Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
27. November , 2024, 19:30:32
Strán: 1 ... 13 14 [15] 16 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Guitar Rig 3  (Prečítané 41395 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #210 kedy: 17. Február , 2011, 11:15:23 »

Vista je uplne normalny system opradeny legendami o nefunkcnosti, ktore zvycajne rozsiruju BFU (s W7 co mam teraz mam viacej problemov)
Tych 5ms je v skutocnosti dvojnasobok, kedze drivery uvadzaju len vstupnu latenciu. A jedna vec je brnkat si sam doma a druha hrat cez to v kapele, kde je ta latencia ovela viac citit. (nie je to o pocut, ale citis oneskorenie pri udere do strun).
Musim dakedy vyskusat na skuske PodXT ako zvukovku, s Asio4all drivermi je to uz dost slusne.
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #211 kedy: 17. Február , 2011, 11:21:56 »

Vista je uplne normalny system opradeny legendami o nefunkcnosti, ktore zvycajne rozsiruju BFU (s W7 co mam teraz mam viacej problemov)
Tych 5ms je v skutocnosti dvojnasobok, kedze drivery uvadzaju len vstupnu latenciu. A jedna vec je brnkat si sam doma a druha hrat cez to v kapele, kde je ta latencia ovela viac citit. (nie je to o pocut, ale citis oneskorenie pri udere do strun).
Musim dakedy vyskusat na skuske PodXT ako zvukovku, s Asio4all drivermi je to uz dost slusne.

pockaj to je co za blbost ze s kapelou to viac citit? to akoze ked hram doma s podkladom tak to kvoli nejakemu faktoru necitim? ono problem bol asi v tom, ze si si nechal defaultne nastaveny buffer na 256 a nie na 128 co je najmenej... pri 256 to je citit, pri 128 sa to strati...

ohladom tej visty, mal som vistu ked vysla originalnu ale to je priekak... nic pod tym neslo, vsetko blblo a stale to len swapovalo... ked som na ten isty pocitac (este stary Athlon) dal 7, tak vsetko frcalo v pohodicke... teraz mam na novom Core 2 Duo dual boot 7micky a Linux, a je pravda ze sedmicka je uplne super system, facha bez problemov, ale Linux mam najradsej tak v podstate pouzivam len ten (aj doma aj na notebooku). O tom ze Vista je nedorobeny splech svedci uz len ten fakt ze sa vobec neujala a museli vydat 7micky co je uz solidny system... Na zdravie!
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #212 kedy: 17. Február , 2011, 11:25:00 »

a este mi napis ake problemy ti robi 7micka, ja mam doma velky komp s niekolkymi diskami, kopou periferii a vlastne som od instalacie 7miciek iba nainstaloval drivere na grafiku + chipset a no problem...
Zaznamenané
Duger
Hosť
« Odpoveď #213 kedy: 17. Február , 2011, 11:26:37 »

pockaj to je co za blbost ze s kapelou to viac citit? to akoze ked hram doma s podkladom tak to kvoli nejakemu faktoru necitim? ono problem bol asi v tom, ze si si nechal defaultne nastaveny buffer na 256 a nie na 128 co je najmenej... pri 256 to je citit, pri 128 sa to strati...

ohladom tej visty, mal som vistu ked vysla originalnu ale to je priekak... nic pod tym neslo, vsetko blblo a stale to len swapovalo... ked som na ten isty pocitac (este stary Athlon) dal 7, tak vsetko frcalo v pohodicke... teraz mam na novom Core 2 Duo dual boot 7micky a Linux, a je pravda ze sedmicka je uplne super system, facha bez problemov, ale Linux mam najradsej tak v podstate pouzivam len ten (aj doma aj na notebooku). O tom ze Vista je nedorobeny splech svedci uz len ten fakt ze sa vobec neujala a museli vydat 7micky co je uz solidny system... Na zdravie!

vista je oficialne fail, ved aj sam mrkvosoft priznal že im to nevyšlo celkom, ale 7-čka je fajn.. aspon Ultimate.. lebo tie starter tiež nesu bohvie ake... neni tam dokopy nič.. ale davali/davaju sa len do netbookov na korych sa tiež neda nič robiť...a maju menšie požiadavky na HW ževraj
Zaznamenané
Duger
Hosť
« Odpoveď #214 kedy: 17. Február , 2011, 11:27:54 »

a este mi napis ake problemy ti robi 7micka, ja mam doma velky komp s niekolkymi diskami, kopou periferii a vlastne som od instalacie 7miciek iba nainstaloval drivere na grafiku + chipset a no problem...

na sedmičke je jedina chyba že stale je to windows :) inač chybu nema... v linuxe mam vyhodu že 99% virusov su robene na win.. a v linuxovom prostredi su neučinne
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast

« Odpoveď #215 kedy: 17. Február , 2011, 11:30:06 »

Kubo, nie som blby :) Laboroval som s tym dlho, samozrejme som to mal nastavene na najmenej. PodXT mi pride fakt lepsi v tomto aj s originalnymi drivermi. S Asio4all este lepsie
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #216 kedy: 17. Február , 2011, 12:37:10 »

Kubo, nie som blby :) Laboroval som s tym dlho, samozrejme som to mal nastavene na najmenej. PodXT mi pride fakt lepsi v tomto aj s originalnymi drivermi. S Asio4all este lepsie

mozno je to aj zalezitost maticnej, ze jamlab nechcela ale s podom problem nema  :) lebo som zasa naopak pocul ze s line 6 gearom mali zasa ludia problem s latenciou... a toneport mam a tiez tam nemam latenciu  Som frajer
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast

« Odpoveď #217 kedy: 17. Február , 2011, 13:05:25 »

Takze ty mas teraz aj Jamlab aj Toneport?
Zaznamenané
fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #218 kedy: 17. Február , 2011, 13:32:53 »

OT: chalani nepredaval niekto z vas Line 6 variax?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
asdfg
miestny štamgast

« Odpoveď #219 kedy: 17. Február , 2011, 13:34:53 »

preco?
Zaznamenané
fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #220 kedy: 17. Február , 2011, 13:40:32 »

preco?

posli mi ponuku  :)
Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
asdfg
miestny štamgast

« Odpoveď #221 kedy: 17. Február , 2011, 13:47:29 »

Variaxa som predal uz davno - zmeskal si prilezitost, dal som ho za vybornu cenu
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #222 kedy: 17. Február , 2011, 13:57:42 »

Takze ty mas teraz aj Jamlab aj Toneport?

hej obidva preistotu  Bavím sa skvele
Zaznamenané
onder222
okukávač

Príspevkov: 4

« Odpoveď #223 kedy: 10. Apríl , 2011, 07:39:05 »

Nazdar všetkm,neviem či sim tu správne ale chcel by som vas poprosiť o radu.som začiatočnik v gitare a sw guitar rig.Mam to v notebooku,na prepojenie gitary  s notebookom používam Guitar Link od spoločnosti Behringer cez USB.Má to výhodu že nemusím nadstavovať latenciu a vlastne sa nemusím vôbec hrať s nadstaveniami v GR.Ale o čo mi ide,vie mi niekto poradiť ako nadstaviť v GR zvuk gitaristu od Metallici.Mňa ten zvuk strašne fascinuje.Používam gitaru Ibanez.Ak to niekto vie tak poprosím podrobní postup.Dopredu dík
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #224 kedy: 10. Apríl , 2011, 08:09:48 »

Nazdar všetkm,neviem či sim tu správne ale chcel by som vas poprosiť o radu.som začiatočnik v gitare a sw guitar rig.Mam to v notebooku,na prepojenie gitary  s notebookom používam Guitar Link od spoločnosti Behringer cez USB.Má to výhodu že nemusím nadstavovať latenciu a vlastne sa nemusím vôbec hrať s nadstaveniami v GR.Ale o čo mi ide,vie mi niekto poradiť ako nadstaviť v GR zvuk gitaristu od Metallici.Mňa ten zvuk strašne fascinuje.Používam gitaru Ibanez.Ak to niekto vie tak poprosím podrobní postup.Dopredu dík
Myslim, ze toto bude nieco pre Karola.  Bavím sa skvele Bavím sa skvele

Nadstavit gitaru ako Kirk hammett z metallici.

Ale aby sa nepovedalo... Proste - vyser sa na to, bratm. Na zvuk Metallici potrebujes poriadny 4*12 (nie jeden) box Mesa boogie, takisto mesa boogie hlavu Recto, poriadnu gitaru s poriadnymi snimacmi a len taky maly detail - musis hrat jak ten čaptavy hammett. Inak sa na to fakt vyser a hladaj si svoj oblubeny zvuk, budes aspon originalny, co je dnes ojedinely vyskyt v tejto spolocnosti, dobe, gitare.
« Posledná zmena: 10. Apríl , 2011, 08:11:48 od Branko » Zaznamenané

Strán: 1 ... 13 14 [15] 16 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.1 sekund, 23 otázok.