Slayer24
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355
Fuck art, let's kill!!!
|
|
« kedy: 16. Február , 2008, 10:00:38 » |
|
teraz mi kamoš povedal zaujímavú vec: 14.02.2008 - NAJLEPŠÍ METALISTI NA TOPFESTE 2008! Čerství držitelia cien grammy za najlepší metalový výkon – americká thrashmetalová skupina SLAYER, mieri na Slovensko! Skupina, ktorá patrí k „VEĽKEJ ŠTVORKE“ thrash metalových skupín spoločne s Metalllicou, Anthraxom a Megadethom, získala slávu a stala sa poprednou americkou trash metalovou skupinou vydaním albumu Reign in Blood, ktorý je označovaný za „najťažší album všetkých čias“, čo sa uvádza v rockovom magazíne Kerrang. Z pôvodného názvu Dragonslayer, sa názov skrátil na SLAYER. Skupina, ktorú založili gitaristi Jeff Hanneman a Kerry King funguje od roku 1981 a je známa svojimi textami a umeleckým zameraním, ktoré zaujmú témami o krvi, sériových vrahoch, náboženstve, vojnách... Na TOPFESTE 2008 ich uvidíme 27. júna 2008 v zložení: TomAraya, Jeff Hanneman, Kerry King, Dave Lombardo. joj jak rád by som šiel... možno aj pôjdem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 16. Február , 2008, 10:13:01 » |
|
Lombardo s nimi uz zase bucha ? kedy to ma byt a kde ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Slayer24
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355
Fuck art, let's kill!!!
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 16. Február , 2008, 10:39:45 » |
|
topfest 27.-28.6.2008 pri zelenej vode myslím... na www.topfest.sk je viac info...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 17. Február , 2008, 22:25:33 » |
|
Áno, búcha u nich opäť Dave Lombardo. Aj keď podľa mňa na posl. počinoch, ako God Hates Us All a Christ Illusion, nič extra nepredviedol (môj osobný názor ). A Fláma typu- Slayer na Slovensku, už tu raz bola. No nič sa nekonalo. Snáď teraz by sa to mohlo podariť a určíte by som sa šiel kuknúť. Hell Awaits a Reign in Blood sú učebnice thrash metalu, ako aj samotný Slayer
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 17. Február , 2008, 23:08:04 » |
|
Mam radsej Paula Bostapha ako Lombarda, ale nema to zmysel porovnavat. Kazdopadne 1 dnovy listok ma stat myslim 400sk, co by bola super cena za koncert Slayer.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 18. Február , 2008, 09:36:58 » |
|
Presne tak, aj ja som rozmýšľal že by som tam šiel na jeden deň, kvôli Slayeru. Aj keď mi príde ta cena, na deň a za Slayer trochu malo. Ale nesťažujem sa .. Snád to teda ako som už spomínal nebude žiadna Fláma
|
|
« Posledná zmena: 18. Február , 2008, 09:37:29 od damned13 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ydur
Hosť
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 18. Február , 2008, 10:35:20 » |
|
Tak som si po "neviemkolkych" rokoch pustil par veci od Slayer a potvrdilo sa to,prečo takuto "hudbu" nepočuvam/ dokola sa upakujuci nezaujimavy zhluk tonov s otrasnym blačanim "spevaka"/. Koncert ? Aj keby vstupne bolo 20 korun a hrali u mna na záhrade,pojdem radšej na pivo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 18. Február , 2008, 10:38:55 » |
|
No tak ale zasa na zahradu by si kvoli nim snad vybehol,nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 18. Február , 2008, 11:10:55 » |
|
Tak som si po "neviemkolkych" rokoch pustil par veci od Slayer a potvrdilo sa to,prečo takuto "hudbu" nepočuvam/ dokola sa upakujuci nezaujimavy zhluk tonov s otrasnym blačanim "spevaka"/. Koncert ? Aj keby vstupne bolo 20 korun a hrali u mna na záhrade,pojdem radšej na pivo. Ked budu hrat u teba na zahrade daj vediet, mozno potom pojdem s tebou na to pivo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 18. Február , 2008, 14:19:04 » |
|
Tak som si po "neviemkolkych" rokoch pustil par veci od Slayer a potvrdilo sa to,prečo takuto "hudbu" nepočuvam/ dokola sa upakujuci nezaujimavy zhluk tonov s otrasnym blačanim "spevaka"/. Koncert ? Aj keby vstupne bolo 20 korun a hrali u mna na záhrade,pojdem radšej na pivo. suhlasim, ani keby hrali u mna v obyvacke...
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
|
ydur
Hosť
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 18. Február , 2008, 19:33:35 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
traktor
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 18. Február , 2008, 19:58:44 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 15. Máj , 2008, 08:30:59 » |
|
Ide tam niekto z fora? Bude to uz moj treti rocnik! Super fest... ideme cele The Bag Of Bones.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|