matolf
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 08. Jún , 2008, 22:07:37 » |
|
pre mna bol vyborny zaciatok akusticke pesnicky od metallicy (nothing else matters, enter sandman, unforgiven, call of kthulu,...), red hot chili peppers (otherside, scartissue, californication, road trippin'), scorpions a podobne. na zaciatok je to myslim fajn, boli to prve pesnicky ktore som vedel. a samozrejme stairway to heaven ak mas trpezlivost a naucis sa ich cele, mnoho ti to da.
|
|
|
Zaznamenané
|
dal by som si palacinky
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 09. Jún , 2008, 11:46:47 » |
|
pre mna bol vyborny zaciatok akusticke pesnicky od metallicy (nothing else matters, enter sandman, unforgiven, call of kthulu,...), red hot chili peppers (otherside, scartissue, californication, road trippin'), scorpions a podobne. na zaciatok je to myslim fajn, boli to prve pesnicky ktore som vedel. a samozrejme stairway to heaven ak mas trpezlivost a naucis sa ich cele, mnoho ti to da. velmi dobry vyber, ja som tiez s tymto repertoarom zacinal, clovek sa na tom dost nauci na zaciatok
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
matolf
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 09. Jún , 2008, 11:59:07 » |
|
homar: jj to boli dobre casy, to som cvicil aj 4 hodky denne a pokrok siel rychlo dopredu
|
|
|
Zaznamenané
|
dal by som si palacinky
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 09. Jún , 2008, 12:09:37 » |
|
homar: jj to boli dobre casy, to som cvicil aj 4 hodky denne a pokrok siel rychlo dopredu aj tak lepsie casy nastali, ked som na vianoce od fotrovcov dostal prvu elektricku gitaru a male kombicko
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
kuko6
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 11. Jún , 2008, 12:40:15 » |
|
vdaka za rady
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuko6
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 16. Jún , 2008, 14:32:08 » |
|
vlastne stairway to heaven - led zeppelin a notthing else matter - metallica som uz hraval, ale to kym na naucim cele tak to trva. Vam to tiez tak trva ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 16. Jún , 2008, 14:33:02 » |
|
ano stairway mi trval mrte dlho a ucil som sa to po castiach.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 16. Jún , 2008, 14:39:50 » |
|
ja sa tiez ucim po castiach..preto nic poriadne cele ani neviem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 16. Jún , 2008, 16:39:58 » |
|
ja tiez, a zacinam tymi, ktore sa mi pacia. a zlozite veci si zjednodusujem, aby to ale sedelo. ja to jebaju
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuko6
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 20. Jún , 2008, 15:53:10 » |
|
este nieco, je velky problem ked D-cko akord hram 3 struny barovo a prostrednikom zbytok ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 20. Jún , 2008, 18:06:34 » |
|
Tak som to hrával rok a pol aj ja.... nakoniec som sa to naučil držať normálne hraj a drž akordy tak ako ti vyhovuje... Síce ma teraz gitaroví teoretici zdrbkajú, ale čo tam po tom... Hlavné je hrať pohodlne a tak ako ti vyhovuje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 20. Jún , 2008, 18:17:59 » |
|
ja mam pici, ja hram iba parohace. cize ukazovak a malicek a zvysok si tlmim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cembo
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 28. Jún , 2008, 01:29:12 » |
|
Poradte nejake veci co mam hrat na zaciatok. Pripadne nejake zaciatocnicke skoly mi tu môzte hodit, prosim len poradte ... pekne si to postavil, len co je pravda. Ak tu otazku myslis vazne, tak ja si myslim ze by si mohol skusit cvicit nejake veci od Claptona. Co ty na to ? ... a stupnice a zvedavost po teorii pride sama ked budes chciet vediet co vlastne hras, a potom zacni s takymi vecami ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killya182
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 17. Júl , 2008, 15:20:33 » |
|
dost v pohode je toto http://www.musicreport.sk/kategorie/navody/gitarove-cvicenia/ naucis sa alternate picking, teda striedave brnkanie dole a hore, co ti da vacsiu rychlost, ako keby si mal brnkat len dole, hraj tak uz od zaciatku, nech si navyknes, lebo odvyknut si brnkat len dole a prejst na alternate je dost tazke (aspon podla mna )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 17. Júl , 2008, 15:22:55 » |
|
dost v pohode je toto http://www.musicreport.sk/kategorie/navody/gitarove-cvicenia/ naucis sa alternate picking, teda striedave brnkanie dole a hore, co ti da vacsiu rychlost, ako keby si mal brnkat len dole, hraj tak uz od zaciatku, nech si navyknes, lebo odvyknut si brnkat len dole a prejst na alternate je dost tazke (aspon podla mna ) Fiiha, BoB podporili MusicReport, asi pridam dalsie cvicenia... na jesen...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|