Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 16:55:28
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ponúkanie a oblbovávanie predajcov nás kupujúcich  (Prečítané 34265 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
midlo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 548

« Odpoveď #105 kedy: 22. Máj , 2008, 11:43:26 »

The Bag Of Bones - greatest rock band ever period  Som metlak Som metlak Som metlak
Dugo, uz si mohol zacat fandid inej kapele lebo o tychto tu nikto nevie... Bavím sa skvele
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #106 kedy: 22. Máj , 2008, 11:44:26 »

Dugo, uz si mohol zacat fandid inej kapele lebo o tychto tu nikto nevie... Bavím sa skvele

Este fandim Led Zeppelin, o nich tu tiez niektori nemaju ani paru.  Zdravíčko
Zaznamenané
midlo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 548

« Odpoveď #107 kedy: 22. Máj , 2008, 11:45:57 »

Este fandim Led Zeppelin, o nich tu tiez niektori nemaju ani paru.  Zdravíčko
Ale netaraj, tot pred tyzdnom som bol na ich koncerte...  Beeee
Zaznamenané
humi
nováčik
*
Príspevkov: 18

« Odpoveď #108 kedy: 22. Máj , 2008, 11:50:09 »

kde ste ho našli bol tu klidek...aj dugo už je ok ,,vladko sa zavesil Bavím sa skvele Bavím sa skvele progi na dochodku ja nevladzem rypat....strašne,robo sa postrelil nemože pisat Bavím sa skvele
OK pochopil som.Sice mi to trvalo dlhsie ale aj tak. Nema cenu sem prispievat Bacha na vec kamo!
Zaznamenané

ja nič, ja muzikant...
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #109 kedy: 22. Máj , 2008, 11:52:07 »

OK pochopil som.Sice mi to trvalo dlhsie ale aj tak. Nema cenu sem prispievat Bacha na vec kamo!

ale ma. ja sa sem chodim 1. cosi dozvediet, 2. cosi poradit, 3. zabavit. spoznal som tu plno muzikantov, plno kamaratov... neviem, co viac napisat...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #110 kedy: 22. Máj , 2008, 11:52:26 »

Uz tazko utecies.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Dugo
Hosť
« Odpoveď #111 kedy: 22. Máj , 2008, 11:52:49 »

Ma. Ja som spravil reklamu nasej kapele.  Na zdravie!
Zaznamenané
humi
nováčik
*
Príspevkov: 18

« Odpoveď #112 kedy: 22. Máj , 2008, 12:03:05 »

ja som sem prisiel v dobrej viere tak isto ale stretol som sa tu s osocovanim a urazkami na moju osobu.Chcel som sa normalne zapojit ale musel som sa tu najme branit. Na Duskyho som od Zuzky pocul super veci ale ani jedna sa mi nepotvrdila a ostal som neprijemne prekvapeny jeho reakciami. Je mi luto ze to tak dopadlo a ze to tu na mna tak zle zaposobilo lebo som sem neprisiel s umyslom sa hadat ale nedali ste mi sancu zacat inak.Je to skoda.
Zaznamenané

ja nič, ja muzikant...
Dugo
Hosť
« Odpoveď #113 kedy: 22. Máj , 2008, 12:04:59 »

ja som sem prisiel v dobrej viere tak isto ale stretol som sa tu s osocovanim a urazkami na moju osobu.Chcel som sa normalne zapojit ale musel som sa tu najme branit. Na Duskyho som od Zuzky pocul super veci ale ani jedna sa mi nepotvrdila a ostal som neprijemne prekvapeny jeho reakciami. Je mi luto ze to tak dopadlo a ze to tu na mna tak zle zaposobilo lebo som sem neprisiel s umyslom sa hadat ale nedali ste mi sancu zacat inak.Je to skoda.

poznas kapelu The Bag Of Bones?  Ja som čert..
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #114 kedy: 22. Máj , 2008, 12:05:25 »

lenze nikto Ta neurazal a nikto Ta neosocoval... schvalne vypastuj, kto - co - kedy - proti komu... alebo mam vypastovat ako som to videl ja ?
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #115 kedy: 22. Máj , 2008, 12:05:35 »

ja som zrušil obchod s hudobninami a venujem sa foru.....sranda keby s nami niekde sedel, by sa tomu tak zasmial Na zdravie!
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #116 kedy: 22. Máj , 2008, 12:11:52 »

lenze nikto Ta neurazal a nikto Ta neosocoval... schvalne vypastuj, kto - co - kedy - proti komu... alebo mam vypastovat ako som to videl ja ?
presne tak...
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #117 kedy: 22. Máj , 2008, 12:18:30 »

aaale no...chalan je trochu citlivejsi, nauci sa, ostriela sa...  Na zdravie!
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #118 kedy: 22. Máj , 2008, 12:19:16 »

nikto uceny z neba nespadol  Na zdravie!
Zaznamenané
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #119 kedy: 22. Máj , 2008, 12:20:57 »

len aby sme mali jasno zuzka je ta koli ktorej dostal petrucci svoj prvy ban?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.047 sekund, 23 otázok.