Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 17:58:38
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ponúkanie a oblbovávanie predajcov nás kupujúcich  (Prečítané 34285 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #90 kedy: 22. Máj , 2008, 11:31:58 »

ok. Len nechapem preco ste na mna tak zareagovali.A pan najvacsi Dusky. Ty ma tu len probvokujes jak maly. Najprv pises ze ides z tejto temy prec a uz si tu zasa aby si ma mohol podpichovat.

aaaale. dojdi aj ty na pivo, uvidis, ze je vsetko v najvacsom poraaadku.  Som frajer
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #91 kedy: 22. Máj , 2008, 11:33:14 »

OK sak mas svoju pravdu ja ti ju neberiem. Ale uz ste si ma tu dali do pozicie ako dajakeho magora.A to nieje dobry zaciatok ale skor koniec. Dosts ste ma zhodili hned na zaciatku.A narazky na mindrak a podobne blbosti su len provokacie dalsieho zamindrakovaneho typka co sa potrebuje asi nadradovat nadomnou. Uff toto forum ma sklamalo na plnej ciare.
no jeden zamindrakovany tu určite je... Bavím sa skvele
Zaznamenané

dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #92 kedy: 22. Máj , 2008, 11:33:41 »

Pomoc!!!!!!!!!!!!!!!
Zaznamenané

Dugo
Hosť
« Odpoveď #93 kedy: 22. Máj , 2008, 11:35:33 »

The Bag Of Bones - greatest rock band ever period  Som metlak Som metlak Som metlak
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #94 kedy: 22. Máj , 2008, 11:35:42 »

aby bolo jasno..... ono vsetky tie nicky ako Dusky, Joe, Progrocker, Temo, Vallaa a este 15 dalsich su jeden clovek... a potom take tie ostatne ako Dugo, Tomino, Siiiilas su tiez ten isty clovek, ale ta druha rozpoltena stranka osobnosti. a zvysok nickov je nahodne generovany systemom.
Zaznamenané
dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #95 kedy: 22. Máj , 2008, 11:36:26 »

Ach. jaj!!!! a  fakt DEFINITIVNE odchadzam z tejto temy a zaleziem si lizat rany hlboko do lesa.....
Zaznamenané

humi
nováčik
*
Príspevkov: 18

« Odpoveď #96 kedy: 22. Máj , 2008, 11:36:42 »

aaaale. dojdi aj ty na pivo, uvidis, ze je vsetko v najvacsom poraaadku.  Som frajer
niekedy rad pridem ak na to budem mat cas no dnes nemam. A ak budem vidiet ze tu niesom len na smiech. Vravi sa ze prvy kontakt je ten najdolezitejsi a tu bol pre mna velmi zly. Aspon Rastis, tebe sa ospravedlnujem lebo sa zacinas bavit normalne.Neviem ci je toto dajake vstupne skolenie ze noveho treba vyprovokovat a cakat co sa stane. A na tu gramatiku Dusky. Na tu ti kaslem. Kazdy si dokaze precitat slovo ci je tam i alebo y. A ak mas potrebu ma tu urazat a osocovat s takymi sprostrostami tak z toho som uz vyrastol.to na man neplati.
Zaznamenané

ja nič, ja muzikant...
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #97 kedy: 22. Máj , 2008, 11:36:57 »

The Bag Of Bones - greatest rock band ever period  Som metlak Som metlak Som metlak

asi je na case zvazit nove pravidlo - BAN za oteckovanie  Bacha na vec kamo! To co bolo? červená-von Ja som čert.. Neser ma!
Zaznamenané
humi
nováčik
*
Príspevkov: 18

« Odpoveď #98 kedy: 22. Máj , 2008, 11:37:50 »

no jeden zamindrakovany tu určite je... Bavím sa skvele
naco zasa provokujes to ste tu ozaj zatazeny na to?Huh!
Zaznamenané

ja nič, ja muzikant...
Dugo
Hosť
« Odpoveď #99 kedy: 22. Máj , 2008, 11:38:14 »

aby bolo jasno..... ono vsetky tie nicky ako Dusky, Joe, Progrocker, Temo, Vallaa a este 15 dalsich su jeden clovek... a potom take tie ostatne ako Dugo, Tomino, Siiiilas su tiez ten isty clovek, ale ta druha rozpoltena stranka osobnosti. a zvysok nickov je nahodne generovany systemom.

ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #100 kedy: 22. Máj , 2008, 11:38:39 »

ok. Len nechapem preco ste na mna tak zareagovali.A pan najvacsi Dusky. Ty ma tu len probvokujes jak maly. Najprv pises ze ides z tejto temy prec a uz si tu zasa aby si ma mohol podpichovat.
duško je neškodny dobrak z ba..pije pivko...takže je ok..ty si sa tiež parkrat poručal Na zdravie!
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #101 kedy: 22. Máj , 2008, 11:39:04 »

Humi my sa tu občas aj bijeme fyzicky, ale už nas to nebavi...progi nevladze

Veru, uz starnem a zacinam senilniet.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #102 kedy: 22. Máj , 2008, 11:39:46 »

Bavím sa skvele Bravooo
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Dugo
Hosť
« Odpoveď #103 kedy: 22. Máj , 2008, 11:40:29 »

asi je na case zvazit nove pravidlo - BAN za oteckovanie  Bacha na vec kamo! To co bolo? červená-von Ja som čert.. Neser ma!

Tak to ziadam ban pre vsetkych ktori sem prave pisu!!!

Ska2tonics - the greatest ska band ever period  Bravooo Bravooo Bravooo
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #104 kedy: 22. Máj , 2008, 11:41:34 »

naco zasa provokujes to ste tu ozaj zatazeny na to?Huh!
kde ste ho našli bol tu klidek...aj dugo už je ok ,,vladko sa zavesil Bavím sa skvele Bavím sa skvele progi na dochodku ja nevladzem rypat....strašne,robo sa postrelil nemože pisat Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.047 sekund, 23 otázok.