mr. redwine
|
|
« Odpoveď #16695 kedy: 30. Marec , 2017, 20:32:39 » |
|
...celkom mily inzerat "zosilnovac znacky Input "
|
„a beer a day keeps the doctor away.“
|
|
|
traktor
|
|
« Odpoveď #16696 kedy: 06. Apríl , 2017, 15:42:40 » |
|
...celkom mily inzerat "zosilnovac znacky Input " výborné
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #16697 kedy: 29. Apríl , 2017, 17:01:35 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #16698 kedy: 04. Máj , 2017, 13:58:31 » |
|
Gitarista pozbieral všetky krabičky, mixy, multiefekty atď., zapojil ich za seba a všelijako nastavoval zvuk. Po chvíli nadšene zahlásil: “Mám to, konečne zvuk, aký som chcel!” Zvukár sa pýta: “A ako to máš nastavené?” “Všetko bypass!”
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mr. redwine
|
|
« Odpoveď #16699 kedy: 15. Máj , 2017, 11:48:35 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
„a beer a day keeps the doctor away.“
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #16700 kedy: 23. Jún , 2017, 17:49:22 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #16701 kedy: 23. Jún , 2017, 20:11:05 » |
|
Darmozraci posrati, mali by sa s nimi narobit poriadky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
icotech852
|
|
« Odpoveď #16702 kedy: 23. Jún , 2017, 20:28:23 » |
|
Kresťania,láska sama o sebe,najmä to upalovanie na hranici,križiacke výpravy a hon na čarodejnice...
|
|
|
Zaznamenané
|
Jackson X Kelly,Marshall JVM,Greenbacks
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #16703 kedy: 23. Jún , 2017, 21:47:52 » |
|
Kresťania,láska sama o sebe,najmä to upalovanie na hranici,križiacke výpravy a hon na čarodejnice...
tento argument je v 21 storoci teda rozhodne k veci toto ma tiez dokaze vzdy v dnesnych dobach fascinovat, i ked toto sa moze diat fakt uz len kdesi v riti na lokalnej cirkevnej urovni ja som s nimi (katolockou cirkvou) v poslednych dobach prisiel letmo do styku a praveze som bol prekvapeny, ako modernisticky maju mnohe veci ponate, ale to asi fakt bude medzi roznymi duchovnymi rozne a asi aj na tej lokalite bude zalezat ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #16704 kedy: 25. Jún , 2017, 07:00:53 » |
|
prúser je to, že keď sú v parlamente, tak sa chovajú jak v 14. storočí, zákazy - príkazy , pritom idú len po prachoch, farizeji falošný, mám fasa skúsenosť kámošova ségra vyštudovaná teologička miesto odmietnutia telefónu bráchovi zdvihla, kvákala s kámoškou, hneď si to dal s mangelkou na reprák a počúvali, no a tá ich ohovárala, najprv jeho potom jeho ženu, potom dcéru a potom kocúra, že všetko obsere a obští keď ho strážia, zavolal na drácenú linku, že ich počúvajú vrátil jej klúče od jej bytu, teologička zomiera na raka, jasné, že ospravedlnenie neprijal aj keď revala, je to jednoduchšie, on zas plná huba kresťanských rečí, ale čo slovo to nadávka, fakt sa to nedá počúvať v jakej zlobe žije, kua a lakomý jak Harpagon, kresťania keď sa im to hodí, zožieraný lakotou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #16705 kedy: 29. Jún , 2017, 08:15:26 » |
|
ale exorcista si uzil satanistickych textov vrchovate, ked precital (mozno i vypocul) vsetky tie albumy kto vie, ci sam nemusi sa nejak ocistovat potom, v nejakom medzugorskom vodopade... kolko vlastne vydrzi taky exorcista ? aku ma zivotnost ? stat by mal vyplacat nejake priplatky za rizikove povolanie, nie ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
icotech852
|
|
« Odpoveď #16706 kedy: 29. Jún , 2017, 16:47:45 » |
|
tento argument je v 21 storoci teda rozhodne k veci ja som s nimi (katolockou cirkvou) v poslednych dobach prisiel letmo do styku a praveze som bol prekvapeny, ako modernisticky maju mnohe veci ponate, ale to asi fakt bude medzi roznymi duchovnymi rozne a asi aj na tej lokalite bude zalezat ... treba si uvedomit ako vzniklo 21storocie - na zaklade vynalezov,technologii a objavov ktore nevymysleli krestania... vymyslela ich doba tvrdeho kapitalizmu (aj komunizmu) Krestania len radi pouzivaju poznatky a vydobytky inych (napr.ropu,televiziu,rozhlas atd...) a este sa k tomuto zivotnemu stylu hlasia v style,ze im to tak ich Boh doprial BTW - nic proti Krestanom....a este som zabudol - pedofilia
|
|
|
Zaznamenané
|
Jackson X Kelly,Marshall JVM,Greenbacks
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #16707 kedy: 29. Jún , 2017, 17:03:51 » |
|
vies to napisat aj inymi slovami ? lebo nejako sa neviem chytit ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
archeolog
náhodný pocestný
Príspevkov: 77
|
|
« Odpoveď #16708 kedy: 29. Jún , 2017, 21:45:42 » |
|
Ehm... Isaac Newton-hlboko veriaci anglikan Rene Descartes-hlboko veriaci krestan Blaise Pascal-katolicky teolog Jozef Murgas-vynalezca bezdrotovej radiotelegrafie a katolicky knaz Stefan Jedlik, vynalezca prveho rotacneho elektrickeho stoja-jednosmerneho dynama/motora a tajtiez katolicky knaz Takisto veriaci zdokonalovatel objektivov Petzval alebo Louis Pasteur Alebo este zijuci profesor Krempasky, ci astrofyzik Jiri Grygar.. krestania .... ci chceli sme si kopnut do krestanov, ze nic moderne nevymysleli?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #16709 kedy: 29. Jún , 2017, 23:37:11 » |
|
Krestania len radi pouzivaju poznatky a vydobytky inych (napr.ropu,televiziu,rozhlas atd...) a este sa k tomuto zivotnemu stylu hlasia v style,ze im to tak ich Boh doprial BTW - nic proti Krestanom....a este som zabudol - pedofilia Na zaklade akých skusenosti mas taketo nazory ? Vies, ak ta niekto co o sebe tvrdi ze je krestan, bude unavovat s takýmito recami, to este neznamena ,ze su seci taky a tak isto je to aj stymi pedofilmi.Curaky by som im nechal urezat, a zeravy kutac naphal doprdele, ale to este neznamena ,ze treba dat preventivne vykastrovat a odsudit seckych cirkevných hodnostarov od diakonov az po papeza. Ja si myslim, ze ak je niekto prepnuty ,tak je uplne jedno, k akej skupine sa hlasi .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|