Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

"vychytavka"

Started by rastis, 26. September , 2007, 00:25:58

rastis

Milos1

Kokos, to je jaka vec, ze ma to skor nenapadlo, sprevodovany potak do wahu.
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk

tibor7

To akoze volume sa da este cez pedal?

rastis

nie - ten pedal ma prevod na cudlik, pomocou tej hadicky sa tocivy moment moze preniest dalej a nasadi sa to na potenciometer nejakeho efektu. pedalom mozes potom menit hodnotu funkcie toho potenciometru. ak som to z obrazku zle pochopil (necital som to), tak nech sa prepadnem od hanby :)

Milos1

Dobre. Ja som to tiez tak pochopil, inac sa to pochopit neda. Nedoverujem sice tomu ze to dobre funguje, ale to je ina vec.
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk

tibor7

To je dobre , lebo  v podstate to nie je dalsia prkotina medzi gitarou a aparátom

Majo Fero

to je haluz, ale pre mna asi najvacsia prkotina, ktora by zaberala miesto v setupe  ;D

Altostratus

Je to bowden, veľmi jednoduché riešenie, a podľa mňa to až taká hovadina nieje.

mario bross

no vyzera to zaujmavo ale zas nie nepouzitelne. len volume pedal by to asi skor poriesil...akurat ze s tymto sa da regulovat gain a tone napriklad. Ale ak ma efekt posuvne potaky je to napicu :laugh:

Tom70

Videl som uz aj vacsie kokociny, vedel by som si to predstavit na ovladanie Delay time, len by to zabralo kopu miesta v pedalboarde.

Branko

hombre

Quote from: Altostratus on 26. September , 2007, 13:04:59
Je to bowden, veľmi jednoduché riešenie, a podľa mňa to až taká hovadina nieje.

taky si myslím že někdy se to může hodit
Hombre

zakky

http://www.guitarfu.com/tools/fretboard/

zaujimava vec daju sa tam posielat aj linky s vyplnenymi prstokladmi  nejak :)

kaolko

vobec nechapem o co tam ide.. aka je funkcia toho?!?!