Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Guitarfest 2007

Started by Pitu, 07. Marec , 2007, 10:55:14

rudy

Zaujalo ma meno Zdenek Fišer. Gitarista tohto mena hraval v kapele IMPULS /Kostiuk, Gera,Uhlir,Helešic,Fišer/.Hrali SKVELY jazzrock a doslova som tu kapelu "žral". Je to on ?

Pitu

Quote from: rudy on 06. Máj , 2007, 14:29:51
Zaujalo ma meno Zdenek Fišer. Gitarista tohto mena hraval v kapele IMPULS /Kostiuk, Gera,Uhlir,Helešic,Fišer/.Hrali SKVELY jazzrock a doslova som tu kapelu "žral". Je to on ?

Je to on. ;) Pozri - www.zdenekfiser.cz

Pitu

Quote from: jozef sivák on 06. Máj , 2007, 13:03:04
planuje sa ta stranka aj doplnit napr v kolonke gitaristi nic nieje alebo ine akcie tam tiez nic ???
:)

Plánuje.. Kolonka gitaristi sa začne pribežne dopĺňať hádam po tomto feste. :)
Iné akcie zatiaľ nerobím, ale máme v pláne robiť koncerty s workshopmi po Slovensku spolu s Palom Chodelkom, prípadne nejakými ďalšími našimi gitaristami - Vadim, Majo Fero, Jimi a pod...
Lenže na to by sa museli zohnať peniaze...  :whistle:
Alebo tam ešte budem dopĺňať iné gitarové akcie na Slovensku, ktoré ma zaujímajú.

rudy

Quote from: Pitu on 06. Máj , 2007, 14:31:53

No nahral toho hodne,žial mam len LP Impuls-Panton 1977 ,ktore nahrala hore uvedena zostava.

proghopik

Hanbim sa, ale nic mi tato kapela nehovori, nepocul som ani o nej. :blush: Co tak hodit sem nejaku kratku ukazku?
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

mr. redwine

Quote from: Pitu on 06. Máj , 2007, 14:31:53

Ja si pamatam tuto kapelu este z rokov ked hrala v povodnom zlozeni, absolvoval som zopar ich koncertov v PKO, bolo to obdobie ked "vsetci" hrali jazzrock !
V kapele bol dominatny Gera zo svojou elektifikovanou trumpetou, zaujimavy bol aj Helesic ktory vtedy zaziaril ako novy objav a fungoval naraz tusim v 3-4 zoskupeniach ! Fiser ako gitarista sa mi nejak zvlast nevryl do pamati, viac si pamatam jeho tvar z televizie, kde bol dost casto k videniu ako clen bigbandu, sprevadzajuc daku vtedajsiu spevacku hviezdu.
,,a beer a day keeps the doctor away."

metalhead

juj.keby som tak vyhral ten gitarovy pack. :evil:
I hate commercion

rudy

Quote from: metalhead on 07. Máj , 2007, 15:58:55
juj.keby som tak vyhral ten gitarovy pack. :evil:
čo to chceš dat do materskej školky ako sponzorsky dar ? ;D

Locksmith

ja by som ho hned bral ;)

Locksmith

ozaj pitu ako to vyzera s predajnostou? v porovnani s predoslym rokom?

lacrosse

som zvedavi na henryho celkom....este som na elektrike nevidel hrat.....teda nazivo..je dobry???
www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby

iMbUS

lacrosse, zle si polozil otazku, resp ZLU otazku si polozil ;)
Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212

jozef sivák

je výborný hlavne naživo  :uff:

lacrosse

Quote from: jozef sivák on 13. Máj , 2007, 09:37:22
je výborný hlavne naživo  :uff:
parkrat som ho videl na akustike a tak..ale nikdy ne sameho na elektrike
www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby

Locksmith

ja som ho uz na el. gitare videl viackrat a tesim sa na tu smrst aj tentokrat :bravo: