Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Páni?Poradíte pri kúpe Notebooku?

Started by BrokenWings, 03. Jún , 2008, 21:16:13

Valla

srat na note book ;D
kup si poriadne kysne  ;D
Milujem Marshall !!!
piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D
Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod,
Veď celý svet mi leží pri nohách
ja nečakám na žiadny návod
mám svojich síl za celý národ.
Skončím to trápenie s tou mojou výchovou,
nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!

homar

Quote from: Valla on 04. Jún , 2008, 20:58:12
srat na note book ;D
kup si poriadne kysne  ;D
jak sa hovori, "dobra" rada nad zlato... :sos:
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System

brmbolec

Quote from: mario bross on 04. Jún , 2008, 16:36:25
vies jak sa vravi ? podla seba, sudim Teba  :whistle:

nejak sa Ťa to dotklo, asi som trafil klinec po hlavičke  ;D
Malé, ale potešia :)

mario bross

Quote from: brmbolec on 05. Jún , 2008, 00:18:09
nejak sa Ťa to dotklo, asi som trafil klinec po hlavičke  ;D

jebe ? to som nemyslel nejak urazene :laugh: webku nemam, to tuna niekto iny ma z toho paranoje ;D

BrokenWings

A čo?
A čo?
Nemóžem?  :laugh:
:)

Beriem predsa tento budúci týždeň objednávam,snáď.Teraz mám toho moc a nestíham sa s tým zaoberať.Ak ste študenti,Alza vám ešte nejaké  2-3 kilečká zhodí,bude na pajvo.

http://www.alza.sk/notebook-asus-x51l-ap005-d86931.htm

Gaťo

necital som celu temu ale skus mrknut VBI notebooky. jedna sa o notasy nieco ako barebone u stolovych pc (kupujes kysnu s doskou, procak ramky disk mechaniky musis dokupit).. jediny rozdiel je len ten ze tam nemas vsade vycapenu znacku notasu a mas tam len to co ty chces nic viac nic menej.. ked som to prepocitaval a porovnaval s cenami ekvivalentneho notasa vyslo to ovela lacnejsie aj o 20-30 percent

www.notebooknamieru.sk

BrokenWings

Quote from: funThomasik on 03. Júl , 2008, 21:24:30
necital som celu temu ale skus mrknut VBI notebooky. jedna sa o notasy nieco ako barebone u stolovych pc (kupujes kysnu s doskou, procak ramky disk mechaniky musis dokupit).. jediny rozdiel je len ten ze tam nemas vsade vycapenu znacku notasu a mas tam len to co ty chces nic viac nic menej.. ked som to prepocitaval a porovnaval s cenami ekvivalentneho notasa vyslo to ovela lacnejsie aj o 20-30 percent

www.notebooknamieru.sk

No neviem,obdobná zostava ma by ma,tuším,takto vyšla drahšie...

mario bross

Quote from: BrokenWings on 12. Júl , 2008, 13:24:26
Ozaj,zvykli ste si na touch pad?

ja ani nie. iba ked robim nejake bezne uzivatelske veci, ktore netrvaju dlho. ale ked robim na tom nejaku pracu, tak picujem a preto pouzivam klasicku mys.

lenivy

Quote from: funThomasik on 03. Júl , 2008, 21:24:30
jediny rozdiel je len ten ze tam nemas vsade vycapenu znacku notasu a mas tam len to co ty chces nic viac nic menej.. ked som to prepocitaval a porovnaval s cenami ekvivalentneho notasa vyslo to ovela lacnejsie aj o 20-30 percent

Tak to je bez urazky blbost. Rozdiel medzi notebookom a PC je v tom, ze notebook je na prenasanie. Ide o kvalitu tela nb, ako je navrhnute chladenie, power management. Uz sa mi podarilo nechtiac nb o vselico buchnut (ked som ho mal na chrbte)... Preco si myslis, ze thinkpad t61 je o tolko drahsi od r61 a to pri rovnakej konfiguracii? Dufam ze toto moje jemne naznacenie ze pri nb nejde len o konfiguraciu nemusim dopodrobna rozvadzat. Ked chces mat nb len na stole, tak je to jedno. Ale to si nemusis kupovat notebook.

A na touchpad som si nezvykol, nastastie mam trackpoint (nie, bohuzial nemam thinkpad), ten je imho 100x lepsi, clovek nemusi vytacat palec pri pisani a vobec, skoda ze ho nema viac notasov.
Hi Bender! Hi Fender!

majso

Quote from: brmbolec on 03. Jún , 2008, 22:17:23
nič moc keď budú na teba hackery čumieť jak si honíš za kompom  ;D
nie je to trošku nepraktické honiť za kompom?.. a ako potom sleduješ ten display?..  :-\

Marek

ked notebook tak hp, asus, toshiba, mozno lenovo, a fujitsu...urcite nie acer ... ale na nahravanie...celkom sa mi pozdavalo http://www.line6.com/toneportux1/ ... je to fajn...ziadne opozdenie, ziadna zmena zvuku a podobne...ked sa s tym zabavis tak moze byt ako zo studia

Marek

ja tiez robim s pc...no acer nie hlavne kvoli tomu ze maju zly servis...a fujitsu..to by som nekupil lebo maju skaredy dizajn :D

Marek

no hej lenze ked to chcel za 14 tak to asi bude mierne nad rozpocet...keby som teraz kupoval notebook tak vyberiem toshibu alebo Zero ... snivajte s nami? to je ta relacia? :D

MMM

Quote from: Marek on 01. September , 2008, 11:48:34
ja tiez robim s pc...no acer nie hlavne kvoli tomu ze maju zly servis...a fujitsu..to by som nekupil lebo maju skaredy dizajn :D

Ano, acer ma servis v cechach a velmi zle sa s nim spolupracuje.

Marek

no co sa servisu tyka tak hp je na tom dobre ty maju servis takmer v kazdom vacsom meste a rychlo sa to vybavi..dell je na to uplne najlepsie..zavolate a do druheho dna pride servisak a opravi..pri notebooku by som pozeral aj na kvalitu case...niekomu to je jedno ale mne sa napr nepaci ked je strieborny notebook a tam kde su polozene ruky su po par mesiacoch vysuchane do biela...a viste by som sa uz n ebranil je to uz celkom v pohode...ale samozrejme to plati pri vykonnejsich notebookoch... jasne ked si niekto da vistu na giga ramky bez grafiky tak to bude pomale...pri viste by som dal 4 giga ramky to bude fajn..aj do buducnosti...pri xp max 3 ..ked sa da viac nefunguje spravne (napr nejde zvukovka)