Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Inzeraty "made in hell"

Started by spyros, 27. December , 2007, 18:44:09

joe

Quote from: Krtko on 10. Marec , 2010, 19:35:24
ako ze neposerte, vsak ide o aparat, ide o ZIVOT! Len do seba chlapci, uz by ste aj opluvat monitory mali zacat!  :evil:
ja už aj utieram aj očurany ;D  končim ...

rastis

ked napisem tarez hiwat, zakolko asi progac dobehne ? davam mu 10 minut, inak sa prestaneme kamaratit  :whistle:

kaolko

Quote from: rastis on 10. Marec , 2010, 19:39:14
ked napisem tarez hiwat, zakolko asi progac dobehne ? davam mu 10 minut, inak sa prestaneme kamaratit  :whistle:

casomiera start

MMM

Este ma 8  ;D

rastis

dufam, ze sa mu nieco nestalo  :blush:

mn

viete co je na veci najvacsi paradox ? su tu tri strany a aspon 5 ludi napisalo, "aby ste sa neposrali z tych ampov" ,kde prave ti (cca 2,5 cloveka) co sa za tu firmu pomyslene postavili su uplne v klude a pohode, ale 25 dalsich zahadzalo 3 strany heslami stokrat pocutymi z inych tem o aparatoch. skuste si to precitat, ako huby po dazdi, notoricki burici povyskakovali a zacali davat  :whistle:

Inak, co je to za novy trend menit avatara, to aj ja musim ?  :blush:
"Practice cures most tone issues" John Suhr

rastis

pssst - caka sa na progaca  :-9

rastis

tak nic, mozte debatovat, volam po nemocniciach co sa mu stalo  :'(

mn

Quote from: rastis on 10. Marec , 2010, 19:49:38
tak nic, mozte debatovat, volam po nemocniciach co sa mu stalo  :'(

urcite je v pohode, asi horlivo googluje Gibsony  ;D
"Practice cures most tone issues" John Suhr

proghopik

Hodina.  ]:->
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

rastis

ozaj - vsetko najlepsie k meninam :)

proghopik

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

spyros

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

proghopik

Quote from: spyros on 10. Marec , 2010, 20:43:18
A uvidime za ako dlho to tu iniciativne premaze  :evil:

Nic sa nejde mazat.

MMM

http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=537762&page=1&kategorie=0&nabpop=vse&region=&ins=15&order=

Pekne sa nechal napalit, ..raz pise ako zenska, potom ako chlap a neviem co a este aj tak mu to nie je cudne a  o cene ani nehovorim, ..keci, ze tomu nerozumie a ma to po niekom uz dobre z inzeratov pozname.   ;)