spyros
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 23. Jún , 2008, 11:11:17 » |
|
no spyros, tak ako citam, sa mam "kajat" pred niekym kto hra najebany, rozhadzany a nepresne ? (samozrejme, len co citam ) Ale si precitaj co pise predtym, pil nejake hnusne vychlemtane pivo. To ovplyvnilo jeho zdravy usudok. Opakujem, Jozo Barina bol super aj v tom kockastom ubore/obleku co furt nosi a nikdy neperie. To je Jozo Barina. Rock´n´Roll! Od neho sa treba ucit a nie od nejakych radoby rockerov. Inak ten Gattch mal hlasku vecera. Dalsiu nudnu pesnicku zacal: "Po tychto peckach si dame..." Inak si treba predstavit, ze basgitarista ma 2 metre a gitarista glosator tesne pri nom 1,5m. Lepsie ako Chuck Norris: "Tato pesnicka je o vlaku. Ved uvidite. Napisal ju uz neboztik Beladic.". Odpoved basgitaristu: "To som zlozil ja." Na to zacali hrat nejaku dvojakordovu odrhovacku. Ako recesiu by som to bral, ale uz som nemal dostatok energie to tak ponat v tom momente.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 23. Jún , 2008, 11:13:45 » |
|
ono aj ten Gattch je Gattch... mam doma legendarnu LPcku, jedinu asi co vydali. a ta je velmi invencna, aj ked svojska. co hraju dnes a kto su ti ludia a kto boli ti ludia predtym, netusim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 23. Jún , 2008, 12:07:28 » |
|
Ale si precitaj co pise predtym, pil nejake hnusne vychlemtane pivo. To ovplyvnilo jeho zdravy usudok. Opakujem, Jozo Barina bol super aj v tom kockastom ubore/obleku co furt nosi a nikdy neperie. To je Jozo Barina. Rock´n´Roll! Od neho sa treba ucit a nie od nejakych radoby rockerov.
no sak dobre, opakujem, nevidel som ho na zivo, len som nieco od neho pocul. Ludi od ktorych sa treba ucit su tak Fero Griglak, Henry, Juro Burian... Neviem ci Jozo Barina spada do tejto kategorie, ale ak ano velmi rad sa pridem na neho pozret a priucit sa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 23. Jún , 2008, 12:38:01 » |
|
Martinlm: Tebe to pivo vážne chutilo? Ja som si dal jedno vo vnútri pri bare jedno vonku ale obe boli chcíple.
Spyros: Mal som len dve desiny. Veď tím sa ani smäd nedá zahnať. A nehnevaj sa na mňa. No mňa to fakt nezaujalo ba čo viac nepáčilo sa mi to. Ani ako spevák a už vôbec ako gitarista.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 23. Jún , 2008, 12:57:44 » |
|
no sak dobre, opakujem, nevidel som ho na zivo, len som nieco od neho pocul. Ludi od ktorych sa treba ucit su tak Fero Griglak, Henry, Juro Burian... Neviem ci Jozo Barina spada do tejto kategorie, ale ak ano velmi rad sa pridem na neho pozret a priucit sa Yeah. Griglak je total slovak top. Barina je total slovak cult. 2misofg: IMHO by si Barina rozumel s vasim trubkarom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 25. Jún , 2008, 11:56:21 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 25. Jún , 2008, 15:40:36 » |
|
Mato - na tej spodnej vyzeras uplne ako Vrato Rohon v 1993 v Cemetery
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 25. Jún , 2008, 15:43:09 » |
|
preco ma dlhe rukavy ked je vonku vyse 30 stupnov?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sipko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 582
Matej Šipkovský
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 25. Jún , 2008, 17:12:41 » |
|
temny image je dolezity
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 25. Jún , 2008, 20:27:25 » |
|
Bolo tak 20 - 23, zamracene. A ano, image!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 25. Jún , 2008, 22:23:02 » |
|
metal v sandaloch ...pozeral som aj dalsie fotky, nevyzeralo to zle. ASAP nejaky BA koncert chalani...posledny som presvihol
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 25. Jún , 2008, 22:25:14 » |
|
metal v sandaloch na tom som sa tiez smial
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 25. Jún , 2008, 22:26:44 » |
|
image je na nic, pocuvaj smad - PIVO
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 25. Jún , 2008, 22:38:25 » |
|
Ja nehram metal, ja hram seba. Bol som pred par dnami na nejake americkej respektovanej us brutal death kapele, tu je ich obuv
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 25. Jún , 2008, 22:51:59 » |
|
pockaj pockaj. US flip flop je niekde inde ako CINAN sandal. kapisto?
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
|