Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
05. December , 2024, 03:41:34
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: G-system  (Prečítané 18888 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #60 kedy: 10. November , 2011, 00:01:37 »

Co moze byt preboha toto?

http://www.tcelectronic.com/toneprint-app.asp
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #61 kedy: 10. November , 2011, 08:52:46 »

mozno je to v konecnom dosledku tak trochu hlupost, ale samotny napad je genialny  Zdravíčko
Zaznamenané
tibor7
stály hosť
Príspevkov: 962

« Odpoveď #62 kedy: 11. November , 2011, 09:25:58 »

Chalani- ked chcem prepínať switchom len dvojkanálový amp, aj vtedy treba na to stereo jacky alebo stačí mono?
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #63 kedy: 11. November , 2011, 09:41:25 »

staci mono, ale zalezi aj od toho, ako ma tvoj amp spravene prepinanie, ci nahodou nema jednym stereo jackom vyvedene prepinaie kanalov + dalsiu funkciu. v tom pripade ak by si tam strcil iba mono kabel, fungovala by ti iba jedna funkcia, druha by zostala permanentne vypnuta/zapnuta
Zaznamenané
tibor7
stály hosť

« Odpoveď #64 kedy: 11. November , 2011, 09:46:32 »

Nie nemá nič viac-  aj teraz mám klasický prepínač na kanále len s mono jackmi. Tak fajn.  A ešte- vstup gitary či s predu alebo zozadu efektu  sa dá nakonfigurovať lubovolne bez ohľadu na to či efekt použijem na zemi alebo v racku?
« Posledná zmena: 11. November , 2011, 11:15:20 od tibor7 » Zaznamenané
tibor7
stály hosť

« Odpoveď #65 kedy: 11. November , 2011, 16:34:49 »

Študujem ten Intelligent Pitch Shifter, ktorý by som chcel využiť aj ked z teórie toho veľa neviem. Čiže ked chcem aby mi to hralo tú správnu harmóniu tak asi musím na konkrétne sólo nastaviť tóninu napr. E, potom škálu( stupnicu) napr. pentatonic major, melodic minor atď... Ale je tam v poradí ďalší parameter : Voice 1-2  ,  Range: -13 to unison to 13   a niečo sa tam spomínajú intervaly. Toto ako nastaviť?  Tu je to v návode strana 68.  :  http://www.tcelectronic.com/media/G-System_204_US.pdf
Zaznamenané
tibor7
stály hosť

« Odpoveď #66 kedy: 11. November , 2011, 20:39:12 »

Nevie niekto poradiť s týmto pitch shifterom?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #67 kedy: 11. November , 2011, 22:10:06 »

Študujem ten Intelligent Pitch Shifter, ktorý by som chcel využiť aj ked z teórie toho veľa neviem. Čiže ked chcem aby mi to hralo tú správnu harmóniu tak asi musím na konkrétne sólo nastaviť tóninu napr. E, potom škálu( stupnicu) napr. pentatonic major, melodic minor atď... Ale je tam v poradí ďalší parameter : Voice 1-2  ,  Range: -13 to unison to 13   a niečo sa tam spomínajú intervaly. Toto ako nastaviť?  Tu je to v návode strana 68.  :  http://www.tcelectronic.com/media/G-System_204_US.pdf

vsak vyskusaj. z popisu to neni vobec jasne, kto to nema doma Ti neporadi.

podla toho popisu to moze byt kludne tak, ze v skutocnosti to pridava len jeden interval (podla nastavenej stupnice) a ten sa da v nejakom rozmedzi akoby rozdvojit miernym rozladenim, cim bude efekt zniet bohatsie a trochu chorusovo. logicky by potom v polohe unisono mal zniet len samotny druhy hlas a efekt zdvojenia by sa zvyraznoval rozladovanim jednym alebo druhym smerom. a oni to v popise hrdinsky nazyvaju ako inteligentny dvojhlasy pitch shift.

ale toto som si vsetko vycucal z prsta, takze mozno strasne trepem a je to inac.
Zaznamenané
tibor7
stály hosť

« Odpoveď #68 kedy: 13. November , 2011, 20:24:59 »

Nepoužíva tu niekto náhodou ten pitch shifter?
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #69 kedy: 13. November , 2011, 20:30:43 »

Nepoužíva tu niekto náhodou ten pitch shifter?

Len ako whammy
Zaznamenané
tibor7
stály hosť

« Odpoveď #70 kedy: 20. November , 2011, 07:53:49 »

a Dá sa okrem  global level  ešte niekde upraviť aj volume presetu?   Ten boost mi nejde zapísať do presetu.
Zaznamenané
ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #71 kedy: 21. November , 2011, 17:19:43 »

ked som si steloval G-system ja, vsade na forach pisali, ze ten boost treba obist.

rozumej to tak, ze dat vsetko naplno a tym padom o ten boost prist, lebo G-system ma relativny nizky vstupny a vystupny signal. a keby si to este okresaval prave tym boostom (aby si ho vedel zapnut, musis vsetko dat tichsie) by si si dost okresal signal smerujuci do koncaku (ak to teda mas zapojene 4 kablovou cestou)
Zaznamenané

tibor7
stály hosť

« Odpoveď #72 kedy: 21. November , 2011, 19:56:53 »

Ano mám to zapojené tak. Už to začínam chápať aj Semish mi to vysvetloval . Na toto by som sám asi nikdy neprišiel.  Už som v Gbl level ten boost max dal na 0 a v presetoch ho odstránim. Asi bube treba input a output hlasitosti riadne podvíhať aby som sa priblížil čo najvernejšiemu zvuku ampu - na to som dosť háklivý. Ale ked teda boost nie, tak ako si podvíham jednotlivé presety ktoré chcem použiť na sóla?
Zaznamenané
ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #73 kedy: 21. November , 2011, 21:42:16 »

daj si tam skatulku ved :-) normalny analog :-) nejaky oblubeny screamer do efektovej slucky G-systemu.

ja mam takto v sluckach small stone, small clone a overdrive od HOTa.

input v efektovej slucke aparatu ale neosetric na G-systeme. na to musis mat dobre spravenu samotnu exektovu slucku.. to je ta haluz hlavna.. musi byt na 100% dry (takze vlastne seriova slucka)

na aky aparat to mas pichnute?
Zaznamenané

tibor7
stály hosť

« Odpoveď #74 kedy: 22. November , 2011, 07:11:55 »

Orange Rockerverb 50. Doteraz som používal na dokrmenie Suhr Koko boost pred ampom a na jump 10 pásmový eqalizer MXR v slučke za preampom. G system som kúpil hlavne preto aby som už nemusel tancovať po krabičkách ale nastaviť ho tak aby to šlo všetko jedným prepnutím. Ideálne by  to bolo nejak vyriešiť bez toho eqalizéra nech je čím menej káblov a efektov pozapájaných - čím viac efektov -tým viac to všetko kazí pôvodný lampový zvuk. Na toto práve je ten Orange veľmi citlivý, preto špekulujem tie hlasitosti vyriešiť nejak v efekte či sa to nedá.  A ked potrebujem napr. Loop1 na Suhr boost pripnúť akože pred amp a potom Loop2 eqalizer na jump až za predzosilovač to sa dá niekde zvlášť tým Loopom 1 a 2 zadať niekde tú cestu?
Zaznamenané
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.076 sekund, 22 otázok.