Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Hudobniny v NR

Started by Lookash, 29. Apríl , 2007, 12:16:03

tarquin

akurat vcera som bol v maxe a marne hladal muzikzoo :)

Ivan.ps

Zdravím. Mohol by niekto prosím napísať, ktoré hudobniny v NR v súčasnej dobe fungujú a či by som v niektorých z nich mohol zohnať struny Elixír na elektriku? Už som v NR nebol asi 2 roky, tak nemám prehľad. Ďakujem

tarquin

petok2

pekny den,

davam do pozornosti novy musicant showroom v nitre. presne na ulici frana mojtu 7, budovy byvaleho fajn studia - oproti hami papi
tak ako web naznacuje, venujeme sa znackam, ktore nie su uplne vsedne, podstatnym kriteriom je kvalita nastrojov

napriklad gitary VGS, tiez VGS s kobylkami Evertune - svetovy unikat a v SR jedine u nas

dalsie znacky
Dowina
Sandberg
Klema - sme vyhradny distributor pre SR a CR
VGS akusticke a elektroakusticke gitary

DrumCraft
Schlagwerk
Sabian

otváracie hodiny

pondelok:    zatvorené
utorok:   10.00 - 16.00
streda:   10.00 - 18.00
štvrtok   10.00 - 16.00
piatok:   na objednávku*
sobota:   10.00 - 12.00
nedeľa:   zatvorené

*objednať sa môžete na tel. čísle 0948 086 085; ide tu cas hlavne pre VIP zakaznikov, kapely, hudobne telesa, ZUS...aby si vedeli zarezervovat cas potrebny na odskusanie nastrojov, s celou kapelou a pod...

nastroje su u nas na to, aby ste si ich mohli vyskusat...stale rozlozene aspon 4 sady bicich, vsetky rady DrumCraft...takisto cca 60 - 80 gitar a pod...

tesime sa na vas:)
peto

BrokenWings

Pani, tak uz v NR funguje iba:

• RD na pesej - tam kde vzdy. Podla mna fajn vyber, celkom zaujimave kusky a efekty. Dodo ma stale tie drobnosti na pulte (mechaniky, knoby a pod.)
  • Rockland - teraz je predajna prestahovana na Zobor vedla takych potravin, nebol som tam este.

PS1984

Boze henten Rockland sa uz snad 100x stahoval... najjebnutejsie hudobniny v akych som bol
Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.