mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« kedy: 01. December , 2007, 21:39:42 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cort
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 01. December , 2007, 21:44:07 » |
|
potešnie na ktoré si treba ešte trošku počkať......
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 01. December , 2007, 21:46:39 » |
|
no ja som si to moc necital a hned som to supol sem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zuzka
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 01. December , 2007, 21:48:29 » |
|
Ja som to pozrela na tej jeho stranke. Dufam, ze to nieje nejaky blud
|
|
|
Zaznamenané
|
Suit up! I'ts gonna be legendary.
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 16. December , 2007, 12:06:11 » |
|
aj ja pojdem tak potom ja radsej nejdem
|
|
« Posledná zmena: 16. December , 2007, 12:06:39 od MageZ »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 16. December , 2007, 12:13:31 » |
|
tak potom ja radsej nejdem
a to už prečo?
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 16. December , 2007, 20:25:27 » |
|
a to už prečo? Aby tam niekto pomedzi pesnicky vykrikoval: "Kurt, Kurt, Kurt!! Alebo: Nirvana, Nirvana!" tak to sa mu ani necudujem, ze tam nechce ist.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 16. December , 2007, 20:48:25 » |
|
to si privezie vsetkych tych spevakov z posledneho albumu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mufto
náhodný pocestný
Príspevkov: 111
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 12. Január , 2008, 22:38:06 » |
|
Konečne sa na oficialnej stranke www.santana.com objavili podrobnosti ohladom koncertu v Bratislave. A sice ze mas ist o free show, co je podla mna viac nez pozitivna informacia.
|
|
|
Zaznamenané
|
Live another day, fly a little higher, find another reason to stay...
|
|
|
stenčo
náhodný pocestný
Príspevkov: 144
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 13. Január , 2008, 09:07:34 » |
|
na stránke ma napísané, že voľný vstup
|
|
|
Zaznamenané
|
ARIA GT series & BatonRouge Burnt
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 07. Február , 2008, 08:00:46 » |
|
Konečne sa na oficialnej stranke www.santana.com objavili podrobnosti ohladom koncertu v Bratislave. A sice ze mas ist o free show, co je podla mna viac nez pozitivna informacia. Nejedna sa nahodou o koncert v Budapesti ?
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
ydur
Hosť
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 07. Február , 2008, 08:10:12 » |
|
Ale ktože by len išiel na jeho koncert po takychto "recenziach": ......... A čo sa týka Santanu, pozrel som si kúsok toho koncertu v TV, ale tiež ma moc nezaujal. Pripadalo mi to, ako keby chcel strašne ukazovať svoj tón, tak ho tam často veľmi opakovane vyťahoval a trepotal s ním, trochu otravné sa mi to zdalo a nebavilo .........je to komerčný trtko .....ktorý vykráda sám svoje skladby... Keď počujem tie jeho skvelé trioly v každej druhej pesničke tak mám dosť...........mne Santana nepride nicim zvlastny,akurat,ze hra latino hudbu...podla mna niekde v J.Amerike je takychto chlapikov viac a urcite aj lepsich..akurat,ze on je medialne znamy...co sa tyka techniky,je to podla mna uplne priemerny gitarista
|
|
« Posledná zmena: 07. Február , 2008, 08:17:56 od ydur »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 07. Február , 2008, 08:16:20 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 07. Február , 2008, 08:18:56 » |
|
Ale ktože len pojde na jeho koncert po takychto "recenziach": ......... A čo sa týka Santanu, pozrel som si kúsok toho koncertu v TV, ale tiež ma moc nezaujal. Pripadalo mi to, ako keby chcel strašne ukazovať svoj tón, tak ho tam často veľmi opakovane vyťahoval a trepotal s ním, trochu otravné sa mi to zdalo a nebavilo .........je to komerčný trtko .....ktorý vykráda sám svoje skladby... Keď počujem tie jeho skvelé trioly v každej druhej pesničke tak mám dosť...........mne Santana nepride nicim zvlastny,akurat,ze hra latino hudbu...podla mna niekde v J.Amerike je takychto chlapikov viac a urcite aj lepsich..akurat,ze on je medialne znamy...co sa tyka techniky,je to podla mna uplne priemerny gitarista
No, myslim,ze tam bude dost ludi...
|
|
« Posledná zmena: 07. Február , 2008, 08:31:59 od Zvuk »
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
|