Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
21. November , 2024, 16:45:33
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ASIA 31.5.2008  (Prečítané 2751 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Sulo
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 116

without hope you cannot start a day

« kedy: 01. Jún , 2008, 18:11:10 »

Po dlhej dobe som konecne videl koncert s dobrym zvukom a hudbou ktoru mam rad. V poslednej dobe bolo v divadle Arena niekolko zaujimavych kapiel ale bud bol zvuk prehuleny az bolel alebo hrala kapela repertoar ktory ma nezaujal. Asia zacala skoro presne asi 5 min po 20:00 v zlozeni Steve Howe-git John Wetton basa spev Carl Palmer bicie Geofry Downes klaves vokal. Prezentovali novy album Phoenix z ktoreho odohrali 2 songy. Na moje prekvapenie zaznel Book Of Saturday unplugged aj Crimson King aj Fanfare od ELP. Howe dal svoju skladbu ktoru hra vzdy one man show na akustike. Video kill the radio star bol jediny song co som nemusel ale prave tato pesnicka otvorila Downesovi cestu do Yes takze som to bral. Na zaver dali Sole survivor  a po necelych 2 hodinach ukoncili koncert. Foto mam len chrome nakolko nas poprosili aby sme nefotili s bleskom alebo vobec. Az na to teplo pre mna totalna bomba.

* ASIA3.JPG (114.58 KB, 640x480 - prehliadnuté 359 krát.)

* Howe.JPG (79.11 KB, 640x480 - prehliadnuté 349 krát.)
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #1 kedy: 02. Jún , 2008, 17:15:18 »

urcite to bolo fasa. aka ucast?
mna odradila cena listka nad 1000 sk. Na kapelu, ktoru nemam vobec napocuvanu (i ked urcite dobru) mi to prislo vela.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Sulo
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #2 kedy: 02. Jún , 2008, 20:12:40 »

Moj odhad je ze do 1000 ludi. Bolo sedenie + balkony a dole pod podiom. Nalada fajn bolo jasne ze vsetci co dosli alebo aspon vacsina poznali Asiu alebo jednotlive skupiny v ktorych posobili muzikanti. Zvuk bol vyvazeny a nebol tak hlasny ako na Uriah Heep alebo Glena Hughesa. Co ma strasne mrzi je ze tu fakt nieje sala ktora by pojala 1000 ludi a bolo by vsetko OK. Tu bolo dusno a teplo ako v pekle a ak som chcel drink cestou som kopal do sediacich na schodoch atd ale o tom tu uz je ina tema. A ktomu listku ja som zaplatil 2000 Sk aked som si to objednaval koncom Marca tak bolo uz len 30 listkov na sedenie volnych. Neviem kolko stal na statie .
« Posledná zmena: 02. Jún , 2008, 20:17:41 od Sulo » Zaznamenané
Viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 237

« Odpoveď #3 kedy: 29. Jún , 2008, 17:48:25 »

to je taka jedno-hitova skupina "heat of the moment".
kukal som nejake veci na youtube a tak som zistil ze na ten koncert nemusim. vsimoil som si ze robili aj hudbu k filmu.
v pohode muzika, ale nic extra.
Zaznamenané
Sulo
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #4 kedy: 29. Jún , 2008, 18:12:08 »

Ja som si pozrel na youtube prazene vakuovo balene oriesky a tiez som zistil ze si ich nekupim. Žmurk
Myslim ze tato skupina bola jedna z prvych ktoru tvorili majstri artu  svojej doby zo skupin ako King Crimson, Yes, ELP. Dokonca sa mi zda ze Wetton (bass) bol istu dobu v Uriah Heep-e. Ja som tam bol preto aby som videl majstrov v akcii co sa mi postastilo. Pri tejto generacii hudobnikov totiz clovek nikdy nevie ktory koncert je posledny.
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #5 kedy: 29. Jún , 2008, 18:13:57 »

Ja som si pozrel na youtube prazene vakuovo balene oriesky a tiez som zistil ze si ich nekupim. Žmurk
Myslim ze tato skupina bola jedna z prvych ktoru tvorili majstri artu  svojej doby zo skupin ako King Crimson, Yes, ELP. Dokonca sa mi zda ze Wetton (bass) bol istu dobu v Uriah Heep-e. Ja som tam bol preto aby som videl majstrov v akcii co sa mi postastilo. Pri tejto generacii hudobnikov totiz clovek nikdy nevie ktory koncert je posledny.

pekne harmonie a pani hudobnici. hraju kompozicne ziadne solove predvadzacky. umelecke dielo.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.041 sekund, 21 otázok.