Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Čo robíte okrem hrania na gitare?

Started by RockBassist, 01. December , 2007, 15:29:07

midnightstranger

Quote from: Tomino on 15. Máj , 2008, 16:01:32
hm co robim okrem hrania?? momentale sa uz tyzden ucim na statnice. HE. Ma este niekto podobne fajane aktivity ako ja???
Ja sa hlasim tiez :whistle:
Quote from: Progrocker on 15. August , 2007, 00:27:32
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. ;)

MaTeS

okrem hrania cestujem na hranie alebo niekam inam.
a ked zrovna nehram a necestujem tak spim.. a ked zrovna nic z toho, tak rozmyslam kedy znovu budem hrat a ked toho mam plne zuby tak rozmyslam ako sa inym sposobom odreagovat, zabavit a uvolnit sa.. a vymyslel som si na toto leto nieco taketo

takze leto stravim v robote, na cestách, s gitarou, alebo v neoprene..
FALLGRAPP

mufto

Quote from: MaTeS on 15. Máj , 2008, 20:17:12
okrem hrania cestujem na hranie alebo niekam inam.
a ked zrovna nehram a necestujem tak spim.. a ked zrovna nic z toho, tak rozmyslam kedy znovu budem hrat a ked toho mam plne zuby tak rozmyslam ako sa inym sposobom odreagovat, zabavit a uvolnit sa.. a vymyslel som si na toto leto nieco taketo
takze leto stravim v robote, na cestách, s gitarou, alebo v neoprene..
nie ze zas utopis nejaky stazen :evil:
Live another day, fly a little higher, find another reason to stay...

Valla

Quote from: meander on 14. Máj , 2008, 19:00:20
no, zajtra začína rybárska sezóna, takže muzicírovaniu dávam dočasnú pauzičku :whistle:... venujete sa niekto rybolovu?
vcera som bol na rybach chytil som dvoch kaprou a utrhol navazec ale 100m ;D
Milujem Marshall !!!
piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D
Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod,
Veď celý svet mi leží pri nohách
ja nečakám na žiadny návod
mám svojich síl za celý národ.
Skončím to trápenie s tou mojou výchovou,
nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!

MaTeS

Quote from: mufto on 15. Máj , 2008, 21:46:32
nie ze zas utopis nejaky stazen :evil:
heej, to si ma s niekym mylis..
naposledy som utrhol napinanie plachty ked sa pokusal dostat do sklzu na komunistickom plavaku s vytlakom asi 300L  ;D
FALLGRAPP

joe

my zase pijeme okrem hrania a hrame koli pitiu...zadara :drink: :drink: :drink:
jediny normalny koniček a to potvrdi aaj progi....a najebany nemožež behat na jachte po vode lebo si možeš ogrcat plachtu a utopit sa ;D

ff

Na ryby som zamlada chodil,bývalo super.Donedávna som sem tam išiel lietať s Rudyho eroplánom,ale odkedy si to vyskúšal on,tak už neni s čím lietať :'(

rastis

ja uz ani na tu blbu gitaru nehram...

joe

Quote from: meander on 16. Máj , 2008, 10:52:54
ja spájam rybačku s pitím... jedna rybačka-20 piv + nejaká zápraška k tomu, ale sme na to dvaja ;D
:drink:
to može byt dobra zamienka na opicu..Rybačka"  potom odovzdaš flašky a kupiš nejaku žubrienku na ukažku manželke...a udice možu byt tieš nejake Fender a marshall ;D

joe

Quote from: rastis on 16. Máj , 2008, 11:01:12
ja uz ani na tu blbu gitaru nehram...
ja len ked chcem niekomu nejaku nanutit     a potom pracovne ale robota nieje konik :drink: :drink: :drink: :drink:

RobG

joe

Quote from: RobG on 16. Máj , 2008, 11:05:28
A je to vonku  :drink: :drink: :drink:
panko ta nekupite americky stratocaster za 3000sk origoš z činskej štvrte čerstvo natrety značka: vintage

udry

Quote from: ff on 16. Máj , 2008, 10:57:20
Na ryby som zamlada chodil,bývalo super.Donedávna som sem tam išiel lietať s Rudyho eroplánom,ale odkedy si to vyskúšal on,tak už neni s čím lietať :'(
Prevodovka opravena,hriadel objednana z Česka. Za par dní som opät v oblakoch. :drink:

mufto

Quote from: MaTeS on 16. Máj , 2008, 09:34:51
heej, to si ma s niekym mylis..
naposledy som utrhol napinanie plachty ked sa pokusal dostat do sklzu na komunistickom plavaku s vytlakom asi 300L  ;D
lol  :laugh:  to by si musel byt iny frajer aby sa ti to podarilo na takom tankeri
Live another day, fly a little higher, find another reason to stay...

MaTeS

Quote from: mufto on 16. Máj , 2008, 16:00:54
lol  :laugh:  to by si musel byt iny frajer aby sa ti to podarilo na takom tankeri
Ved na AQUE.. bola to jedina doska na ktorej som sa ako tak udrzal  :laugh:
FALLGRAPP