Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 00:31:04
Strán: 1 ... 1055 1056 [1057] 1058 1059 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1736004 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #15840 kedy: 25. September , 2013, 14:22:28 »

aj by som ti zasmecoval ale to by sa ti nepacilo  Bavím sa skvele

Ale ved klasika, co ma pravo sa obuvat plasitel pavukov v pivnici do gitaroveho Boha Hammetta nie? Ved to sa tu uz rozoberalo, to je asi analogicky ako to, ze ked Ti dojebe lekar operaciu, tak sa nemas pravo stazovat, ved nie si lekar nie? (alebo ta Iggyho bajna hlaska o zle opichanej babe Bavím sa skvele)

Inak na Hammetta chodia na nete ine fory a videa, tak neviem co sa divis. Bavím sa skvele Je to profik, zivi sa tym, tak jasne, ze si zasluzi aj pokritizovat alebo si trochu robit z neho prdel, ked nieco dojebe.
« Posledná zmena: 25. September , 2013, 14:22:50 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #15841 kedy: 25. September , 2013, 14:27:27 »

no ale hentak a stars spangled banner Bavím sa skvele ja by som ho zavrel do pivnice, profík neprofík Bavím sa skvele
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #15842 kedy: 25. September , 2013, 14:35:14 »

Ale ved klasika, co ma pravo sa obuvat plasitel pavukov v pivnici do gitaroveho Boha Hammetta nie? Ved to sa tu uz rozoberalo, to je asi analogicky ako to, ze ked Ti dojebe lekar operaciu, tak sa nemas pravo stazovat, ved nie si lekar nie? (alebo ta Iggyho bajna hlaska o zle opichanej babe Bavím sa skvele)

Inak na Hammetta chodia na nete ine fory a videa, tak neviem co sa divis. Bavím sa skvele Je to profik, zivi sa tym, tak jasne, ze si zasluzi aj pokritizovat alebo si trochu robit z neho prdel, ked nieco dojebe.

jasne, akurat na tom vsetkom je najsmiesnejsie to ze najcastejsie a najhlucnejsie kricia ludia co by to nedali lepsie ako v hentom videu. sak nieje problem skritizovat profika co neda penaltu ze to kopol zle, je to uplne legitimna kritika. lenze je usmevne ked nejaky kokotes s nohami do X reve na celu krcmu ako sa to ma robit, taky spravny slovensky pristup kde kazdy vie vsetko najlepsie, to aj ta kritika vyznieva dost usmevne napriek tomu ze je opravnena Som frajer Na zdravie!

baba samozrejme moze mat staznost, ale tu mi to skor pride ze ty sa pozeras na jebacku cez monitor a isiel by si strasne poucovat ako sa to ma robit, ale vlastne si este neomocil a len tusis ze by to malo byt inac  Bavím sa skvele Som frajer
Zaznamenané

o-yep sro
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #15843 kedy: 25. September , 2013, 14:42:01 »

to je jedno vsetko. mna len fascinuje, ze neni na svete kapela, co ma viac odkoncertovane ako Metallica. Hammet ma na podiach odstate 1000cky hodin a cim je starsi, tym hra horsie. zvlastny fenomen :)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #15844 kedy: 25. September , 2013, 14:44:47 »

niekde som cital ze ma seriozny zapal sliach a ze mu odchadzaju totalne prsty, predlaktia a vsetko.. ne ze by to nejak malo ospravedlnit daco, lebo rastis to vcelku zas raz vystihol  :) tymto tempom je do roka dvoch z neho bluesovy gitarista
« Posledná zmena: 25. September , 2013, 14:45:09 od kaolko » Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #15845 kedy: 25. September , 2013, 14:46:58 »

to je jedno vsetko. mna len fascinuje, ze neni na svete kapela, co ma viac odkoncertovane ako Metallica. Hammet ma na podiach odstate 1000cky hodin a cim je starsi, tym hra horsie. zvlastny fenomen :)

Ako aj Rolling Stones.  :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #15846 kedy: 25. September , 2013, 14:51:53 »

Ako aj Rolling Stones.  :)

ani nie. Hammet za mladi vedel co-to povypletat, este aj dnes sa najdu chalani, co ho maju za gitaroveho boha. Rolisi hrali zamladi uplne katastrofalne a cim su starsi, tym su tie koncerty mensi pruser. ked si das nejake zanovnejsie zivaky, tak praveze sa to celkom da...
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #15847 kedy: 25. September , 2013, 14:58:25 »

na druhu stranu mas aspon istotu kde to bude o par rokov  Bavím sa skvele
Zaznamenané

o-yep sro
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #15848 kedy: 25. September , 2013, 15:00:23 »

ani nie. Hammet za mladi vedel co-to povypletat, este aj dnes sa najdu chalani, co ho maju za gitaroveho boha. Rolisi hrali zamladi uplne katastrofalne a cim su starsi, tym su tie koncerty mensi pruser. ked si das nejake zanovnejsie zivaky, tak praveze sa to celkom da...

ja som napr stones nikdy nemal rad, vzdy som ich povazoval za uplne zbytocnu kapelu. no a potom som videl nejaky koncert z posledneho obdobia, a normalne som bol milo prekvapeny. aj ma to doma v obyvacke roztancovalo.

..narozdiel od tych fetackych seventies sessions.
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
killo
stály hosť

« Odpoveď #15849 kedy: 25. September , 2013, 15:01:15 »

niekde som cital ze ma seriozny zapal sliach a ze mu odchadzaju totalne prsty, predlaktia a vsetko.. ne ze by to nejak malo ospravedlnit daco, lebo rastis to vcelku zas raz vystihol  :) tymto tempom je do roka dvoch z neho bluesovy gitarista

a asi je to nakazlive lebo lars ulrich ma daco podobne :D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
killo
stály hosť

« Odpoveď #15850 kedy: 25. September , 2013, 15:02:50 »

niekde som cital ze ma seriozny zapal sliach a ze mu odchadzaju totalne prsty, predlaktia a vsetko.. ne ze by to nejak malo ospravedlnit daco, lebo rastis to vcelku zas raz vystihol  :) tymto tempom je do roka dvoch z neho bluesovy gitarista

a navyse este ma podla mna aj zapal mozgu:

Zaznamenané

Captain SEXXX !!
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #15851 kedy: 25. September , 2013, 15:03:45 »

jasne, akurat na tom vsetkom je najsmiesnejsie to ze najcastejsie a najhlucnejsie kricia ludia co by to nedali lepsie ako v hentom videu.

To je uplne jedno, ci by to kritizujuci dal alebo nedal, pokial je ta kritika objektivna. On sa tym zivi, zaraba obrovske lowe, tak sa predsa pravom ludia mozu pozastavit a zarehotat na tom, ze to proste dost dojebava. Pritom najdes kopec menej znamych kapiel, ktore hraju v podstate len pre vlastnu radost a realne hraju cistejsie a pritom su inak normalne zamestnani a zivia sa niecim inym. On sa tym zivi, je to jeho "zamestnanie" a tak ako aj kazdy iny zamestnanec (odbornik) je kritizovatelny, pokial nieco dojebe. O to sa tu jedna. :)
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #15852 kedy: 25. September , 2013, 15:10:42 »

a navyse este ma podla mna aj zapal mozgu:

Ano, toto uz je uplna ludova tvorivost. Bavím sa skvele Pista, aj toto Ti vadi? Žmurk Ten, co to zostrihal, mozno ani vobec nehra na gitare.
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #15853 kedy: 25. September , 2013, 17:01:17 »

To je uplne jedno, ci by to kritizujuci dal alebo nedal, pokial je ta kritika objektivna. On sa tym zivi, zaraba obrovske lowe, tak sa predsa pravom ludia mozu pozastavit a zarehotat na tom, ze to proste dost dojebava. Pritom najdes kopec menej znamych kapiel, ktore hraju v podstate len pre vlastnu radost a realne hraju cistejsie a pritom su inak normalne zamestnani a zivia sa niecim inym. On sa tym zivi, je to jeho "zamestnanie" a tak ako aj kazdy iny zamestnanec (odbornik) je kritizovatelny, pokial nieco dojebe. O to sa tu jedna. :)

niesom si isty ci kritika a vysmech je jedno a to iste. ale to je jedno, sak o nic nejde, je to akurat smiesne ked si pivniciaci honia ego na falosne hrajucich milionaroch  Bavím sa skvele Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #15854 kedy: 25. September , 2013, 17:02:37 »

niesom si isty ci kritika a vysmech je jedno a to iste. ale to je jedno, sak o nic nejde, je to akurat smiesne ked si pivniciaci honia ego na falosne hrajucich milionaroch  Bavím sa skvele Na zdravie!

čo vy máte proti sebe, chalani?   Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: 1 ... 1055 1056 [1057] 1058 1059 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.064 sekund, 23 otázok.