Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 01. Júl , 2008, 12:02:54 » |
|
Tak som počul len chválu o ňom. Naživo som nepočul ani nevidel...nemôžem objektívne posúdiť. Teda raz hej, ale kapela Inner Fear sa mi vôbec nepáčila. Ale asi bude fakt dosť hustý z toho čo som sa dopočul... Odeum of Silence bol super album nie len na cesko/slovenske pomery. Videl som ich v tom case na koncerte, zazitok (aj ked hlavne kvoli zdrogovanym Panzerfaust )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
polarized
náhodný pocestný
Príspevkov: 94
Hell is full of musical amateurs...
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 01. Júl , 2008, 13:14:55 » |
|
skoda toho festivalu, celkom slusne kapely tam bivaju, len keby to nebol taki sedliacky festival. kde to vlastne je, na nejakom byvalom jrd spojenom s futbalovim ihriskom? dokonca este aj nejake mastale tam v pozadi vidiet. a tiez nie je bohvieco festival len s metalovou hudbou. ..ale velmi rad by som si pozrel textures, despised icon, behemoth, soilwork.
Ach jaj,ako si niekto s..e do ust cit: celkom slusne kapely tam bivaju, len keby to nebol taki sedliacky festival-velmi rad by som si pozrel textures, despised icon, behemoth, soilwork. Krtko,nie kazdy festival musi byt zmes 10 zanrov...ked sa povie Brutal Assault tak asi tazko tam budes hladat pop alebo country
|
|
|
Zaznamenané
|
R.I.P. Miika (6.3. 1974 – 19.2. 2009) Hell is full of musical amateurs: music is the brandy of the damned.
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 01. Júl , 2008, 13:19:49 » |
|
Fuha. on bucha aj v Symphonity.No pekne, dalsi priklad niekoho, komu to s hudbou pekne vyslo bez toho aby robil vacsie kompromisy.
|
|
« Posledná zmena: 01. Júl , 2008, 14:52:39 od rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 26. September , 2008, 14:39:46 » |
|
Ehm, ide dnes niekto do Randalu na Emor + Lvmen?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 26. September , 2008, 14:40:59 » |
|
EMOR je popici tlaci jak svina
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 26. September , 2008, 14:52:49 » |
|
Vlastne pisem to sem, lebo Emor je taka slovenska verzia Neurosis. A Lvmen nie az tak vzdialeny pribuzny.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 26. September , 2008, 15:07:44 » |
|
Jaaaj, skoda ze tam nemozem ist. Dajte potom vediet ake to bolo. A pozdravujte Hula z Lvmen .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Wundrbaum
náhodný pocestný
Príspevkov: 90
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 05. August , 2009, 23:17:33 » |
|
no tak zajtra sa blizi dalsi rocnik....potom sem hodim naku "recenziu" ale neviem kolko toho bude lebo predsa len brutal je brutal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 30. November , 2009, 13:04:05 » |
|
Brutal Assault 2010: Cannibal Corpse, Children Of Bodom, Converge, Demonic Resurrection, Despised Icon, Devin Townsend, Devourment, Diablo Swing Orchestra, Graveworm, Hypnos, III Niño, My Dying Bride, Sybreed
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 30. November , 2009, 13:05:05 » |
|
Brutal Assault 2010: Cannibal Corpse, Children Of Bodom, Converge, Demonic Resurrection, Despised Icon, Devin Townsend, Devourment, Diablo Swing Orchestra, Graveworm, Hypnos, III Niño, My Dying Bride, Sybreed
MAMA
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 30. November , 2009, 14:22:32 » |
|
Tesim sa. Toto je prvykrat kedy asi vymenim MoR, kde takmer nic pre mna neni, za Brutal Assault. Zivot je zmena.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Wundrbaum
náhodný pocestný
Príspevkov: 90
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 03. August , 2010, 17:19:46 » |
|
este black dahlia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 04. August , 2010, 07:14:23 » |
|
Pre mňa slabučký ročník oproti predchádzajúcim a veľmi slabučký. Kukol by som si tak max 5 kapiel ako: My Dying Bride, Hypnos, Hypocrisy, Napalm death a Monstrosity??prípadne Necrophagist??? Ale naj by som sa tešil asi na Hypnos Ok upravujem to, je tam predsa len jedna vec čo by som veľmi rád videl a to Barren Earth. Žial je to málo :(ˇAle dúfam, že keď už Swallow tu ma byť 2x tak dovalí sa niekedy aj Barren Earth do BA
|
|
« Posledná zmena: 04. August , 2010, 07:17:24 od damned13 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 04. August , 2010, 09:02:44 » |
|
Slaby rocnik? Ved je tam jedna bomba za druhou. Plna rit svetoznamych mien.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 04. August , 2010, 09:31:36 » |
|
Slaby rocnik? Ved je tam jedna bomba za druhou. Plna rit svetoznamych mien.
Miško ja som nenapísal, že tie mena nepoznam Len moj príspevok začína, pre mňa slabučký ročník!!! Nič zaujímavé, predchádzajúce ročníky boli ovela lepšie čo sa zostavy kapiel týka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|