Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 22:39:19
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Marshall AS50D  (Prečítané 3747 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #15 kedy: 02. December , 2007, 14:07:03 »

Kup si to kombo od Marshalla, co by si preboha robil s celym PA. Ved to potrebujes iba na zosilnenie zvuku tej akustiky, nie?
suhlasim, ja osobne by som poriesil ten Marshall, hral som na tom kombe, a bol som milo prekvapeny ako hra Na zdravie!
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #16 kedy: 03. December , 2007, 13:51:45 »

Aký je váš názor na toto kombo? http://www.muziker.sk/Default.aspx?Marshall-AS50D&nid=20016&nparams=kod_id;8589&action=s   
Máte s ním niekto skúsenosti?

dost zalezi, co sa ocakava ze to bude robit:

- ma sa to pouzivat iba doma alebo v skusobni ?
- ked v skusobni, su v kapele este dalsie akusticke nastroje alebo spev alebo nieco podobne ? ak hej, maju uz ozvucenie vymyslene ?
- ma sa to pouzivat iba na podiu ? na akom ? bude tam zvukar ?

podla toho sa da potom lepsie poradit, ci ma take kombo zmysel alebo ci ma zmysel nejake male jednoduche PA
Zaznamenané
samqo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 180

« Odpoveď #17 kedy: 03. December , 2007, 15:59:11 »

Bude sa pouzivat aj doma, ale aj v skusobni. Ostatny maju zvuk vyrieseny cez komba, ale mame aj nejaky ten mix a bedne, ale inak nic moc. V kapele su ale aj bicie, takze v skusobni sa obcas velmi nepocujeme, dalej basa,klaves, gitara,spev. Co sa tyka koncertov, skor v kaviarnach a mensich podnikoch, ale sem tam aj nieco na podiu, ale tak zvukari tam boli zaial vzdy, ale clovek nikdy nevie - take mensie koncertiky. Ako co sa tyka hudby, ako som uz pisal, nie je to nic tvrde. Takze asi nejako takto. Žmurk
« Posledná zmena: 03. December , 2007, 16:01:09 od samqo » Zaznamenané

S.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #18 kedy: 03. December , 2007, 16:21:50 »

no ak mate v kapele nejaky mix a nejake bedne (predpokladam, ze tadial idete spev), tak neda sa do toho mixu pichnut aj tu spanielku ? ako to kombo by nemala byt zla vec a urcite sa da aj vyuzit, len reku ci sa neda aj bez neho a usetrit love za nieco onakvejsie...  len sa tak zamyslam...
Zaznamenané
samqo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 180

« Odpoveď #19 kedy: 03. December , 2007, 17:24:22 »

Akoze ten aparat je nic moc, a prenasat bedne do nejakej kaviarne... Radsej si poziciam od kamosa nejake to kombo na spev, a ani toho netreba tak vela nosit. Akoze rozmyslal som nad tym aj takto ako mi ty vravis ale tak, ktovie kde sa clovek este dostane a nakoniec sa mi velmi zijde.
« Posledná zmena: 03. December , 2007, 23:06:36 od samqo » Zaznamenané

S.
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.103 sekund, 23 otázok.