Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Čo robíte okrem hrania na gitare?

Started by RockBassist, 01. December , 2007, 15:29:07

vlado hudec

ja som tiez cital vsetky styri,najprv Da Vinciho kod,to som precital za den,nemohol som prestat,uz mi slzili oci,no hroza  :laugh:

Zuzka

Quote from: vlado hudec on 13. December , 2007, 19:58:03
ja som tiez cital vsetky styri,najprv Da Vinciho kod,to som precital za den,nemohol som prestat,uz mi slzili oci,no hroza  :laugh:
Ja som tiez Kod a Anjeli a demoni precitala kazde na jeden dych ;D. Tie druhe dve neboli az take dokonale, ale celkovo dost zaujimave :).
Ja teraz citam toho Reynevana (Vezu blaznov), ale nemam kvoli skole vobec cas, tak to citam po malinkych kuskoch :(. (Uz nech su prazdniny)
Suit up! I'ts gonna be legendary.

vlado hudec

Quote from: Zuzka on 13. December , 2007, 20:06:13
Ja som tiez Kod a Anjeli a demoni precitala kazde na jeden dych ;D. Tie druhe dve neboli az take dokonale, ale celkovo dost zaujimave :).
Ja teraz citam toho Reynevana (Vezu blaznov), ale nemam kvoli skole vobec cas, tak to citam po malinkych kuskoch :(. (Uz nech su prazdniny)

ja uz teraz knihy necitam,lebo cim som starsi,tym tazsie narazim na nieco zaujimave,co som este necital. Ked som bol decko a pubertak,tak som vkuse cital,lebo vtedy som este nemal pc a net  ;D

mario bross

ja som este raz cital Jules Verna. Najme Tajomny ostrov a Cesta na mesiac :)

obsidian.sk

Cital som tie 3 co mario bross. Najputavejsia mi prisla Anjeli a demoni. Ale ani zvysne 2 nejak velmi nezaostavali. Jednym dychom sa mi ich nepodarilo precitat :). Poslednych 200-250 stran som vsak musel citat nepretrzite az do konca.

Co hovorite na knihy Douglasa Adamsa zo serie "Stoparov sprievodca po Galaxii"? Prave som zacal citat tretiu z nich, "Zivot, vesmir, vubec". Podla mna vynikajuci humor (mam cesky preklad).
Ibanez RG321MH-RB

vlado hudec

Quote from: mario bross on 13. December , 2007, 20:19:10
ja som este raz cital Jules Verna. Najme Tajomny ostrov a Cesta na mesiac :)

Vernovky ma nikdy nebavili,precital som asi tri v zivote..na moj vkus je tam strasne vela opisov a pomenej dialogov. Aspon tie,co som cital. Inak najvacsie sklamanie v zivote bol pre mna Pan Prstenov. Mam jedneho kamosa,ktory v zivote precital asi iba 5 knih a ospevoval PP ale mna to teda vobec nebavilo

Zuzka

Quote from: vlado hudec on 13. December , 2007, 20:27:16
Vernovky ma nikdy nebavili,precital som asi tri v zivote..na moj vkus je tam strasne vela opisov a pomenej dialogov. Aspon tie,co som cital. Inak najvacsie sklamanie v zivote bol pre mna Pan Prstenov. Mam jedneho kamosa,ktory v zivote precital asi iba 5 knih a ospevoval PP ale mna to teda vobec nebavilo
Ani mna. Mam doma vsetky tri, ale z kazdej som precitala max. 10 kapitol. Strasne zdlhave, opisne.
Suit up! I'ts gonna be legendary.

vlado hudec

V poslednom case ma bavia autori ako Forsyth,Ludlum,Harris..kto ma rad spionazne thrillery,tak odporucam,da sa to citat tiez na jeden sup.

mario bross

Quote from: vlado hudec on 13. December , 2007, 20:27:16

mna tam praveze bavili tie vedecke opisy a debaty :) ale jasne, respektujem :drink:

vlado hudec

a este su super knihy od R. Fulghuma..take poviedky zo zivota,fakt dobre napisane a vtipne..tolko moje knizne okienko  ;D

rastis

Quote from: vlado hudec on 13. December , 2007, 20:10:35...vtedy som este nemal pc a net  ;D

cista pravda, hlavne ten net. jak som kedysi zhltol 4 knihy tyzdenne, tak odkedy mam 7 rokov net, tak som precital 7 knih, z toho 2 boli manualy :)

vlado hudec

ja teraz precitam rocne asi 4 knihy..v lete,ked sa opalujem,tak popri tom citam  :laugh:

mario bross

Quote from: rastis on 13. December , 2007, 20:43:32
cista pravda, hlavne ten net. jak som kedysi zhltol 4 knihy tyzdenne, tak odkedy mam 7 rokov net, tak som precital 7 knih, z toho 2 boli manualy :)

si sa ojebal nie? z toho 2 boli knihy, nie? :)

rastis

Quote from: mario bross on 13. December , 2007, 20:46:14
si sa ojebal nie? z toho 2 boli knihy, nie? :)

kto si to ma pri tom pocte pamatat :)

vlado hudec

inak co sa tyka dnesnych pubertacok,tak mam velku obavu,co z nich vlastne bude. Vobec necitaju knihy a to je velka chyba. Ked si obcas pisem s takymi na pokeci,tak moj papagaj ma vacsiu slovnu zasobu a vie lepsie pravopis,ako ony. A vseobecny rozhlad,to uz ani nehovorom. Ale poznaju rytmusa a vedia,ktore tenisky su cooool  :evil: