Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
05. December , 2024, 02:45:03
Strán: 1 [2] 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jaco Pastorius  (Prečítané 23450 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
waldo42
pravidelný návštevník
Príspevkov: 273

« Odpoveď #15 kedy: 12. November , 2007, 10:49:23 »

kurt,este si ma nepocul hrat Bavím sa skvele.predvcerom som si zadovazil cd jaca,mali akcnu cenu v carrefoure za cca 350sk.je to morda.menim nazor,aj tie ulety sa daju po niekolkom pocuti zvladnut.v skladbe Continuum sa idem docikat s tej chorusovej basy.mnaaam Bravooo
Zaznamenané

mozes si vybrat z dvoch ciest: "sex, drogy a rock ´n roll" alebo "masturbacia, antidepresiva a hip hop"
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #16 kedy: 12. November , 2007, 12:20:36 »

kurt,este si ma nepocul hrat Bavím sa skvele.predvcerom som si zadovazil cd jaca,mali akcnu cenu v carrefoure za cca 350sk.je to morda.menim nazor,aj tie ulety sa daju po niekolkom pocuti zvladnut.v skladbe Continuum sa idem docikat s tej chorusovej basy.mnaaam Bravooo
Continuum je veelmi kvalitna vec..
Mne sa velmi paci aj Teen Town z obdobia Weather Reportu, taktiez aj Zawinulov Birdland, ale hlavne Teen town je velmi narocna vec na rytmiku. Jacove sóla, no comment..
Chicken je klasika, Reza ma tiez vynikajuci motív. Mám velmi rád album Birthday concert, kde hra Jaco s BigBandom, zahraju mu tam aj happy birthday, ale zaranzovane nenormalne..
Mam aj video z jedneho koncertu kde hra v bande s Patom Methenym a Michaelom Breckerom.. nenormalne pecky..
a tiez sa mi paci aj na Albume Pata Methenyho, ale uz si nespomeniem jeho nazov.. tam davaju takeee nenormaaalne veci..
na prve pocutie sa to absolutne neda vstrebat..
Zaznamenané

FALLGRAPP
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #17 kedy: 26. November , 2007, 21:01:51 »

WALDO dufam ze ma prekvapis  Bacha na vec kamo!...a co tvrdite na to ze JACO od malicka tvrdil ze je a bude naj..... Huh!
Inac okedy si ty napisal prvý príspevok a zalozil prvu temu tvrdím o Tebe ze si NAJ...

Jaco je príklad toho, ze ked clovek niecomu verí a ide vytrvalo za tým neh sa deje cokolvek, tak sa mu to skvor ci neskvor splní..
Zaznamenané

FALLGRAPP
waldo42
pravidelný návštevník

« Odpoveď #18 kedy: 27. November , 2007, 17:22:54 »

inac ten birdland ma fascinoval odmalicka.kedysi davno na orf1(rakuska telka,pozn.red.) bola akasi sutaz a tam tie prve tony boli ako zvucka.potom som to pocul v podani manhattan transfer,super aranz na 4hlasy.ked som si na tube pozrel original,cumel som ze jaco hra flazoletmi celu temu.odvtedy neviem kludne spat ha ha ha
Zaznamenané

mozes si vybrat z dvoch ciest: "sex, drogy a rock ´n roll" alebo "masturbacia, antidepresiva a hip hop"
waldo42
pravidelný návštevník

« Odpoveď #19 kedy: 03. December , 2007, 16:38:26 »

chudak WALDO  Som frajer

duvod? Fuuha zíram
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #20 kedy: 11. December , 2007, 03:46:57 »

uz ani nevem

sory

ty si prípad..   ?§!.
Zaznamenané

waldo42
pravidelný návštevník

« Odpoveď #21 kedy: 11. December , 2007, 18:19:06 »

to teda je.ste ma ale pekne namotali na jaca,dnes som si zadovazil dvd kocert z montreaux v 1982.sialenec ten jaco
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #22 kedy: 11. December , 2007, 22:52:10 »

to je vyborny vyborny koncert.
odporucam ti ale zohnat si totok: Weather Report: Forecast tomorrow.
je to box set, su tam 3 CD a jedno DVD...je to sice drahe ako diva svina, ale vyborne. a taktiez sa to urcite da najst aj niekde na nete  Popiskujem si Žmurk
Zaznamenané

o-yep sro
waldo42
pravidelný návštevník

« Odpoveď #23 kedy: 12. December , 2007, 07:49:12 »

dik za typ,idem googlit Bavím sa skvele
Zaznamenané

RockBassist
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 116

« Odpoveď #24 kedy: 21. December , 2007, 13:12:26 »

nikto nepíše ani do Basgitaristi ani do basy. Žeby basisti vymreli? Popiskujem si
Zaznamenané
waldo42
pravidelný návštevník

« Odpoveď #25 kedy: 21. December , 2007, 16:36:12 »

ani nie.musime vela cvicit Bavím sa skvele
Zaznamenané

RockBassist
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 116

« Odpoveď #26 kedy: 05. Marec , 2008, 19:09:15 »

Jaco vraj mal aj koncerty, ktoré mu veľmi nevišli, tak ťahal svoju basu za sebou po zemi. Preto ju mal takú dobuchanú. Minule som chcel kupiť noty na jeho skladby aj s CD ale 950 sk je na mňa trochu veľa.
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #27 kedy: 06. Marec , 2008, 09:28:08 »

jaco mal rozne zivotne obdobia a obcas bol veru neznesitelny a nepocuvatelny.
Zaznamenané

o-yep sro
omen
pravidelný návštevník
Príspevkov: 202

Out of reality

« Odpoveď #28 kedy: 07. Marec , 2008, 12:21:26 »

mna nikdy tieto gitarove a basgitarove onanizmy nejak nechitali snazil som sa mu ako basak prist na chuť ale uprednostnujem ked spravi niekdo absolutne vymakanu a zapadajucu linku do pesnicky ako ked soluje opreteky ...(aby sa nepovedalo ze bassgitaristi vymreli tak som prispel ako jeden s tohto ohrozeneho druhu ha ha ha)
« Posledná zmena: 07. Marec , 2008, 12:22:07 od omen » Zaznamenané

Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #29 kedy: 07. Marec , 2008, 12:28:14 »

Omen, Jacovu tvorbu asi dobre nepoznas, ked si napisal, ze ta nebavia onanizmy. Na zdravie!
« Posledná zmena: 07. Marec , 2008, 12:47:36 od Zeck » Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
Strán: 1 [2] 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.087 sekund, 22 otázok.