Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 17:46:01
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 28 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: novy RUMBURAX - produkoval Roland Grapow  (Prečítané 85150 krát)
0 užívateľov a 24 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #45 kedy: 20. Máj , 2008, 20:12:57 »

No,pokial si .........  hlavu o podium,tak stači ta udernost. Na zdravie!

nie.. praveze uplne naopak.. :D ta hudba moze mat nieco do seba aj bez toho aby clovek vnimal text. Ked nad tym rozmyslam, tak som sa nikdy na koncerte nesustredil na text ako taky ale celkovy dojem. Mozno tak doma ked si v klude clvoek vypocuje nahravku..  A udernost je pre Rumburax viac nez specificka..
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #46 kedy: 20. Máj , 2008, 20:18:49 »

chlapik vypocuj si skladbu zatva http://bandzone.cz/emor

proste len ludia nie su na to zvyknuti 

hmm dva songy v angline a treti co je po slovensky je v hlasovo-skreslenych pasazach ok ale prakticky tiez miestami nezrozumitelny a predpokladam, ze na koncerte este viac necitatelny. V momente ked pride cisty spev je to ako chiki liki.. proste.. ujacane aaaaaa-aaa-aaaa.. ale nezasierajme temu, ak budem mat moznost pocut nieco kvalitne slovensky zaspievane live niekde na koncerte budem len rad.. zatial ma nikto este nepresvedcil
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #47 kedy: 20. Máj , 2008, 20:24:05 »

Rumburax sliape vyborne. som velmi zvedavy na CD a skoda ze som prepasol koncert Neser ma!
Zaznamenané

o-yep sro
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #48 kedy: 20. Máj , 2008, 20:33:13 »

(...) A ze 'slova maju moc'.. houby.. na koncerte cloveka rozprudi hudba a udernost a nie slova o jankovi a marienke..  (...)
A co thrash metalisti Majster Kat? Vsetky songy po slovensky, spevak so zlou vyslovnostou a predsa im vsetci na koncertoch zborovo kricia "Zapalte ohne" ci "Disko diletante" :)
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #49 kedy: 20. Máj , 2008, 20:34:03 »

srat na to, kazdy nech spieva ako sa mu paci.
Zaznamenané

o-yep sro
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #50 kedy: 20. Máj , 2008, 20:37:45 »

A co thrash metalisti Majster Kat? Vsetky songy po slovensky, spevak so zlou vyslovnostou a predsa im vsetci na koncertoch zborovo kricia "Zapalte ohne" ci "Disko diletante" :)

:D:D:D ano.. to su skalni fanusici.. ja som ich zazil neraz v randali a voooobec mi to nic nehovorilo..proste trashova tuctovka..  raz zalozim kapelu s nazvom sTRASHna Krytina, budem hrat dookola 5 barovych akordov, kazdy song budem koncit na ecku a nadrbanci mi budu skriekat pod podiom.. no uzasne.. :D Co sa mi paci na Rumburaxe je ze v tych songoch sa stale nieco deje.. je to viac nez pestre a pritom tomu nechyba priamociarost..
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #51 kedy: 20. Máj , 2008, 20:38:15 »

srat na to, kazdy nech spieva ako sa mu paci.

Na zdravie! suhlas..  hlavne nech to je od srdca
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #52 kedy: 20. Máj , 2008, 20:42:01 »

preco do kelu riesite, preco rumburax spieva/nespieva po anglicky? Proste sa tak rozhodli a je to. Slovencina je prilis makka na tvrdsie zanre a toto mi nevyvrati nikto. Jedine na co sa hodi tak aby bola aj zrozumitelna je ska, funky a pod. Na druhej strane nechapem potom, naco spievat po slovensky a este k tomu nezrozumitelne v nejakom grindovom nasupe, ked si to aj tak nikto nezapamata a polovicu textu tvori nieco v style 'Vruaaabaabruaaaaaaayyyy uuubababraaaaaayyyy ' ! A ze 'slova maju moc'.. houby.. na koncerte cloveka rozprudi hudba a udernost a nie slova o jankovi a marienke..  Rumburax sa tymto pocinom posunul opat onieco dalej a ak im to neposerie management resp budu mat niekoho schopneho, tak by to mohli dotiahnut daleko. Len musia byt priebojni.. Vyborne chalani, takto sa to ma robit!
to je hovadina  ako mraky ..naš jazyk je vyborny na tvrdolin akykolvek..problem že spevaci nevedia po slovensky spievat zneju smiešne je počut ich nedostatky nema to gule ale nie koli jazyku...a ludia velmi vela počuvaju texty vačšina viac ako muzku...U nas je naj bomba na ludi H.sliže a koli čomu?Huh! zaspievaju angl.. a možu ist srat....je mi luto ale kapeli tipu ako Rumb.... si odsudene na neuspech a to je škodA...Do sveta prerazit to nehrozi..tam je taka konkurencia...chodim po svete a neviete si predstavit v každej dedine super kapala....a USA v každom dome....je to škoda lebo su vybornii a možno sa panboh naštve.....ale skor ja zajtra nastupim do NHL ako brankar Bavím sa skvele
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #53 kedy: 20. Máj , 2008, 21:03:14 »

to je hovadina  ako mraky ..naš jazyk je vyborny na tvrdolin akykolvek..problem že spevaci nevedia po slovensky spievat zneju smiešne je počut ich nedostatky nema to gule ale nie koli jazyku...a ludia velmi vela počuvaju texty vačšina viac ako muzku...U nas je naj bomba na ludi H.sliže a koli čomu?Huh! zaspievaju angl.. a možu ist srat....je mi luto ale kapeli tipu ako Rumb.... si odsudene na neuspech a to je škodA...Do sveta prerazit to nehrozi..tam je taka konkurencia...chodim po svete a neviete si predstavit v každej dedine super kapala....a USA v každom dome....je to škoda lebo su vybornii a možno sa panboh naštve.....ale skor ja zajtra nastupim do NHL ako brankar Bavím sa skvele

Joe, dik za pochvalu a jasne ze mas pravdu ze vo svete je obrovska konkurencia a v USA obzvlast, uz len krcmove kapely tam hraju vacsinou vyborne. Ale ja osobne tuto kapelu beriem len ako relax a urcite naivne nedufam ze nejako "prerazime", mne staci dva tri krat do tyzdna sa vyblbnut v skusobni, obcas zahrat dobry koncert (ak sa nahodou zadari :) ) a hotovo.
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #54 kedy: 20. Máj , 2008, 21:10:57 »

Joe, dik za pochvalu a jasne ze mas pravdu ze vo svete je obrovska konkurencia a v USA obzvlast, uz len krcmove kapely tam hraju vacsinou vyborne. Ale ja osobne tuto kapelu beriem len ako relax a urcite naivne nedufam ze nejako "prerazime", mne staci dva tri krat do tyzdna sa vyblbnut v skusobni, obcas zahrat dobry koncert (ak sa nahodou zadari :) ) a hotovo.
maš moje sympatie a držim Vam palce...taky ako vy by si to naozaj zaslužili Na zdravie!
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #55 kedy: 20. Máj , 2008, 22:16:31 »

(...) raz zalozim kapelu s nazvom sTRASHna Krytina, budem hrat dookola 5 barovych akordov, kazdy song budem koncit na ecku a nadrbanci mi budu skriekat pod podiom.. no uzasne.. :D Co sa mi paci na Rumburaxe je ze v tych songoch sa stale nieco deje.. je to viac nez pestre a pritom tomu nechyba priamociarost..
To ale nie je pripad Majster Kat.

Rovnako ako joe by som rad vyjadril svoje sympatie Semishovi, a vlastne ku kazdemu, kto hra co i len pre vlastne potesenie Bavím sa skvele
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #56 kedy: 20. Máj , 2008, 22:19:00 »

kolko stoji taka sranda ako nahrat album u grapowa plus master?
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #57 kedy: 20. Máj , 2008, 22:29:53 »

Zalezi od toho kolko sa chces venovat nahravaniu a ako sa s nim dohodnes. Rataj tak s cca 200 Euro na den (ale ozaj zalezi od dohody). Problem vsak je v tom ze tento rok sa uz nebude (asi) venovat nicomu okrem Masterplan Smútim.
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #58 kedy: 20. Máj , 2008, 22:33:55 »

Fuuha zíram .........,to je daky lacny. Žeby mal tak rad Slovakov ? Je to frajer
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #59 kedy: 20. Máj , 2008, 22:42:04 »

Vraj tam pri Zvolene byva preto, ze mu to pripomina byvaly ostblock Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 28 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.042 sekund, 23 otázok.