MR
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 07. Jún , 2008, 10:03:20 » |
|
za playback by som razovy hodil zhnitu paradajku do ksichtu, to co si dovoluje, chce miliony za koncerty a spievat bude na playback?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 07. Jún , 2008, 10:05:42 » |
|
nuz, rata sa s tym, ze vacsina je nemuzikantov. a pre nich je lepsie radsej playback, ktory ani mozno nepostrehnu, ako falosne kvilenie, co by poculi ovela skor.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 07. Jún , 2008, 10:07:57 » |
|
...chce miliony za koncerty a spievat bude na playback?
co ty vies - mozno prisli ferovo za organizatorom, ze beru mensi honorar, kedze nepodaju naj100%percentnejsie vykony... nesud a nebudes sudeny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 07. Jún , 2008, 10:21:14 » |
|
Incheba bola plna a pred koncertom boli na obrazovkach reklamy Orange. Zarobili urcite dost.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 07. Jún , 2008, 13:58:27 » |
|
mozno prisli ferovo za organizatorom, ze beru mensi honorar, kedze nepodaju naj100%percentnejsie vykony.
kolkometrova bola ta jahoda?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 07. Jún , 2008, 14:39:11 » |
|
Smutné je, keď sa z dobrého speváka stáva jeho vlastná karikatúra. Mal by to zapichnúť, kým ešte je čas odísť ako víťaz, a toho už veľa nie je. Keď nevládze spievať, načo sa na to pódium hrnie? Každý skutočný umelec vie, kedy príde koniec kariéry, len Rážovi to stále nedošlo. Radšej sa bude trápiť a ničiť si svoje desaťročia budované meno, ako by odišiel so cťou ako legenda na vrchole síl a užíval si na kľude odpočinok. Dnes za neho spieva mašina. Čo bude ďalej? Kam až zájde? Budú ho pred vystúpením napichávať adrenalínom a napájať kyslíkom, ako kedysi Brežneva, aby na to pódium vôbec vyšiel po vlastných?
|
|
« Posledná zmena: 07. Jún , 2008, 14:42:03 od Predator »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 07. Jún , 2008, 16:54:40 » |
|
Incheba bola plna a pred koncertom boli na obrazovkach reklamy Orange. Zarobili urcite dost. ta reklama Orange ma totalne srala, a ne preto, ze mam T-Mobile, aj keby tam bola hociktora reklama, proste ked mam 30 krat vidiet to iste, tak je to uz trosku na nervy... inak Dugo, kde si stal?
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 07. Jún , 2008, 22:37:13 » |
|
Smutné je, keď sa z dobrého speváka stáva jeho vlastná karikatúra. Mal by to zapichnúť, kým ešte je čas odísť ako víťaz, a toho už veľa nie je. Keď nevládze spievať, načo sa na to pódium hrnie? Každý skutočný umelec vie, kedy príde koniec kariéry, len Rážovi to stále nedošlo. Radšej sa bude trápiť a ničiť si svoje desaťročia budované meno, ako by odišiel so cťou ako legenda na vrchole síl a užíval si na kľude odpočinok. Dnes za neho spieva mašina. Čo bude ďalej? Kam až zájde? Budú ho pred vystúpením napichávať adrenalínom a napájať kyslíkom, ako kedysi Brežneva, aby na to pódium vôbec vyšiel po vlastných?
To neber az tak vazne. Ludia ich proste chcu vidiet (a zasluzene) a to by mal byt pre nich dostatocny dovod na to aby to nezabalili. Playback/neplayback .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 07. Jún , 2008, 22:45:33 » |
|
K tomu plejbeku: bud si to ludia šepkali v sale alebo to bolo take "okate",že na to prišla aj moja --nast ročna dcera. Po prichode mi to hned referovala. Ale inač sa jej koncert pačil.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 08. Jún , 2008, 15:54:02 » |
|
ta reklama Orange ma totalne srala, a ne preto, ze mam T-Mobile, aj keby tam bola hociktora reklama, proste ked mam 30 krat vidiet to iste, tak je to uz trosku na nervy... inak Dugo, kde si stal?
sedel som, druhy rad sedaciek rovno oproti podiu... vyhlad uplne skvely a pohodlie hlavne. K tomu plejbeku: bud si to ludia šepkali v sale alebo to bolo take "okate",že na to prišla aj moja --nast ročna dcera. Po prichode mi to hned referovala. Ale inač sa jej koncert pačil. jo, nepomohla ani metoda "vystrihnuteho versu" inak vcera som u frajerky nasel dvoj CD live Elan z megakoncertu v Prahe. tak som si spravil afterparty a popocuval nieco . na playback nebolo nic, to by uz bola obrovska drzost pred takym publikom... skoro vo vsetkom co som pocuval bol Raz intonacne mimo. toe rock n roll
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 09. Jún , 2008, 09:52:52 » |
|
ta reklama Orange ma totalne srala, a ne preto, ze mam T-Mobile, aj keby tam bola hociktora reklama, proste ked mam 30 krat vidiet to iste, tak je to uz trosku na nervy... inak Dugo, kde si stal?
Napríklad mne dáva Orange každý mesiac 120 voľných minút do všetkých sieti za to že hrám na Orange apmpe.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 09. Jún , 2008, 11:54:52 » |
|
sedel som, druhy rad sedaciek rovno oproti podiu... vyhlad uplne skvely a pohodlie hlavne.
ja som sa nestazoval na vyhlad, ja som stal hned prvy v strede, takze pohoda tiez
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Meky
nováčik
Príspevkov: 13
FM UK Uniba
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 13. Jún , 2008, 13:50:26 » |
|
JA som vacsinu casu stal pred inchebou alebo v bufete kedze koncert stal za picu... Jedno stastie ze som dostal v praci zadarmiko listky...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 13. Jún , 2008, 13:53:34 » |
|
JA som vacsinu casu stal pred inchebou alebo v bufete kedze koncert stal za picu... Jedno stastie ze som dostal v praci zadarmiko listky...
co konkretne stalo na tom koncerte za picu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Meky
nováčik
Príspevkov: 13
FM UK Uniba
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 13. Jún , 2008, 14:05:30 » |
|
Jednak tie tanecky tych gogo kuriev co boli hore, Raz ako taky, Raz a jeho spev, Ludia okolo mna co stali.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|