bavime o tom Bachovi? Kolko z neho by sa zachovalo nebyt prace ludi, ktori ho vytiahli az po jeho smrti? Koho dnes by si vyzdvihol za takeho o kom sa za 50 rokov bude hovorit a bude patrit do kanonu?

yeah

Quote from: FunkyMonk on 02. Apríl , 2012, 14:12:41
Ok, ja som sa normalne pytal na konkretne meno. Mozme aj inak, oznacil by si sa za umelca? Resp. myslis, ze to co robis ty je umenie? (normalne sa pytam bez podpichovania)  :)
Na aku **** ti je pocut, ze sa nepovazujem za umelca? Lebo nie nepovazujem a ani take ambicie nemam, ani som nikdy netuzil aby si to o mne druhi suskali. Slovo umelec je bud floskula, alebo jasne definovany vyraz v podobe poucky v zosite na debilnych estetickych smeroch a ani jedno z toho ma moc nebere. Skor to vidim tak, ze rozdiel medzi takymi pseudoumeleckymi pajacmi a konformnymi, povedzme uniformovanymi sucasnymi autormi spotrebneho "umenia" (ako pop song) je asi taky, ze ti druhi ak chcu utvorit nieco co sa sucasnym spolocenskym konsenzom chape ako kvalitna produkcia, musia sa naucit XYZ pravidiel ako veci funguju a potom v mene akej takej originality (pripadne fingovanej) bud niektore z nich porusit, alebo najst vhodnu kombinaciu tak aby sa to pacilo a slo na odbyt (lebo nemozes jest kazdy den jedno jedlo, ale zaroven nikto nechce zrat hovna ze?). Samozvany, v lepsom pripade uzkym okruhom podobnych blbeckov uznavany umelec nemusi poznat skoro nic, lebo vsetkym konformnym pohrda. A tak sa potom navlecie do homosexualnych siat a poskakuje ako namalovana transka na falosnu, zle zmixovanu verziu Paslo dievca pavy. Cele umenie tkvie v tom, ze skombinoval zlym sposobom neskombinovatelne, samozrejme ako najvacsie plus a devizu berie nekonvencnost svojho nadcasoveho diela, pricom je uplne evidentne, ze ked sa vyserem do bryndzovych halusiek a poprosim Kaolka aby mi tam trochu prihonil tak vznikne takisto cosi nekonvencne, takze uz konecne budem umelec a budu o mne rozpravat ako o Mozartovi tejto doby.
Congratulations!!! This makes perfect sense to me!  

kaolko

Jeden malý chlapec, ktorý žil nejaký čas s otcom v Indii, stretol raz na opustenej ceste malé sloníča, ktoré malo v päte veľký trň a bolestne krývalo. Chlapec k nemu opatrne prišiel, slon mu nastavil chodidlo a chlapec mu trň vybral. Slon radostne zatrúbil a odbehol. O mnoho rokov neskôr, keď už bol chlapec velký a už dávno žil v Európe, navštívil jedného dňa cirkus. Posadil sa do prvého radu a keď prišlo na rad číslo so slonmi, jeden ten slon sa naňho veľmi dlho zadíval a potom hlasno zatrúbil. Tomu chlapcovi – teraz už dospelému mužovi – ten slon pripadal nejaký povedomý a tak sa na sedadle trochu nadzdvihol aby si ho dobre prehliadol.
Slon chvíľu váhal, ale potom prišiel priamo pred toho mladíka a tam sa zastavil. Mladík vstal a pohladil slona po chobote. Slon ho chobotom vzal okolo pása, zdvihol do vzduchu, jebol ho o zem a rozjebal ho na kašu.
Zrejme to bol nejaký úplne iný slon...