Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Katove gitary

Started by kato, 26. September , 2007, 19:48:49

rastis

pekne vykladanie hmatniku :)

kato

kato

Rastis   tiez  sa  mi zda  ze to nie je brasilian skor  to je Pau Ferro.

kato

Par fotiek po testoch u  git,maga Maja Fera.

RobG

kua, prečo si neurobil tú hlavu ako origoš..inak pekná gitarka...

kato

Quote from: RobG on 22. Júl , 2013, 14:51:47
kua, prečo si neurobil tú hlavu ako origoš..inak pekná gitarka...
Ta fotka tej hlavy vyzera ozaj kokotno nehapem z akeho uhla sa mi tak zadarilo odfotit  to ale na stastie nazivo to vypada uplne inak.Naucim sa lepsie fotit.

bito

tá gitara vyzerá naživo parádne ! my sme ju videli síce ešte bez strún a hardwareu ale klobúk dole :)

kato

kato

kato

Takze po dlhom case som nasiel to spravne drevo a vystruhal som kopiu tohto stratocasteru.Telo 2 kusy hruska stredova doska14 rokov prirodne susena nadherna z 80 rocneho stromu,krk javor 20 rokov prirodne suseny posledny kus co som mal, dohmat jatoba perlet, snimace Kevin Smith.Nitro lak.

Majo Fero

Vyborna gitarka, tato sa ti podarila. Uz som mal dnes cest ako prvy na nej pohrat. Je to velmi jedovata, agresivna, rychla gitara. Sklo vo vyskach, hraje dost vysoko v spektre. A vyborna vaha, nic tazke, co sa mi velmi paci.  :drink:

Branko

Len mi nepovedzte, ze sa neda natocit video/zvuk jak to hra. V dnesnej dobe.

rastis

Quote from: Majo Fero on 18. September , 2013, 21:05:34
...Sklo vo vyskach, hraje dost vysoko v spektre. ..

takto podobne by som popisal aj moj Telkac co mi Kato robil. na prvy pohlad akoby malo stredov, ale v skutocnosti len viacej vysok, ako je "bezne" :)

kato

Quote from: Branko on 18. September , 2013, 21:07:37
Len mi nepovedzte, ze sa neda natocit video/zvuk jak to hra. V dnesnej dobe.
Necitim potrebu tu davat nahravky svojich struhacich  pokusov aj Sx na you tube hra jak diva svina.Dobehni a pohraj a potom uvidis ze za par ojr sa dotknes neba .

Branko

Quote from: kato on 19. September , 2013, 14:25:44

Necitim potrebu tu davat nahravky svojich struhacich  pokusov aj Sx na you tube hra jak diva svina.Dobehni a pohraj a potom uvidis ze za par ojr sa dotknes neba .
Posli, spravim podrobny test, s poriadnymi fotkami a dam na forum. :)