Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
28. November , 2024, 05:56:08
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Fermata  (Prečítané 54425 krát)
0 užívateľov a 18 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #60 kedy: 10. Júl , 2009, 10:49:52 »

Som zvedavy na zvuk. Niekedy mi moc prehnane remastre nesadnu. Vezmem si najma prvu stvoricu albumov.

je pravda ze prvy album bol zvukovo pruser. Minarik vie (alebo vedel ? ) robit zvuk, tak predpokladam, ze Pistanek nekeca :) Piesen z Hol bola v poriadku a Huascaran znel zase divne... ostatne albumy boli uz vsetky OK...
Zaznamenané
frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #61 kedy: 28. Júl , 2009, 10:04:05 »

ani nie 3 tyzdne a je to tu . . z forzy. . . .strasna starostlivost o zakaznika :) ..  objednal som prvych 6, cize 3 CD . . . zatial som dal iba generation hned 2krat a ten mi pride veeelmi slusne remastrovany . . .. ale musim sa troska zchladit lebo budem neobjektivny .. . a to budem aj tak . . .teraz  hra huascaran . . . na LP mi pride nejak hutnejsi, ale na cd je taky vyvazenejsi asi . .. neviem . .. to chce cas este. . .
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #62 kedy: 28. Júl , 2009, 11:31:00 »

teraz  hra huascaran . . . na LP mi pride nejak hutnejsi, ale na cd je taky vyvazenejsi asi . .. neviem . .. to chce cas este. . .

To tak byva pri LP vs CD casto.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #63 kedy: 27. December , 2010, 13:09:32 »

je pravda ze prvy album bol zvukovo pruser. Minarik vie (alebo vedel ? ) robit zvuk, tak predpokladam, ze Pistanek nekeca :) Piesen z Hol bola v poriadku a Huascaran znel zase divne... ostatne albumy boli uz vsetky OK...

tak som dostal pod stromcek prve 2 albumy, "digitally remastered edition" 2009. mam na porovnanie CD verziu z 1997 roku. zvuk cca ten isty, akurat novy remaster niekedy kresli na miestach, kde stare vydanie nekresli. neviem, ze ci to je len tym, ze to stare mam len 128 kbps mp3 a to skreslenie tam cez kompresiu nepocut... ale naco bol vlastne ten novy remaster dobry nechapem... keby sa im skorej podarilo spravit cely novy mix z povodnych pasov, bolo by to asi viacej k veci, ale to je asi velka utopia... zlata LPcka, len keby som mal aj seriozny gramafon :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #64 kedy: 27. December , 2010, 13:14:00 »

....zvuk cca ten isty,...

respektive pocuvam to a porovnavam - to nove je nakomprimovane viac do ksichtu, s tym ze to nakresluje, starsie znelo menej "uderne", ale cistejsie...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #65 kedy: 27. December , 2010, 13:45:52 »

Sranda, ja mam s tym uplne inu skusenost a jednoznacne cistejsi je ten novy remaster, hlavne na Huascarane to velmi pocut, ten znel ozaj dost mizerne.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #66 kedy: 27. December , 2010, 14:30:42 »

Sranda, ja mam s tym uplne inu skusenost a jednoznacne cistejsi je ten novy remaster, hlavne na Huascarane to velmi pocut, ten znel ozaj dost mizerne.

dobre, ale s cim porovnavas ? ja s CD z 1997 roku.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #67 kedy: 27. December , 2010, 14:53:19 »

dobre, ale s cim porovnavas ? ja s CD z 1997 roku.

Asi tiez, s nalepkou Bigbit.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #68 kedy: 27. December , 2010, 15:00:26 »

http://ska2tonics.sk/rastis/f1a.mp3
http://ska2tonics.sk/rastis/f1b.mp3
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #69 kedy: 27. December , 2010, 15:02:42 »

Rasto a porovnavas cd a cd? Lebo pises ze mas tu staru verziu len v 128kbps kvalite.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #70 kedy: 27. December , 2010, 15:05:48 »

Rasto a porovnavas cd a cd? Lebo pises ze mas tu staru verziu len v 128kbps kvalite.

no nie - to stare mam mp3 - aj som pisal, ze ci to neni len pre kompresu, ze nepocut, ci to kresli... lebo mne sa totiz ta stara verzia co mam mp3 lubi viac. aj napriek tomu ze vysky a mp3 bordel... tak mi zneje prirodzenejsie, nove ja akurat viac natlacene v ksichte a cele nalestenejsie...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #71 kedy: 30. Jún , 2011, 16:59:36 »

rozhovor s Berkom:

http://kultura.sme.sk/c/5955087/tomas-berka-rocker-uz-nemusi-byt-bohem.html
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #72 kedy: 30. Jún , 2011, 17:40:03 »

fajny rozhovor  Na zdravie!
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #73 kedy: 30. Jún , 2011, 18:16:11 »

A zaujimavy komentar vzhladom na text clanku, ze ten Olah zomrel pri autonehode, ked bol s barovou kapelou v Nemecku.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
mr. redwine
stály hosť
Príspevkov: 965

« Odpoveď #74 kedy: 30. Jún , 2011, 18:49:19 »

...asi pred mesiacom som sa stretol s Berkom vo Funuse, mal tam dake stretko s vydavatelom ...chvilu sme spolu kecali, prave mi spominal tie veci okolo upadku Koliby a ako teraz na plne gule fici fimovacka v madarsku
Zaznamenané

„a beer a day keeps the doctor away.“
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.116 sekund, 23 otázok.