Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Inzeraty "made in hell"

Started by spyros, 27. December , 2007, 18:44:09

styrioci

Quote from: ANTISOCIAL6661 on 02. November , 2009, 20:07:43
Tomu sa hovori,ze hras kratko,ale intenzivne!
skor: hras kratko, naucil si sa oblubeny 4 akordovy song a myslis si, ze si majster sveta :)

Branko

Quote from: styrioci on 02. November , 2009, 21:31:05
skor: hras kratko, naucil si sa oblubeny 4 akordovy song a myslis si, ze si majster sveta :)
Niekto ma aj 5 akordovy oblubeny song.  ;D

spyros

PEAVEY 6505+
moderna hlava,100% stav,este takmer rok v zaruke,kupovana 08/2008 odvtedy bola len v skusobni,hrana cca 30hodin, orig.prislusenstvo...pozuvivaju napr. In Flames,BFMV,Unearth,Chimaira,Arch Enemy,...dalsie info mailom.

Na prvy pohlad nudny inzerat, na druhy ma zaujalo, ze to asi predava Misko z fora a ze za vyse roka to hralo v skusobni len 30 hodin. Sorry za maly flejm, ale boli ma hlava a nechce sa mi zacinat nejaku prace teraz  :zdar:
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

kaolko

Quote from: spyros on 05. November , 2009, 12:45:31
PEAVEY 6505+
moderna hlava,100% stav,este takmer rok v zaruke,kupovana 08/2008 odvtedy bola len v skusobni,hrana cca 30hodin, orig.prislusenstvo...pozuvivaju napr. In Flames,BFMV,Unearth,Chimaira,Arch Enemy,...dalsie info mailom.

Na prvy pohlad nudny inzerat, na druhy ma zaujalo, ze to asi predava Misko z fora a ze za vyse roka to hralo v skusobni len 30 hodin. Sorry za maly flejm, ale boli ma hlava a nechce sa mi zacinat nejaku prace teraz  :zdar:

spyros.. keby si ty len vedel ach.. Michal na tom odohral maximalne nie ze 30 hodin..ale 28 lebo este aj tie dve meskal tam kde mal byt ;) uz tam ten jeho aparat stoji nedotknuty asi 3ti mesiac .. priority.. no.. takze netusim preco je to zrovna inzerat made in hell.. made in hell boli skor tie tvoje ponuky cenove co si mi strielal cez SS.. nakoniec som to predal za 850 ;)

pista58

na vas spekulantov palicu  ;D ale tak aspon hybete s ekonomikou, to je fakt  :) :drink:
o-yep sro

spyros

Quote from: kaolko on 05. November , 2009, 13:14:31spyros.. keby si ty len vedel ach.. Michal na tom odohral maximalne nie ze 30 hodin..ale 28 lebo este aj tie dve meskal tam kde mal byt ;) uz tam ten jeho aparat stoji nedotknuty asi 3ti mesiac .. priority.. no.. takze netusim preco je to zrovna inzerat made in hell..

A na com hral, ked tam mal tu 6505+ ... ja som sa len podivil, ye tak malo na nu bolo hrane. Upravy su rovnake ako na tvojej hlave?

kaolko

Quote from: spyros on 05. November , 2009, 14:01:41
A na com hral, ked tam mal tu 6505+ ... ja som sa len podivil, ye tak malo na nu bolo hrane. Upravy su rovnake ako na tvojej hlave?

no ved to.. on nehral  ;D a vlastne mam pici.. nech si to obhaji sam..  ale pravda je ta ze ten amp nebol ani zo 100tiny tak hrany ako mal byt  ;D

RobG

P : Mesa
Tazkym srdcom, ale musim ju predat..jedná sa o blackface (custom shop) dual rectifier (rok vyroby \'94, 2channel ) s modifikáciou od Voodoo Amps !!! je to ten Platinum mod za 1000us dolarov.. - mám aj doklady o modifikácii - dodám ktomu aj vyborny case s 4u rackom pred tyzdnom som to dal prelampovat na elektronky znacky TAD.. vyborne sa presadzuje v mixe.. dalsie info mailom

Cena 2200 EUR
Telefón 0908171252
Región Trnavský
Krajina Slovensko

:laugh: :laugh: :laugh:

udry

... čo sa smeješ,šak je tam mod za 1000 dolačov... :laugh:  :laugh:  :laugh:   ... kua,za chvilu budu mody drahšie ako ampy.. ku    kapitalistické  ;D

RobG

Ja by som ho za liter bez tej nálepky za liter zobral  :laugh: :laugh: :drink:

udry

Quote from: RobG on 05. November , 2009, 18:51:26
Ja by som ho za liter bez tej nálepky za liter zobral  :laugh: :laugh: :drink:
... aj ja...  .... kludne nech si ten 1000-ovy mod vyletuje a preda dakemu amíkovy ... ;D

styrioci

za 200 by som to aj vzal...predsalen to nie je v povodnom stave a ktovie aky amatersky domaci kutil sa v tom vrtal

spyros

Misko

Quote from: spyros on 05. November , 2009, 12:45:31
PEAVEY 6505+

Ano predavam to ja. No ja som tak premyslal a na tej hlave bolo odohranych max. 30 hodin (aj to som asi trochu naddimenzoval). Hral som na tom iba, ked sme isli hrat aj s Karolom, inak som ten aparat nemal ani zapnuty tusim.  ;)
Len skoda, ze ti pride ten inzerat na prvy pohlad nudny...ja som sa tak snazil.   ;D

spyros

Quote from: Misko on 07. November , 2009, 21:55:05Len skoda, ze ti pride ten inzerat na prvy pohlad nudny...ja som sa tak snazil.   ;D

No ved daj cenu a mozno bude veselsie  ;D

A na com si teda hral, ked toto bolo v kute?