Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 07:51:03
Strán: 1 ... 1051 1052 [1053] 1054 1055 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1736459 krát)
0 užívateľov a 18 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #15780 kedy: 24. August , 2013, 14:31:47 »

.. napriklad ak by som sa chcel dakde ist najest a potom pivo, tak do Slovaku alebo Flagshipu nepachnem ani nahodou. :)

X-krat sme takto v Slovaku boli, co tu ojebavas  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #15781 kedy: 24. August , 2013, 16:22:47 »

X-krat sme takto v Slovaku boli, co tu ojebavas  Bavím sa skvele Bavím sa skvele

No ved preto, lebo sme sedeli najprv dolu. Inak ak by sme boli v meste, tak urcite by sme do Slovaku nesli, jedine ak uz potuzeni slusne neskoro v noci. Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #15782 kedy: 24. August , 2013, 16:23:50 »

prosim pekne cesnacka a utopence to je akoze restauracia hej? halusky uplne napicu asi najhorsie na slovensku co som zral.. naposledy som mal na nich 4 kusky zosuverenej slaniny..  dikickooo
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #15783 kedy: 24. August , 2013, 16:24:19 »

Slovak ma rovnaku kuchynu s Europa pubom a este som sa ani v jednom nenajedol zle. Flagship bol spociatku pruser, ale zlepsili sa, aj personal, naposledy som tam bol cez den tyzden dozadu, vynikajuce pivo, obstojne jedlo, dobra obsluha...

Je to mozne, v Slovak pube som jedol strasne davno a vo Flagshipe tiez, tak sa mozno zlepsili, lebo specialne na Flagship som nepocul dobreho slova nikdy.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #15784 kedy: 24. August , 2013, 16:35:38 »

prosim pekne cesnacka a utopence to je akoze restauracia hej? halusky uplne napicu asi najhorsie na slovensku co som zral.. naposledy som mal na nich 4 kusky zosuverenej slaniny..  dikickooo

neviem, co davas, ale nedavas dobre bracho.

http://www.slovakpub.sk/uploads/pdf/listok.pdf

najhorsie halusky na Slovensku som jedol na Liptove - zamerne som si ich dal asi v piatich restikach a tie zo Slovaku su proti hentym jak domace. aj ked tato "referencia" je asi 10 rokov stara, tak dufam, ze som liptovcanov moc neurazil...

Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #15785 kedy: 24. August , 2013, 17:06:29 »

Kym som byval v BA, tak v porovnani s Brnom tam bola cista pust, co sa tyka normalnej krcmy, pubu alebo restauracie. Uplne nic.

Teraz si spominam pri praci bola taka pizeria Umag, piza s olivami bola prekrojena oliva, piza s chili paprickami prekrojena chili papricka. Snad uz sa zlepsili...
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #15786 kedy: 24. August , 2013, 19:25:17 »

Kym som byval v BA, tak v porovnani s Brnom tam bola cista pust, co sa tyka normalnej krcmy, pubu alebo restauracie. Uplne nic.

Teraz si spominam pri praci bola taka pizeria Umag, piza s olivami bola prekrojena oliva, piza s chili paprickami prekrojena chili papricka. Snad uz sa zlepsili...

BA je este furt plna podobnych troublesome 96 restik, ale da sa tu uz najest aj normalne. Na taliansku kuchynu treba chodit do al trivia (vynikajuca jahnacina!) alebo la lanterna v river parku, obcas aj v primi vedia urobit kvalitnu pizzu, kura a cestoviny, ale kuchyna tam je absolutne nekonzistentna, dalej aj v gatto matto na panskej varia celkom slusne a cenovo o dost prijatelnejsie ako v spomenutych restikach. Dalo by sa proste o tom hovorit dlho, nechame to na pivo. O slovaku len tolko, ze to je imo skor vyvarovna pre studentov - syr za 1e, halusky 3,5e atd. naco by som tam mal chodit ked v mestanskom je jedlo o +-2e drahsie a kvalitou neporovnatelne? (napr. v slovaku vkuse vidis na lcd televizoroch jak sa pece ich bio chlieb, realne vsak poctivy cerstvy domaci chleba dostanes iba v mestianskom a podnikoch ktore spocitam na jednej ruke...) dalsia vec je ta, ze prevadzka mestianskeho pivovaru je kapacitne porovnatelna so slovakom a nikdy sa vam nestane ze cakate na nieco viac ako 15 minut, teda za tych min. 50x co som tam bol sa mi to osobne nestalo, ani pri pocte ludi 10+
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #15787 kedy: 27. August , 2013, 14:48:40 »

aaaaadoooooolffffff  Bavím sa skvele treba vyckat az do konca ..  poloha je zabita
« Posledná zmena: 27. August , 2013, 14:50:21 od kaolko » Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #15788 kedy: 27. August , 2013, 14:55:39 »

Gulometom proti stihackam sa nevyplaca, ani Allah nepomohol Bavím sa skvele

Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #15789 kedy: 27. August , 2013, 15:02:58 »

Alah praveze pomohol... lebo mu uz musi liezt na nervy ze kazdy moslim nerobi cely den nic ine, len vykrikuje alah akbar.. vies.. to je ako ked mas uzasne sikovne dieta a kazdy den mu budes hovorit ze 100x ze je genius.. po par rokoch ta zabije hrdzavym nozom v spanku  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Dafteaux
nováčik
*
Príspevkov: 58

« Odpoveď #15790 kedy: 02. September , 2013, 17:30:53 »

vyborne video ako si vyrobit elektricku gitaru  Bavím sa skvele

http://www.youtube.com/user/msadaghd?feature=watch

+ ma kopec videi na svojom kanali, odporucam  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
StrikeDevil
pravidelný návštevník
Príspevkov: 193

« Odpoveď #15791 kedy: 02. September , 2013, 21:52:34 »

Bravooo
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #15792 kedy: 03. September , 2013, 11:00:01 »

Alah praveze pomohol... lebo mu uz musi liezt na nervy ze kazdy moslim nerobi cely den nic ine, len vykrikuje alah akbar..

dpc Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
misofg
stály hosť
Príspevkov: 931

ABCDEFUCK

« Odpoveď #15793 kedy: 03. September , 2013, 15:37:41 »

Metal, pobavilo  Som frajer
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #15794 kedy: 05. September , 2013, 18:59:54 »

velmi tvrda recesia
Zaznamenané
Strán: 1 ... 1051 1052 [1053] 1054 1055 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.055 sekund, 23 otázok.