johnzo
|
|
« Odpoveď #480 kedy: 13. Apríl , 2009, 16:58:48 » |
|
a to maju aj v muzikeri
takto sa ťa spýtam, gitara X stojí v muzikeri 500€ v thomannovi tiež, lenže v muzikeri ju nemajú na sklade a u thomanna áno. odkiaľ vezmeš? a u thomana majú 99% ponúkaného na sklade. a v muzikeri 5 behringer gitár.
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #481 kedy: 13. Apríl , 2009, 17:03:35 » |
|
takto sa ťa spýtam, gitara X stojí v muzikeri 500€ v thomannovi tiež, lenže v muzikeri ju nemajú na sklade a u thomanna áno. odkiaľ vezmeš? a u thomana majú 99% ponúkaného na sklade. a v muzikeri 5 behringer gitár. to je trosku iny argument teraz, ako ked si napisal ze tam maju veci za viac ako 500€
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #482 kedy: 13. Apríl , 2009, 17:06:34 » |
|
to je trosku iny argument teraz, ako ked si napisal ze tam maju veci za viac ako 500€
neviem jak to myslíš, ja som nenapísal, že tam nemajú veci za 500€. majú dokopy 100 vecí v tej cenovej kategórii, ktoré sa im aj tak roky váľajú na sklade/predajni.
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #483 kedy: 13. Apríl , 2009, 17:25:59 » |
|
neviem jak to myslíš, ja som nenapísal, že tam nemajú veci za 500€. majú dokopy 100 vecí v tej cenovej kategórii, ktoré sa im aj tak roky váľajú na sklade/predajni. ja sa nehadam
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #484 kedy: 13. Apríl , 2009, 18:14:15 » |
|
ja sa nehadam šak ani ja pome na pivo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #485 kedy: 13. Apríl , 2009, 18:14:47 » |
|
takto sa ťa spýtam, gitara X stojí v muzikeri 500€ v thomannovi tiež, lenže v muzikeri ju nemajú na sklade a u thomanna áno. odkiaľ vezmeš? a u thomana majú 99% ponúkaného na sklade. a v muzikeri 5 behringer gitár. No, ale to neznamena,že Ti ju z Muzikeru nedokažu dodat do 7-14 dní./alebo aj skor./ Ja som pred 4 mesiacmi objednaval tovar/sice nie z muziker/,ktory tiež nebol skladom a za 5 dní som ho mal doma. Druhy pripad: som sa telefon. informoval na gitaru u XY predajcu,ktora tiež nebola skladom,aka je dodacia doba. Odpovedali mi že zistia u dodavatela. Za chvilu zatelefonovali,že za 2 tyždne ju možem mat. Takže nerobil by som problem z toho,že tovar nie je skladom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #486 kedy: 13. Apríl , 2009, 18:17:30 » |
|
No, ale to neznamena,že Ti ju z Muzikeru nedokažu dodat do 7-14 dní./alebo aj skor./ Ja som pred 4 mesiacmi objednaval tovar/sice nie z muziker/,ktory tiež nebol skladom a za 5 dní som ho mal doma. Druhy pripad: som sa telefon. informoval na gitaru u XY predajcu,ktora tiež nebola skladom,aka je dodacia doba. Odpovedali mi že zistia u dodavatela. Za chvilu zatelefonovali,že za 2 tyždne ju možem mat. Takže nerobil by som problem z toho,že tovar nie je skladom. skús zavolať do muzikeru, že chceš dual recto
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #487 kedy: 13. Apríl , 2009, 18:23:25 » |
|
skús zavolať do muzikeru, že chceš dual recto V pohode ti ho slubia .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #488 kedy: 13. Apríl , 2009, 18:26:24 » |
|
skús zavolať do muzikeru, že chceš dual recto Skusim. To si dal priam vzorovy príklad Určite ho budu držat na sklade,ked je viac ako zrejmé,že im ho najbližšich 5 rokov na Slovensku nikto nekupi. A potom budu na Fore pisat,že v Muzikeri nemaju nič,len jeden preležany dual recto. To si rovno mohol dat ako príklad VHT,Soldano,Bogner.Custom Audio a pod.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #489 kedy: 13. Apríl , 2009, 18:30:58 » |
|
V pohode ti ho slubia . Skusim. To si dal priam vzorovy príklad Určite ho budu držat na sklade,ked je viac ako zrejmé,že im ho najbližšich 5 rokov na Slovensku nikto nekupi. A potom budu na Fore pisat,že v Muzikeri nemaju nič,len jeden preležany dual recto. To si rovno mohol dat ako príklad VHT,Soldano,Bogner.Custom Audio a pod. veď sa bavíme o tých "vážnejších" veciach
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #490 kedy: 13. Apríl , 2009, 18:35:49 » |
|
veď sa bavíme o tých "vážnejších" veciach Jasne,o "najvážnejšich" Ja proste nevidim dôvod,pokial bude mat človek seriozny zaujem a dohodne cenu,prečo by mu to nemali dodat./ a pripadne zobrat aj z velkoskladu od Thomanna- ale to neviem ake maju uzatvorene dodavatelske zmluvy/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #491 kedy: 13. Apríl , 2009, 19:05:32 » |
|
skús zavolať do muzikeru, že chceš dual recto Chces kupit Dual Recto? Chces kupit nieco ine konkretne v tejto cene, ci len tak pises?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #492 kedy: 13. Apríl , 2009, 19:06:46 » |
|
takto sa ťa spýtam, gitara X stojí v muzikeri 500€ v thomannovi tiež, lenže v muzikeri ju nemajú na sklade a u thomanna áno. odkiaľ vezmeš? a u thomana majú 99% ponúkaného na sklade. a v muzikeri 5 behringer gitár. Bol si niekedy v Thomannovi? Muziker ma toho v skladoch ako VOC aj vo svojich predajniach tiez dost skladom. Najlepsie casy Thomannu asi skoncili za posledny rok mam taky pocit...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #493 kedy: 13. Apríl , 2009, 22:34:56 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #494 kedy: 13. Apríl , 2009, 22:48:25 » |
|
To tu ani nepiš take veci. Z toho môže vyplyvat,že ten po.... kus opravia a opät predaju niekomu inemu. No pekne vychcaná firma.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|