Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Thomann

Started by max, 18. Apríl , 2007, 19:53:07

ff

Quote from: bigbadbrad on 21. Máj , 2008, 17:13:41
cez UPS? a to ako ten dovozca bude nemec?
Však UPS máš pomaly v každom meste.Tak v nemecku nemecká-cez rakušanov rakúska a cez slovensko slovenská.

udry

Quote from: ff on 21. Máj , 2008, 17:31:14
Však UPS máš pomaly v každom meste.Tak v nemecku nemecká-cez rakušanov rakúska a cez slovensko slovenská.
a cez trenčin trenčanská-ta mi vozi najčastejšie. ;D

bigbadbrad

Quote from: ff on 21. Máj , 2008, 17:31:14

ano ano, myslel som si

kubog

Asi debilna otazka no vo FAQ píšu niečo o platení VAT pri dodávke wtf? Ked sme v EU tak sa asi neplati nic nie? Vsetko Vam doslo hned domov? Dikes

bigbadbrad

Quote from: RobG on 21. Máj , 2008, 10:49:28
V Nemecku mali byť nižšie. Jednalo sa často o pár EURO, ale rozdiely tam boli.

bol som si overit tie rozdiely, bol som zvedavy a zistil som:

http://www.thomann.de/de/ibanez_xpt707fxgcm.htm vs. http://www.thomann.de/gb/ibanez_xpt707fxgcm.htm

:uff:

korn24

chcem sa spytat ze ten kto si uz objednal s thomanna ze cim  mu to prislo. Ci to bola posta alebo UPSkom alebo DHLkom? Poslali mi G-sharp 21.5 a este to neprislo tak sa chcem spytat koho mam cakat.
nechcelo sa mi ale uz som.

korn24

acdc100

Deda Mráza  :laugh: :drink: :drink: :drink: just jooking

korn24

no kua tak to do 6.12 mam co robit.....ja to chcem skor...urcite to bude dedo mraz?

korn24

naozaj nikto nevie povedat cim mu prisiel tovar od nich? a ako dlho cakal?

rastis

preco im nenapises a nespytas sa co a ako ?

RobG

To nie je chyba Thomann, on expeduje do 2 pracovných dní po obdržaní objednávky, skôr by som povedal, že to niekde visí na polceste a chyba je v zásielkovej službe. Pošli mail/zavolja do Thomanna aj do UPS.

zakky

Quote from: korn24 on 28. Máj , 2008, 14:28:39
naozaj nikto nevie povedat cim mu prisiel tovar od nich? a ako dlho cakal?

kamosovy dosiel aparat na basu aj bedna aj efekt .... ale tiez si pockal dlhsie ako sa povodne malo cakat. ale je mozne si objednal aj nieco co nemali prave na sklade.

ale ano doslo mu to ;)

Tom70

Kamarat objednaval nejaky in-ear set a obaly na bicie, objednaval to zaciatkom minuleho tyzdna, sluchatka prisli v piatok a case-i dnes.

korn24

to je vsetko pekne co pisete.Oni to poslali DHL-kom.Ja sa vas vsak pytam ci vam to priniesol UPS-ak alebo DHL-ak alebo  postar.