Ronald G.
náhodný pocestný
Príspevkov: 124
|
|
« kedy: 03. Marec , 2008, 18:58:55 » |
|
Myslite ze sa opali chodit na tie kadejake vecerne kurzi ale sa moze naucit clovek aj sam hrat ako boh . Nieje to zbytocne vyhodenie penazí
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 03. Marec , 2008, 19:03:42 » |
|
ake kurzi ked tak na hodiny k niekomu s dobrym kreditom.. aj ja uz konecne planujem sa hecnut edit: sam ako boh? ti neviem, to by si musel mat talent jak fras, mat to v krvy ako negri a cigosi alebo sa velmi velmi moc tomu venovat ale aj tak kazdy potrebuje nejako viest podla mna..
|
|
« Posledná zmena: 03. Marec , 2008, 19:05:55 od hangar_18 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 03. Marec , 2008, 19:04:35 » |
|
picoviny, taketo nasilu "riesenie" problemov nemam rad. na hru treba chut. ale ked niekto ma - tak jak je libo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 03. Marec , 2008, 19:11:16 » |
|
nasilu? no nejde o to ze nehcem len som zistil ze budem musiet asi trochu viac zapracovat..ked je niekto lenivy nerobi to naschaval kurnik ja za to nemozem s chutou mozem dalej doma brnkat picovinky ide o to ze sa chcem posunut dalej a staci uz len ze mi niekto ukaze nejake tie veci z teorie lebo sam tomu nikdy nepochopim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 03. Marec , 2008, 19:12:20 » |
|
o com vlastne? asi som sa zamotal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 03. Marec , 2008, 19:25:36 » |
|
ja neviem, mna by to nebavilo. viem, ze normalny gitarista zo mna nebude, tak je to zbytocne silenie. takisto som pri gitare casto nervozny, ked mi to nejde a to skodi mojmu zdraviu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Ronald G.
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 03. Marec , 2008, 19:27:07 » |
|
ja len ze niekto chodia mesiac na gitaru a uz maju reci ako gitarovi krali , ved co tam mozu cvicit ? techniky na nete je po k***t kadejakych cviceni a ľudova skola o tom si co myslite lebo mi to nejde dokopi s metalom a rockom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 03. Marec , 2008, 19:38:30 » |
|
no tak ludova asi nie skor niekto kto ta sukromne na hodinach nauci a specializuje sa na nejaky styl.. neviem co chces hrat.. ide o to ze predsa len sa budes citit lepsie a viac v obraze ked budes poznat teoriu, milion druhov stupnic a technik, atd.. stupne sebavedomie tiez a podla mna aj ta chut ako budes skillovat pojde hore.. kua uz nech mam opravenu gitaru a idem obvolat ucitelov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vesper
nováčik
Príspevkov: 15
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 03. Marec , 2008, 19:42:42 » |
|
Ja chodím ešte s tromi chalanmi raz za týždeň na hodiny k jednému výbornému gitaristovi ktorý nás vzdeláva hlavne v hudobnej teórii, harmóniách a tak lebo to sme si vybrali. A cena? 100,- na rok
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 03. Marec , 2008, 21:15:24 » |
|
Myslite ze sa opali chodit na tie kadejake vecerne kurzi ale sa moze naucit clovek aj sam hrat ako boh . Nieje to zbytocne vyhodenie penazí
Na ake kurzy? ... spanielciny..... tie ta hrat nenaucia, ale urcite pomoze skuseny muzikant viac ako nahodne domace skusanie typu pokus / omyl
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ydur
Hosť
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 03. Marec , 2008, 21:29:05 » |
|
Pokial maš možnost,tak sa do takeho kurzu prihlas/ kde sa niečo vyučuje,uči určitou formou,tak je to kurz/. Môžeš tym ziskat nove vedomosti.Avšak najskor si o tom zisti všetko čo sa da, vratane referencii od ludi,ktori to absolvovali.Potom je už len na tebe zvažit,či ano alebo nie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Lubo
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 04. Marec , 2008, 12:28:47 » |
|
da sa naucit sam hrat take srajdy dake punkove. Ale serioznu hudbu sa nauicit hrat aj chapat sam tak to by som chcel vidiet takeho typka.sam budes prichadzat rok na to co ti niekto vysvetli za polhodinu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Ronald G.
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 06. Marec , 2008, 17:16:38 » |
|
ja sa spolieham na video skoly sa mi nechce chodit po kurzoch
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Lubo
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 07. Marec , 2008, 09:03:04 » |
|
technika sa da naucit z videoskoly. lenze technioka je tak tretina hry podla mna. kolko je takych co hraju strasne rychlo a pritom je uplny nezmysel co hraju. oplati sa ist ci uz na kurzy alebo sa ucitelom. treba niekho kto ti otvori usi teda ak je co otvorit .... to hovorim z vlastnej skusenosti. A tak isto sa oplati za ist za vzdelanim. Napr co ja viem napr v Presove moze byt vela talentovanych mladych ludi ale tazko tam nachadzaju cestu ako rozvijat svoj talent.
|
|
« Posledná zmena: 07. Marec , 2008, 09:16:25 od Lubo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 07. Marec , 2008, 14:29:08 » |
|
Lubo, v Presove je napr. kvalitna jazzova akademia. Mal si napisat vacsiu dieru, ale rozumiem, ako si to myslel.
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
|