Preskočiť na obsah fóra

ROCK PLANET - nový slovenský časopis o rockovej a metalovej hudbe

Started by MageZ, 12. Marec , 2007, 21:49:08

plichto

jo uz to mam... je to priblizne take ake som si myslel ze to bude...  uvidime ci ma to zaujme obsahom

Misko

Vizualne sa mi to strasne paci. Uplne mi staci ku stastiu, ked sa na to len kukam.    :laugh:    Papier je tiez vyborny. Vkusne a prehladne. Jedine take "negativum" co som si zatial vsimol su semtam "zbytočné a nedôležité otázky" v rozhovoroch. Ale inak som velmi pozitivne prekvapeny. Uz len aby davali dnu aj plagat a maju o citatela viac.     ;)

homar

vsimol som si tam malicku chybu, v texte o Manowar je napisane Joey DeMaio a ma byt DiMaio, ale to je nepodstatna chyba..  :P
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System

exhumer

plagaty az tak dolezite myslim nie su, skor by sa mohli venovat viac domacej scene...
ale gratlulujem, urobilo to na mna skvely dojem a prajem aby to prezilo...
WEIRD THRASH

kmotor corleone

Pekne ste vyplašili moju mamu s tou revue! :laugh: Časák som už prečítal a vyzerá to na presnú kópiu Rock-reportu/rock&popu s orientáciou prevažne na gitarové žánre. V niečo podobné som aj dúfal. To, že 90% kapiel z časáku mi nič nehovorí je môj problém. ;) Želám veľa štastia. :drink:
RED DEBILS

Misko

No z mojho pohladu je plagat dolezity, lebo vsetko ostatne co je v casaku sa viacmenej da najst na nete.

Ironka

Quote from: homar on 13. Apríl , 2007, 23:05:36
vsimol som si tam malicku chybu, v texte o Manowar je napisane Joey DeMaio a ma byt DiMaio, ale to je nepodstatna chyba..  :P

homar: Joey sa pise DeMaio, v tom som si uplne ista ... ale ved konieckoncov kukni nejake ich CD alebo oficialnu stranku:)

Misko: plagat bude od jednotky, v cisle zadarmo planovany nebol

iMbUS

Aj ja mam casak. Paci sa mi, tiez ma zaujala hned grafika a hlavne kvalitny papier a tlac. Obsahovo tiez vsetko v poriadku. Zaber je siroky, ale to mi vobec nevadi, prave naopak. Drzim palce, budem podporovat kazdy mesiac.
Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212

Misko

Teraz mi napadla taka celkom zaujimava vec. Co keby bolo vzdy hlasovanie a by sa vyberalo z viacerych moznych plagatov?     :)

Ironka

dobry napad, mohlo by to byt na stranke, skusim navrhnut:) ale kym to nebude mozte mi pisat navrhy:)

homar

Quote from: Ironka on 14. Apríl , 2007, 10:37:32
Quote from: homar on 13. Apríl , 2007, 23:05:36

homar: Joey sa pise DeMaio, v tom som si uplne ista ... ale ved konieckoncov kukni nejake ich CD alebo oficialnu stranku:)

Misko: plagat bude od jednotky, v cisle zadarmo planovany nebol

bol som o tom presvedceny, ale hadat sa nebudem, takze sa ospravedlnujem  :drink:
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System

Zuzka

Suit up! I'ts gonna be legendary.

styrioci

nebud smutna doslo to kopu ludom, ale takisto to aj kopu ludom este nedoslo... holt slovenska posta je nevypocitatelna

damiandch

...no z mojej strany spokojnost s casakom :) Asi si ho aj objednam... Ale dufam ze sa dostane aj do novinovych stankov!?!?

Ironka