Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Thomann

Started by max, 18. Apríl , 2007, 19:53:07

kmotor corleone

Quote from: max on 20. Apríl , 2007, 15:15:44
Tie najlepsie co moze pouzivat kazdy, je na nixch napisane FMRadioTApeRecorder   ;D

Ale nie, nejake robia napr :
Akai D1 Shred-O-Matic
Akai DPS16
Akai DPS16i
Akai G-Drive
Akai HV1 DuoBuddy Vocal Processor
Akai Head Rush E1
Akai Head Rush E2
Akai Head Rush Tape Echo Simulator/Loop Recorder
Akai Hexacomp
Akai MB76 Mix Bay
Akai P1 Intelliphase
Akai PEQ-6
Akai SB1 Deep Impact Bass Synth Processor
Akai T1 Tune Lock
Akai U-400
Akai UB-1 Unibass
Akai W1 VariWah

Je toho viac, ale toto sú tie najdostupnejšie. Špeciálne by som upozornil na Headrush E1/E2 delaye, ktoré majú v stompboxoch nie často sa vyskytujúce možnosti nastavenie LFO depth, tweak, tweaz a podobne. A cenou prepočítané na náš cash stoja okolo 8 litrov, čo je dobré.
RED DEBILS

daredevil

objednaval som z thomannu nejake mikraky pred rokom. akurat ma troska zarazilo ze posta dovolila prevziat zasielku mojmu susedovy. uz som sa divil ze nic nechodi az mi jedneho vecera zazvonil sused a strcil mi do ruky krabicu ze to uz ma toma tyzden  :-\

spyros

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

musicman

Quote from: daredevil on 22. Apríl , 2008, 14:21:17
objednaval som z thomannu nejake mikraky pred rokom. akurat ma troska zarazilo ze posta dovolila prevziat zasielku mojmu susedovy. uz som sa divil ze nic nechodi az mi jedneho vecera zazvonil sused a strcil mi do ruky krabicu ze to uz ma toma tyzden  :-\

davaj si telefon na zasielku a zavolaju postari ked si neni doma.
http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts

Semish

Je pravda ze vela veci sa u Thomanna oplati, ale niekto zasa ani velmi nie :), treba porovnavat. Objednal som u nich vsetky racky a transportne case a som velmi spokojny. Na hlavu a G-system mi poslal obratom hotovy case a je to fakt profesionalna robota, tie veci tam sedia na milimeter presne.
Vcera som sa potesil ked som u nich nasiel pedal board na ktory cakam uz niekolko mesiacov ze sa konecne zacne predavat v Europe (http://www.thomann.de/gb/skb_ps_55.htm), aj cena mi prisla celkom ferova (329 Euro). Az do momentu ked som ten isty pedal board nasiel v Guitar center (kde zasa na americkych sluzobkach kupujem gitary a kable :) ) za 299 USD, takze objednavam u nich. Toto je zasa ale vecny problem s cenami v USA, nechapem preco je tam skoro vsetko o tolko lacnejsie ako v EU, napr. Eventide Eclipse som tam kupil za nejakych 1400 USD ked v europskych katalogoch bol za vyse 3000 Euro  :-9 .

Tom70

Este aj benzin je tam lacnejsi...

kubog

Chalani ako je to s nakupovanim z Thomanna? Tam pri vybere krajiny mozem dat napr. anglicko a pri registracii dam slovensko a poslu v pohode? Dik  :zdar:

RobG

Iné ceny sú pre UK, iné ceny pre DE.   

kubog

Takze to je jedno alebo?

Semish

No neviem ci su ine ceny pre rozne krajiny, ked nakupujem vyberam si ako krajinu UK, ceny mam v euro a bez problemov to poslu na Slovensko.

RobG

Tak si klikni na začiatku na vlajočku UK, potom DE a porovnaj niektoré veci.

kubog

Ok super díky  :zdar:

spyros

Quote from: RobG on 21. Máj , 2008, 10:38:14Tak si klikni na začiatku na vlajočku UK, potom DE a porovnaj niektoré veci.

A kde su tie nizsie?
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

RobG

V Nemecku mali byť nižšie. Jednalo sa často o pár EURO, ale rozdiely tam boli.

bigbadbrad

Quote from: Semish on 21. Máj , 2008, 10:36:27
No neviem ci su ine ceny pre rozne krajiny, ked nakupujem vyberam si ako krajinu UK, ceny mam v euro a bez problemov to poslu na Slovensko.

cez UPS? a to ako ten dovozca bude nemec?