Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Hudobniny v NR

Started by Lookash, 29. Apríl , 2007, 12:16:03

marianguitar

Quote from: MageZ on 18. December , 2007, 22:26:42
Preco v SR nemame Markbass alebo Gallien-Krueger? :D Tech21 tusim tiez nie.  :laugh:

Mam pocit, ze este nikto nezhodnotil, ze to je komercne zaujimave, mam na mysli otazku, ci by sa to predavalo tak, aby s toho dotycny obchodnik vyzil. Tiez otazka podpory (servis...atd..) Ale urcite su znacky, ktore na SK alebo CZ nemaju obsadenie. Napr. BBE.

lubochlast

Napísal som niekde, že budú prvodovozcovia na fender? Ináč nechal som majiteľovi kontakt na tento web. Takže sa k tomu môže vyjadriť aj sám. 

Darthez

adam P.A.T. rulezzzzzzzzzz
BOOGIESOUND

za rock  ]:-> a za gemer  :drink:

marianguitar

S Palom Adamom sme v kontakte a spolocne riesime veci. Je to OK chalan a da sa s nim v pohode.

Darthez

jasnacka je to tazky pohodak  :drink:
BOOGIESOUND

marianguitar

Quote from: Darthez on 19. December , 2007, 18:33:47
jasnacka je to tazky pohodak  :drink:

Je fain a v pohode  :), len ze sme uz chvilku mimo temy!  :drink:

Darthez

nitra, trnava aj tak je to jedno  :zdar:
BOOGIESOUND

kopr

ondris

No Ja chodím aj s basákom do Rocklandu velmi rád.Síce už dávno som tam nebol.To mi je úplne na trubke,aké pocity má predajca.Ved nech si povie,mne jeho prístup vôbec neva,a vždy dá nejakú tú zlavu :)
Ondrix

brightsidesuicide

Jo a nikdy nezabudne spomenut ktory americky hudobnik hra na tom a na tom kombe :) ... Inac minule tam bol jeden chlapec s "gitarou" SX, z takej sady s 15W kombom co sa v Tescu predavaju a chcel ju predat za 4 000... Tomu hovorim odvaha :) (alebo uplna neznalost...)
one more solo?

Darthez

BOOGIESOUND

tarquin

Nitra sa rozrastla o dalsie relativne cerstve hudobniny muzikzoo, bol som tam mrknut a este len davali cenovky na veci. Zhanal som tam trso jazz III a odisiel som s jazztone 208 :D maju vobec niekde v nitre jazz III? Zatial som bol v marris a muzikzoo.

styrioci

Quote from: tarquin on 25. Jún , 2009, 22:00:45
Nitra sa rozrastla o dalsie relativne cerstve hudobniny muzikzoo, bol som tam mrknut a este len davali cenovky na veci. Zhanal som tam trso jazz III a odisiel som s jazztone 208 :D maju vobec niekde v nitre jazz III? Zatial som bol v marris a muzikzoo.
mozem ti poslat zopar, take papierove hrubky uz nepouzivam  :) 5mm rulezz  \m/

spyros

Quote from: tarquin on 25. Jún , 2009, 22:00:45Zatial som bol v marris a muzikzoo.

To nie je ta ista predajna?
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

tarquin

ne ved marris je na trznici hore a muzikzoo v maxe