Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 21:47:16
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 23 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Joe "Satch" Satriani  (Prečítané 80234 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Mihal26
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 144

---JAZZ---

« Odpoveď #135 kedy: 10. December , 2008, 10:50:27 »

Presne tak, mozem len suhlasit...obzvlast, ked Joe na tom songu pracoval od roku ´90... len sa skuske vzit do situacie, ze na niecom pracujete taky dlhy cas, a nakoniec vam drvivu vacsinu vasej roboty prevezme niekto iny Nezahrávaj sa...
Zaznamenané

tlak
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #136 kedy: 10. December , 2008, 10:52:31 »

Presne tak, mozem len suhlasit...obzvlast, ked Joe na tom songu pracoval od roku ´90... len sa skuske vzit do situacie, ze na niecom pracujete taky dlhy cas, a nakoniec vam drvivu vacsinu vasej roboty prevezme niekto iny Nezahrávaj sa...

No mas pravdu, ale zasa ked tak rozmyslam... neverim, ze jedinym zdrojom pre Coldplay bol JS v tomto songu. Na zdravie!
Zaznamenané

Mihal26
náhodný pocestný
**

---JAZZ---

« Odpoveď #137 kedy: 10. December , 2008, 10:54:39 »

Ano, aj mne sa zda Žmurk... a inac, ak Joe vyhra, tak podla mna mu to prinesie pekny balik, kedze ten song od Coldplayu bol dost hit a zda sa mi ze mal aj nejake nominacie na Grammy Na zdravie!
Zaznamenané

tlak
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #138 kedy: 10. December , 2008, 10:58:57 »

No mas pravdu, ale zasa ked tak rozmyslam... neverim, ze jedinym zdrojom pre Coldplay bol JS v tomto songu. Na zdravie!

toto pekne vystihol jeden komentar na youtube ze panovi spevakovi zrejme niekedy davnejsie utkvela mozno ta melodia v hlave ked siel cez nejake nakupne centrum a potom mal mozno pocit, ze mu napadla super melodia na song. cize mozno o tom chudak ani nevie ze nejaky limonadovy Joe take nieco zlozil.. jedine nad cim sa treba zamysliet je, ze si to necheckli pre istotu, ci taka melodia nie je registrovana uz niekde.. ja Joe-ovi drzim palce, nech to vyhra..
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #139 kedy: 10. December , 2008, 11:18:22 »

ja tiez drzim satrosovi pazure... len aby Coldplay nemali lepsieho pravnika  ha ha ha
akoze mne sa velmo paci aj Coldplay a verim ze to nespravili vedome, ale tak zasa ked sa to dozvedeli, mali s tym nieco urobit a nie donutit jozefa tahat to na sud...
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #140 kedy: 10. December , 2008, 11:24:04 »

jedine nad cim sa treba zamysliet je, ze si to necheckli pre istotu, ci taka melodia nie je registrovana uz niekde..
na to existuje nejaka centralna databaza, kde sa to da zistit?  alebo mas nejaku vlastnu :)
Zaznamenané
MiracleMan
stály hosť
Príspevkov: 1292

« Odpoveď #141 kedy: 10. December , 2008, 11:32:52 »

Videl si to video, kde hra naraz satriani a coldplay?

alize a coldplay je v tom istom kluci that is F moll, zato sa mi to zda este viac podobne...skus si zabrnkat  Bavím sa skvele Db Eb Ab F-
Zaznamenané

midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #142 kedy: 10. December , 2008, 14:09:54 »

toto pekne vystihol jeden komentar na youtube ze panovi spevakovi zrejme niekedy davnejsie utkvela mozno ta melodia v hlave ked siel cez nejake nakupne centrum a potom mal mozno pocit, ze mu napadla super melodia na song. cize mozno o tom chudak ani nevie ze nejaky limonadovy Joe take nieco zlozil.. jedine nad cim sa treba zamysliet je, ze si to necheckli pre istotu, ci taka melodia nie je registrovana uz niekde.. ja Joe-ovi drzim palce, nech to vyhra..
No neviem ci je Satriani interpret, ktory je hrany v nákupných centrach, ale viem co si tym myslel. Tazko sa da niekde overit, ci nejaka melodia, uz niekde predtym nebola. Ked sa mu to nezdalo, tak mal chodit po svojich kamratoch ako Paul McCartney. Tomu sa stale marilo, ze melodiu skladby "Yesterday" uz niekde pocul. :)
Ano, aj mne sa zda Žmurk... a inac, ak Joe vyhra, tak podla mna mu to prinesie pekny balik, kedze ten song od Coldplayu bol dost hit a zda sa mi ze mal aj nejake nominacie na Grammy Na zdravie!
Urcite tam ide o prachy, ale myslim, ze Satrianimu ide hlavne o moralnu ujmu. Paci sa mi ta veta "Maybe they figured this little guitar player guy will leave them alone after a while, I don't know. "

A ze na to Coldplay nereaguje, je tiez dost logicke. Aj keby to spravili neumyselne, tak maju skladbu nominovanu na Grammy. A keby sa aj chceli ospravedlnit, tak im to vydavatel velmi rychlo vyhovori... lebo prachy Je mi do plaču
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538

Human

« Odpoveď #143 kedy: 15. December , 2008, 11:24:27 »

Ako zadarmo. ?§!. http://www.musiccenter.cz/kytary/Ibanez-JS20TH/Signature-modely/:3:33064
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #144 kedy: 15. December , 2008, 11:30:44 »

presun to prosim do temy 'najskaredsie gitary' ..ak taka tema nie je, tak je nacase ju vytvorit..
Zaznamenané

polarized
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 94

Hell is full of musical amateurs...

« Odpoveď #145 kedy: 15. December , 2008, 11:43:52 »

fuuj fakt hnus  Bleee vyzera to ako motiv na havajsky surf  Bleee ani 5 sk by som za to nedala  Nezahrávaj sa sa divim ze Satriani vobec sxvalil taky design  Bleee
Zaznamenané

R.I.P. Miika (6.3. 1974 – 19.2. 2009)
Hell is full of musical amateurs: music is the brandy of the damned.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #146 kedy: 15. December , 2008, 12:21:10 »

fuuj fakt hnus  Bleee vyzera to ako motiv na havajsky surf  Bleee ani 5 sk by som za to nedala  Nezahrávaj sa sa divim ze Satriani vobec sxvalil taky design  Bleee
sa ti asi potom nebude pacit ani duhova Meolovka od PRS  :)
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #147 kedy: 15. December , 2008, 13:06:20 »

sa ti asi potom nebude pacit ani duhova Meolovka od PRS  :)

tato je nahodou krasna  :)
Zaznamenané
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #148 kedy: 15. December , 2008, 13:26:41 »

tá satrianovka je náhodou celkom pekná, keby tam nebol ten surfer  Na zdravie! tak ešte krajšia :)
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
Mihal26
náhodný pocestný
**

---JAZZ---

« Odpoveď #149 kedy: 15. December , 2008, 17:20:15 »

tá satrianovka je náhodou celkom pekná, keby tam nebol ten surfer  Na zdravie! tak ešte krajšia :)
Ten surfer je este k tomu vypukly... cize to musi dost aj zavadziat pod strunami...uz viem preco na nej Joe hrava len obcas na nejakych promo akciach... na koncertoch vobec nie Na zdravie!
Zaznamenané

tlak
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 23 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.08 sekund, 23 otázok.