Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 09:58:45
Strán: 1 ... 13 14 [15] 16 17 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ANEURYSMA - Koncerty  (Prečítané 49462 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #210 kedy: 23. November , 2008, 11:52:55 »

thrash sa vyvyja, vidis rozdiely v trashy od osemdesiatych rokov ako ho hral destruction, a krator a potom ako ho hrali megadeth alebo metalica? dnes sa hra zasa inac...
ale ako sa vyvyjal  speed metal??? ak mi to vysvetlis budem rad, ze si v tomto smere teda mozem doplnit vedomosti :) lebo zatial co som videl kapely kazda v tomto zanri ma velmi vela spolocneho...

musim so Swordym suhlasit. Daj si do placu takty Meshuggah co urobili s klasickeho Trashu  Žmurk

« Posledná zmena: 23. November , 2008, 11:57:01 od Dorian » Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #211 kedy: 23. November , 2008, 12:01:25 »

musim so Swordym suhlasit. Daj si do placu takty Meshuggah co urobili s klasickeho Trashu  Žmurk

na to mozem kludne povedat, ze si daj do placu taky Dream Theater, co urobili z klasickeho heaviku,...  Som frajer
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #212 kedy: 23. November , 2008, 12:06:49 »

Aby som prispel aj niečím pozitívnym - zvuk sólového gitaristu z Kamorthonu sa mi páčil.
Zaznamenané

swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #213 kedy: 23. November , 2008, 12:11:54 »

ono je uz fakt tazko nieco nove, lebo uz bol metal , uskriekany, drsny, makky, melodicky, prevyskovany, potom podladeny do extremu, brutalny, rychly, pomaly, temny, primitivny, extremne tecnicky zlozity... a tak isto ako draem vychadza z heaviku tak tak tak isto z neho vychadza aj trash :) a nemam pocit, ze dream by bol speed metal :)   
Zaznamenané

Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #214 kedy: 23. November , 2008, 12:20:40 »

na to mozem kludne povedat, ze si daj do placu taky Dream Theater, co urobili z klasickeho heaviku,...  Som frajer

suhlasim, tym padom sme si povedali, ze nic a ziaden styl nie je slepa ulicka  Žmurk je to len vecou kreativity a nazoru v tvorbe..

aby som nebol len OT. tak sa pripojim ku koncertu. Musim skonstatovat, ze mna ako stareho psa tesi, ze mlady muzikanti su podstatne rychlejsi ci to v tvorbe, alebo v hre ako sme boli mi (nasa generacia). Nebudem popisovat okolnosti preco to tak je, ale som rad, ze to vobec tak je. Jasne, ze bol niekto "najlepsi" a niekto "najhorsi", ale ved kuuuurva o to vobec nejde. Klobuk dole, pred vsetkymi, viem ako tazke je to dopracovat sa k doske, ako tazke je vsetko okolo od zalozenia kapely az po dochodok. Ja len tolko, vsetkym drzim palce, je to tazka cesta, nikto ta na nej nepovysi na riaditela sekcie ani na nic podobne, ani na chvilu tam nie je nic iste.
Treba len vydrzat, makat a zo srdca tvorit...
Zvuk kapely ANEURYSMA tolko nekritizujte Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie!. Mate pocit, ze hrali vsetci na Messa Boogie a mali Gibsony za 100000,-? Neojebes to, ze lacna vec ma nie prilis dobry zvuk. Ich styl tiez netreba rozoberat, je to ich pocit a tam sa citia najlepsie. Aj keby hrali cokolvek najsammodernejsie na svete, nemusi sa to pacit vsetkym. Mne sa najviac pacila vec (neviem ako sa vola) ale spevak povedal, ze to je ich zaciatok. Taky rock and roll nasupali, ze hned moje srdiecko poskocilo. No a potom aj pesnicka DETOX je popici.
Vnimal som celkovu atmosferu, nerozoberal som chyby a neskatulkoval som ani ton.Myslim, ze ma to bavilo dost, nakoniec som ostal az do konca celej akcie, co sa mi vobec nestava a hlavne na JAZZ-e (fuj, strasne slovo). Cize mnamkovy vecer to bol. Na zdravie!
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #215 kedy: 23. November , 2008, 12:41:47 »

mne sa pacil zvuk soloveho gitaristu z Aneurysma. Celkovo im to slapalo dobre celkova atmosfera popici  Na zdravie! Na zdravie!
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #216 kedy: 23. November , 2008, 15:05:45 »

suhlasim, tym padom sme si povedali, ze nic a ziaden styl nie je slepa ulicka  Žmurk je to len vecou kreativity a nazoru v tvorbe..
presne toto som povedal hned na zaciatku, tesim sa, ze sa zhodneme  Na zdravie!
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #217 kedy: 23. November , 2008, 15:12:19 »

Musim skonstatovat, ze mna ako stareho psa tesi, ze mlady muzikanti su podstatne rychlejsi ci to v tvorbe, alebo v hre ako sme boli mi (nasa generacia). Nebudem popisovat okolnosti preco to tak je, ale som rad, ze to vobec tak je. Jasne, ze bol niekto "najlepsi" a niekto "najhorsi", ale ved kuuuurva o to vobec nejde. Klobuk dole, pred vsetkymi, viem ako tazke je to dopracovat sa k doske, ako tazke je vsetko okolo od zalozenia kapely az po dochodok. Ja len tolko, vsetkym drzim palce, je to tazka cesta, nikto ta na nej nepovysi na riaditela sekcie ani na nic podobne, ani na chvilu tam nie je nic iste.
Treba len vydrzat, makat a zo srdca tvorit...

Vadim , v tom s tebou uplne suhlasim , aj ked zo zaciatku koncertu som ti vravel ze ma ta muzika nebavi :). Ano, nie moc ma to bavilo, ale preto ze mam uz muziky ako takej plne zuby, ked som doma, tak mam najradsej uplne ticho.
Chalani vazne hrali na svoj vek uplne na urovni, ked si spomeniem co a ako som hraval v takom veku, tak sa mozem hanbit. Cize drzim palce nech nadsenie chalanom vydrzi a nech hraju aj nadalej.
Zaznamenané
Sipko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 582

Matej Šipkovský

« Odpoveď #218 kedy: 23. November , 2008, 15:45:01 »

no, akurat som sa dojebal domov z nasej stuzkovej  Popiskujem si

eagleheart boli spickovi. Nasiel som ich cez bandzone a myspace a na prvy pohlad o posluch ma velmi zaujali a nemylil som sa. Velmi sa mi paci ich tvorba. Akurat ma dost mrzi, ze na nich zostalo malo ludi. Kamorthon boli tiez vynikajuci aj ked som si ich nemohol velmi vychutnat, lebo som ich dymil z naseho vytopeneho "backstageu" :). Ale videl som, ze im to hra super a ludia sa bavili.

Skoda, ze sa zvukarovi dojebal ten prehravac. My aj EH sme mali pripravene intro z playbacku, ale bohuzial...tak sme nase intro zahrali. Zvuk nebudem hodnotit, lebo sme boli nastaveni rovnako ako na skuskach a ten nam v ramci moznosti maximalne vyhovuje. Na podiu sme mali dobry zvuk.  Co sa tyka koncertu, mrzi ma, ze sme mali taketo hudobne preslapy akurat na nasom krste. Neviem co sa stalo, mali sme zopar nevydarenych nastupov, ktore mi tiez trhali usi. Veru, rozhodne mame na com pracovat.  Napriek tomu som si cely vecer uzil, ved nevydavame album kazdy den. Sme velmi hrdi na to, ze nam Vadim pokrstil nase CD a s akym stylom...velmi sa mi pacila jeho rec :) Vdaka Na zdravie! Ta pesnicka, co sa ti pacila sa vola Mess n' Daze.

Dakujem vsetkym co na tej akcii podielali a ludom co prisli. Boli ste skveli!!! Pokusim sa nieco uploadnut na youtube, potom sem prilepim link.
« Posledná zmena: 23. November , 2008, 15:48:21 od Sipko » Zaznamenané

www.facebook.com/BreakItDownOfficial
www.bandzone.cz/breakitdown         
www.youtube.com/user/BreakItDownOfficial
Ibanez SZ320   ->   Mesa Boogie Studio preamp   ->   Mesa Boogie 50/50 poweramp   ->   Marshall 1936
Sipko
pravidelný návštevník

Matej Šipkovský

« Odpoveď #219 kedy: 23. November , 2008, 19:50:23 »

mne sa pacil zvuk soloveho gitaristu z Aneurysma.

Mas dobry vkus  Na zdravie!
Zaznamenané

Ibanez SZ320   ->   Mesa Boogie Studio preamp   ->   Mesa Boogie 50/50 poweramp   ->   Marshall 1936
Sipko
pravidelný návštevník

Matej Šipkovský

« Odpoveď #220 kedy: 24. November , 2008, 16:16:05 »

Video z koncertu :)

Adult Patterns:

Krst (Vadim):
« Posledná zmena: 24. November , 2008, 16:27:23 od Sipko » Zaznamenané

Sipko
pravidelný návštevník

Matej Šipkovský

« Odpoveď #221 kedy: 09. Apríl , 2009, 13:13:53 »

Dnes hrame v Pezinku v RC u Svarca spolu s kapelou Agafis

Zaciatok akcie je o 20:00
Zaznamenané

Sipko
pravidelný návštevník

Matej Šipkovský

« Odpoveď #222 kedy: 14. Máj , 2009, 17:49:41 »

Mame tu zopar novych terminov:

22.05.2009     Olomouc       S-klub(AMC)        
12.06.2009    Prievidza     Diwadlo       
13.06.2009    Žilina           Smerr pub       
20.06.2009    Nitra            Naozzay    
02.10.2009    Bratislava    Randal club    
« Posledná zmena: 26. Máj , 2009, 13:46:28 od Sipko » Zaznamenané

Gazda
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #223 kedy: 14. Máj , 2009, 19:22:27 »

Juchuu, Lúky, traste sa pred naším High school goodbye tour 2009  :)
Zaznamenané

...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
Bonifac
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 80

Bassgitarový mág

« Odpoveď #224 kedy: 15. Máj , 2009, 18:39:12 »

obavam sa ze tam budeme hrat zasa sami pre seba Pomoooc!
Zaznamenané

Strán: 1 ... 13 14 [15] 16 17 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.041 sekund, 23 otázok.