proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 24. Február , 2008, 16:11:10 » |
|
sak ale o tom to je... ze si ludia z nich robili bohov 10-15 rocne dievcatka, ktorym prvykrat zvlhli pipinky. Ak by tu "kapelu" bral vazne niekto starsi, tak toho by som uz ani nepovazoval za cloveka.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 24. Február , 2008, 19:01:55 » |
|
Lenny Kravitz sa mal dať na modeling, tam by sa nemusel hrať na rockera.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 24. Február , 2008, 19:11:29 » |
|
ked je pre niekoho absolutna nuda song "Are you gonna go my way" tak fakt neviem co ta rozhybe... no pre mna to nuda je...melodia spevu tam asi ani neni
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 24. Február , 2008, 19:59:49 » |
|
Kedysi som vo vtedy oblubenom bare pocul cely jeden album, velmi prijemny. To si pustis a neriesis - nemudrujes.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 24. Február , 2008, 20:00:29 » |
|
Kedysi som vo vtedy oblubenom bare pocul cely jeden album, velmi prijemny. To si pustis a neriesis - nemudrujes.
Ved hej, barova a vytahova hudba.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 24. Február , 2008, 20:01:33 » |
|
mne by to mozno vadilo - riesil by som
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 24. Február , 2008, 20:09:06 » |
|
Nahodou podla mna je to vcelku taky gitarovy popik vcelku fajn, ale nic na posratie. A hlavne niekedy mi trochu liezlo na nervy take pozerstvo jaky je uzasny muzikant A paci sa mi solo v tom songu See you again to tam podla mna sedi uplne perfektne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kruspe
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 24. Február , 2008, 22:24:29 » |
|
ty jo, vy ste lennymu poriadne nalozili , urcite sa mu aj gitara rozladila z tych reci
|
|
|
Zaznamenané
|
... all life is future to past ...
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 24. Február , 2008, 22:26:12 » |
|
ty jo, vy ste lennymu poriadne nalozili , urcite sa mu aj gitara rozladila z tych reci Ak to cita, ani nezaspi chudak podla mna.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johan
nováčik
Príspevkov: 5
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 21. November , 2008, 23:34:18 » |
|
asi tak...pohodickova muzika, dokaze mi zdvihnut naladu...bol som na jeho konciku a do Fly Away to bola celkom nuda...potom to 'odpalil' na Are You Gonna Go My Way.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 30. Máj , 2013, 09:55:16 » |
|
nech je to uz pozerska vykradacka hocikoho takyto chillout jam mi vzdy dobre padne Lenny Kravitz - Blues For Sister Someone
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Stano
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 31. Máj , 2013, 08:37:28 » |
|
nech je to uz pozerska vykradacka hocikoho takyto chillout jam mi vzdy dobre padne Lenny Kravitz - Blues For Sister Someone Mne sa paci a bol by som rad keby som prisiel do hocijakeho baru a toto by bolo to najhorsie co sa v tom bare hra. Asi preto do tych barov nechodievam.
|
|
« Posledná zmena: 02. Jún , 2013, 04:45:51 od Stano »
|
Zaznamenané
|
Sivcak 56 stratocaster, Keller 70 custom ash strat, Klema SJ200, HOT Amps, JT-Amps Screamer 808
|
|
|
yngwie31
pravidelný návštevník
Príspevkov: 315
však som krasny?
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 01. Jún , 2013, 07:30:46 » |
|
tento frajer je super,mam ho rad.a lunetic?to bola len tak vlna ktora sa prehnala po bradavkach nastrocnych zabiek.take "kapelky"mam najradsej,vydaju par nadrzanych hitov,a zabky tecu jak vodopat.ale tento macher je o inom.dalo by sa pisat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PS1984
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 21. Apríl , 2015, 17:26:12 » |
|
inak ten rir na ktorom si postavil karieru ukradol je to jedna skladba Rainbow skoro do bodky , staval na rifoch iných tak ako kurt a jeho slavny spirit je len kopirovačka songu zo 60tich
aký konkrétne Rainbow?
|
|
|
Zaznamenané
|
Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
|
|
|
epiphonic
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 21. Apríl , 2015, 17:37:48 » |
|
inak ten rir na ktorom si postavil karieru ukradol je to jedna skladba Rainbow skoro do bodky , staval na rifoch iných tak ako kurt a jeho slavny spirit je len kopirovačka songu zo 60tich
CO aky Kurt???
|
|
|
Zaznamenané
|
slow riffs / bong hits
|
|
|
|