Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 18:17:48
Strán: 1 ... 1043 1044 [1045] 1046 1047 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1736987 krát)
0 užívateľov a 12 Hostí prehliada túto tému.
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #15660 kedy: 21. Júl , 2013, 12:50:00 »

nechcem vediet kolko krestanov ma prave vtaka v tlame mladeho chlapca  Zdravíčko
ja by som aj chcel vediet, odkial sa taketo informacie viem dozvediet, ty asi mas nejake presnejsie informacie, ked na to narazas?
Ja som mal len potrebu poukazat na to, ze sa povacsine nadava na krestanov, pritom moslimovia su o moc nebezpecnejsi pre nasu spolocnost a o nich akosi ta verejna mienka nie je takato zaujata.
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #15661 kedy: 21. Júl , 2013, 12:54:15 »

Ja som mal len potrebu poukazat na to, ze sa povacsine nadava na krestanov, pritom moslimovia su o moc nebezpecnejsi pre nasu spolocnost a o nich akosi ta verejna mienka nie je takato zaujata.

Skor mam pocit, ze moslimov v EU sa kazdy uz tak boji, ze sa aj media boja na nich poukazat. Ved by potom mohla vzblknut Pariz trebars. Bavím sa skvele

Kdezto do krestanov sa kope dobre a je to v podstate aj moda, tak ako antiamerikanizmus. Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 21. Júl , 2013, 12:56:46 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #15662 kedy: 21. Júl , 2013, 13:14:40 »

Skor mam pocit, ze moslimov v EU sa kazdy uz tak boji, ze sa aj media boja na nich poukazat. Ved by potom mohla vzblknut Pariz trebars. Bavím sa skvele

Kdezto do krestanov sa kope dobre a je to v podstate aj moda, tak ako antiamerikanizmus. Bavím sa skvele
Hej moze byt, ze je to taky podvedomy strach, ze ludia sa boja vobec si na nich otvorit usta. Ale presne na to poukazujem, ze do krestanov sa kope, lebo ludia si uvedomuju, ze oni aj dodrziavaju do urcitej mieri tu zasadu, ze kto do teba kamenom ty donho chlebom.
http://www.mojevideo.sk/video/1a48b/odvazna_nemka_na_zhromazdeni_moslimov.html hentato sa mi ale pacila.  :)
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #15663 kedy: 21. Júl , 2013, 13:21:36 »

ja by som aj chcel vediet, odkial sa taketo informacie viem dozvediet, ty asi mas nejake presnejsie informacie, ked na to narazas?

stacia mi tie pravidelne medializacie zneuzivanych maloletych predstavitelmi cirkvi.
nemam pocit ze by sa o cinoch moslimov nehovorilo a nepisalo, staci len nebyt az tak strasne zaujaty a nekopat len za jedno druzstvo.
Zaznamenané

o-yep sro
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #15664 kedy: 21. Júl , 2013, 13:29:08 »

stacia mi tie pravidelne medializacie zneuzivanych maloletych predstavitelmi cirkvi.
nemam pocit ze by sa o cinoch moslimov nehovorilo a nepisalo, staci len nebyt az tak strasne zaujaty a nekopat len za jedno druzstvo.

To je ale prave ta nerovnovaha. Tie pedofilne afery maju ozaj riadne medialne pokrytie vsade. Kdezto ked mohamedanci zapaluju predmestia, podrezavaju zeny za zneuctenie rodiny a pod., vacsinou sa to bagatelizuje a ututlava, ved nedajboze sa bieli mozu nasrat a bude veselo. Kritika islamu ako takeho je v zapadnych mediach neumerne slaba oproti kritike predstavitelov RKC alebo celkovo krestanstva.

Ved si vezmi aj to, ze ako trebars SME bagatelizovalo protesty vo Francuzsku proti gejmanzelstvam. Zislo sa tam mozno az 800 tisic ludi a v SME nenapadne spravicky so snizenym poctom ucastnikov. Ak by boli v Parizi take masove pochody protistrany, mal by si to na titulke furt. Ked bude v BA Duhovy pride alebo ked je politicky korektna Pohoda, tak mas live informacie pocas celeho dna. Mas pocit, ze to je vyvazene?  Popiskujem si
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #15665 kedy: 21. Júl , 2013, 13:31:31 »

ved ale ja niesom odkazany len na SK media, na tych slovenskych sledujem akurat tak kto prasi rolincovu
Zaznamenané

o-yep sro
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #15666 kedy: 21. Júl , 2013, 13:38:23 »

ved ale ja niesom odkazany len na SK media, na tych slovenskych sledujem akurat tak kto prasi rolincovu

Ja este pravidelne sledujem rakuske a tam je to totalne podobne. Obavam sa, ze vacsinou to bude podobne vsade.  Popiskujem si

Minule ma celkom pobavilo - Turek vo Viedni znasilnil v metre mladu bielu viedencanku. V mediach sprava, kde sa o Turkovi pisalo ako o mladikovi bez udania alebo naznacenia povodu (neskor vysvitlo ze ani nemal obcianstvo).

Druha sprava na tej istej strane paradoxne Bavím sa skvele - zbili tiez dakde vo Viedni cernosku Etiopcanku. Tam uz zrazu jej povod bol zvyrazneny, kedze bola obet. Cize celkom slusna manipulacia nie? :) Nie je to "nahodou" podobne so situaciou u nas?
« Posledná zmena: 21. Júl , 2013, 13:39:07 od proghoper » Zaznamenané

mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #15667 kedy: 21. Júl , 2013, 18:16:42 »

situácia u nás je taká , že keď  si ideš kúpit kebab , tak na teba ako na belocha kuká jak keby si z Marsu spadol , nabere ti 4 masá potom ti jedno zobere , nabere 4 paradajky , prehrhňa sa ti v tom a dve zobere , kua a furt sme mali štastie , že po nás došli Turci , no ten sa išiel posrať  a naberel im také porcie , že sme iba kukali , najvačšia sranda , že keď obsluhujú belocha tak iba zazerajú a keď svojho tak úsmev od ucha k uchu  :) serem im na celý kebab aj doner , už tam nechodíme , v raichu vo Wiedni na Mária pomož ulica je to to isté , aj zmrzlinári aj kebabári   ?§!.
Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
arnysimilar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 480

« Odpoveď #15668 kedy: 21. Júl , 2013, 18:46:16 »

Vidiš, ja som to v živote nejedol (z princípu) a nechýba mi to. A zmrzlinu už tiež vyše 15 rokov nejem (ako do nej nedávajú vajcia).
Zaznamenané

Byť hlupákom je veľmi ťažké, pretože je veľmi veľka konkurencia...
mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #15669 kedy: 21. Júl , 2013, 19:12:25 »

ja som vždy maslel , že oni tam napichajú to maso a potom opečú , ale nie nie , privezú im to už na tej ocelovej tyčke a mrazené , blé  Je mi do plaču
Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
stevino179
Hosť
« Odpoveď #15670 kedy: 23. Júl , 2013, 15:19:27 »

https://www.facebook.com/JoanCornellaPics
Zaznamenané
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #15671 kedy: 23. Júl , 2013, 15:47:40 »

stevo, konecne si dal nieco za co si ta fakt vazim :-) :-) to je paradne :-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
stevino179
Hosť
« Odpoveď #15672 kedy: 23. Júl , 2013, 16:04:08 »

Na zdravie!
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #15673 kedy: 23. Júl , 2013, 16:22:11 »

Ano, tie mam aj ja rad.  :)
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #15674 kedy: 24. Júl , 2013, 12:48:23 »

Zaznamenané
Strán: 1 ... 1043 1044 [1045] 1046 1047 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.066 sekund, 23 otázok.