Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

GUITARFEST 2008

Started by Locksmith, 16. Február , 2008, 13:26:06

Dugo

Quote from: tailgunner on 10. Jún , 2008, 12:38:35
to je napad roka! veru! vasa kapela spasi cely guitar fest! chvalabohu  :-\

nepisem ze spasi guitarfest ale urcite by to ozivilo  :)

dusky

je treba aj trosku odlahcenie a srandy, ako humorne cislo, super napad.

Dugo

Quote from: dusky on 10. Jún , 2008, 12:46:45
je treba aj trosku odlahcenie a srandy, ako humorne cislo, super napad.

v zivote si na nas nebol na koncerte tak nevies co hovoris.  :zdar: 

pre jazzmanov mozno humorne cislo no urcite by sme si nasli dalsich priaznivcov  :) kazdy nechce pocut len ciste tony a na sekundu presne stop-time-y. treba sa do toho vlozit cely, ludia to vycitia  :drink:

jozef sivák

no a co je vlastne s tym guitarfestom bude?

Pitu

Quote from: Dugo on 10. Jún , 2008, 12:42:19
nepisem ze spasi guitarfest ale urcite by to ozivilo  :)

Pochybujem..

jozef sivák - tento rok už sa mi s tým nechce nič robiť, ale v auguste budem musieť začať, ak budem chcieť pripraviť budúci rok. Takže prípadné ďalšie otázky až v septembri..

Dugo

Quote from: Pitu on 10. Jún , 2008, 14:18:29
Pochybujem..

pride cas ked nas budes prosit aby sme dosli ale my odpovieme ze mame nieco ovela lepsie.  :zdar:

Pitu

Quote from: Dugo on 10. Jún , 2008, 14:29:29
pride cas ked nas budes prosit aby sme dosli ale my odpovieme ze mame nieco ovela lepsie.  :zdar:

Nikomu som sa nikdy neprosil ani prosiť nebudem. ;)  Ty máš ďaleko k tomu, aby som ťa oslovoval..

Dugo

Quote from: Pitu on 10. Jún , 2008, 14:32:11
Nikomu som sa nikdy neprosil ani prosiť nebudem. ;)  Ty máš ďaleko k tomu, aby som ťa oslovoval..

to hovoris teraz. dockaj casu jak hus klasu.  ;D

hangar_18

jozef sivák

Quote from: hangar_18 on 11. Jún , 2008, 07:27:05
ja mam tip na dobru kapelku .. Else Quintet z BA -> http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=284409098 :bravo:
toto sa mi vazne pozdava urcite pojdem na nich ved budu aj v stiavnici na mafiku  supeeer jou... :zdar:

jozef sivák

koho to je kapela? priznajte sa

Dugo

Radomír

Dugo vedel som že si maestro ale o takých bokovkách som netušil.A k  téme gitarfest?Bude?Lebo ani Pitu mi nevedel zodpovedne odpovedať na tu otázku.Bude či nebude.Dožijem či nedožijem.Velmi rád by som
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)

homar

Quote from: Radomír on 11. Jún , 2008, 14:15:39
Dugo vedel som že si maestro ale o takých bokovkách som netušil.A k  téme gitarfest?Bude?Lebo ani Pitu mi nevedel zodpovedne odpovedať na tu otázku.Bude či nebude.Dožijem či nedožijem.Velmi rád by som
tak tento rok pochybujem, buduci rok snad bude
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System

Radomír

Homár aj Ty si maestro!U mna každý kto sa z láskou tomu venuje a robí mu to radost.A istá kvalita.Takže neironizuj.  :) Poznám sa roky s naozajstnými pánmi ktorí gitaru ovladajú excelentne ale ani to neznamená že ich nazvem majstri ked sa odchýlia od svojho ja a robia iba komerčné a nekvalitné veci.Aj ked mi jasné že je tažko sa uživit v tejto brandži.
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)