Bol som vcera po 100 rokoch na koncerte. Ludi bolo tak akurat, sala bola celkom plna, ale pre pivo sa dalo ist v pohode.
OBD hrali nieco cez hodinu tusim. Niektore pesnicky sa mi dost lubili, niektore menej, ale ludia sa bavili. Mato Klucik hral na hlave Mesa Boogie DC neviem kolko + standardny Fender Telecaster. Zaujimavostou bolo, ze pouzival Talk Box. Brono Dobrota hral na klasicky Fender Stratocaster, aparat som si zabudol vsimnut. Gitary im obom zneli pekne, Brono mal par peknych sol. Neviem ako vela kapela v poslednej dobe hra, ale uplne idealna koncertna zohranost v tom az tak velmi citit nebola.
Temo & Bubble Bum zahrali klasicky set starych dobrych coverov, jak z Umelky pred 15 rokmi. Zostava - Temo spev, gitara, Peci Uhercik gitara, vokal, Miki Mikuska basa, vokal, Tono Kubasak klaves, Tibor Cech bubny. Temo hral na kombo JCM800 a mal tam polozenu nejaku hlavu este. Hral na Les Paul Vintage s minihumbuckerami, neskorej vystriedal za stary Epiphone Les Paul Classic z 90tych rokov. Peci hral na hlave Valwatt a na nejakom Fender Telecaster s HB pri krku tusim. Miki Mikuska hral ak som si dobre vsimol na Squier Precission Bass. Ak je to ten isty, co mal vzdy, tak je to Japonec z 80tych rokov... Spociatku po OBD som cakal, v akej forme tato zostava bude, kedze aspon pokial viem, dlho tak nekoncertovali, ale musim povedat, ze hrali vyborne. Skratka to slapalo a znelo presne tak, ako take pesnicky maju zniet. Temo je dobry spevak a mna osobne prekvapil a potesil aj par dobrymi solickami na gitaru. Peci je vynikajuci gitarista, vsetci to vedia a vcera nam to zase ukazal. + dobra rytmika a dobre klavesy (nedavno som o Kubasakovi kdesi na internete cital, ze slovenska "synthy popova legenda" - ma celkom pobavilo
)...
Som rad, ze som tam vcera bol, dobre som sa bavil, stretol som JOEa a RobGea, vzhliadol som tam aj Katku a Andy z Margot... a tak...