Iggy
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 23. Január , 2008, 22:33:18 » |
|
preco lacrosse a spol...ja som dal jeden prispevok ze by som to zaniesol gitararovi a rovno aj s kontaktom...mates a altostratus mali ovela viac...
no to je fakt. ako diagnostika nie je gitarar zly napad. skor som myslel tak, ze rypat do toho je nerozum. cize -a spol.- nezahrnalo alta, ale matesa a 4oci
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 23. Január , 2008, 23:50:34 » |
|
navrhujem adminom zmazat vstky prispevky okrem altovho a podobnym co radia reklamaciu, pretoze ide o zjavne "skodlive" rady.Ak to je v elektrike, nech ti to rozoberu v obchode ale ne ty. Netreba sa za kazdu cenu hrat na mec gaivera
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 24. Január , 2008, 02:35:39 » |
|
... na mec gaivera a) na mac gyvera b) na mekgajvera vyber si a oprav. jedno aj druhe bude vtipne. henten paskvil iba zbytocne prezradza, ze nevies ako sa to pise, lebo nevies po anglicky (kto hadal, ze nemam co robit, uhadol. zerem, a jalove prispevky na forum su k jedlu idealne. lepsie nez novy cas )
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 24. Január , 2008, 10:27:29 » |
|
no to je fakt. ako diagnostika nie je gitarar zly napad. skor som myslel tak, ze rypat do toho je nerozum. cize -a spol.- nezahrnalo alta, ale matesa a 4oci
sa este raz lepsie pozri co som napisal.. som neradil ziadny zasah do gitary, len som uviedol mozne priciny rezonancie z vlastnej skusenosti!! a keby to zrovna boli kabliky od elektroniky, tak osobne by som si ich zafixoval sam v priebehu desiatich minut namiesto vysvetlovania v predajni.. a cakam ospravedlnenie, lebo v opacnom pripade na teba poslem markizu...
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 24. Január , 2008, 10:31:43 » |
|
iggy: podobne ako mates...zahnutie koncov strun (s tymi gulickami) je nehorazny zasah do gitary, bacha aby si potom daco nedojebabral, ked budes menit struny...
|
|
« Posledná zmena: 24. Január , 2008, 10:32:15 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 24. Január , 2008, 10:53:39 » |
|
Zahnutie koncov strún nieje zásah do nástroja, ale ak už niekto radí zafixovať káble od elektroniky, tak sa najprv treba do tej elektroniky dostať. Prinajmenšom odšróbovať nejaký kryt. A to už zásah do nástroja je. Škoda pre takú hovadinu riskovať padnutie záruky, nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 24. Január , 2008, 11:50:55 » |
|
a) na mac gyvera b) na mekgajvera vyber si a oprav. jedno aj druhe bude vtipne. henten paskvil iba zbytocne prezradza, ze nevies ako sa to pise, lebo nevies po anglicky (kto hadal, ze nemam co robit, uhadol. zerem, a jalove prispevky na forum su k jedlu idealne. lepsie nez novy cas ) ... a bude ti do mna jebat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 24. Január , 2008, 12:22:45 » |
|
Zahnutie koncov strún nieje zásah do nástroja, ale ak už niekto radí zafixovať káble od elektroniky, tak sa najprv treba do tej elektroniky dostať. Prinajmenšom odšróbovať nejaký kryt. A to už zásah do nástroja je. Škoda pre takú hovadinu riskovať padnutie záruky, nie?
mal som na mysli kabliky v gitare - od snimaca do elektroniky a z elektroniky do výstupu. a vobec, ak sa nerobi do gitary vazny zasah typu výmena elektroniky, alebo castí gitary, tak zaruka by platit mala... ako mi niekto dokaze, ze ten kusok izolacky ktorým je káblik pripevnený k doske som tam dal ja a nie predavac, alebo cinanec vo fabrike?? a uz sme tu vsetci riadne OT a rozoberame tu slovicka kto co povedal.. MAZAT!!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 24. Január , 2008, 13:52:46 » |
|
ale hosi ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 24. Január , 2008, 13:54:17 » |
|
ale hosi ... BAN na teba
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
vid
náhodný pocestný
Príspevkov: 141
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 24. Január , 2008, 17:48:44 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vid
náhodný pocestný
Príspevkov: 141
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 24. Január , 2008, 17:49:53 » |
|
Inak mne v elektrike ked hram nasucho tiez nieco dost rezonuje, a mam pocit akoby to znelo v krku. Je mozne ze by vystuha krku chytala take rezonacie?
Ako nevadi mi to, ked ju zapnem to nieje pocut, len ma to zaujima.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 24. Január , 2008, 18:21:55 » |
|
hej, je mozne, ze je to vystuha a tie rezonancie sa mozu v konecnom dosledku vslijak prejavit (od nefunkcnosti samotnej vystuhy v pripade jej uvolnenia az po ovplyvnovanie sustainu a farby jednotlivych tonov).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zuzka
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 25. Január , 2008, 10:07:00 » |
|
Aj ja mám dosť problém. Od leta mam novú elektro - akustiku Art&Lutherie. Po chvíľke v nej niečo málinko rezonovalo, ale neprekážalo to. Od včera to však už je na nevydržanie. Keď hrám, akoby tam niečo "hrkotalo" v prednej časti tela pri krku. Aj keď zo zadu mierne buchnem. Neviete prosím, čo to môže byť? Určite mi do toho nič nepadlo.
|
|
|
Zaznamenané
|
Suit up! I'ts gonna be legendary.
|
|
|
|