Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
02. December , 2024, 22:50:53
Strán: 1 2 [3] 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Floyd je v blbom uhle (moc napnutá kobyla)  (Prečítané 9392 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #30 kedy: 03. Júl , 2008, 16:56:16 »

teraz sa stracam uz vo vyznamoch  ha ha ha akoze pruziny s hacikom a ockom su nedostatkovy tovar? lebo podla tej fotky co poslal sa mu tam vojdu este dve take pruziny a nemusi tam nic srobovat, ci ako preco sme zacali rozoberat pruziny s dvoma ockami na koncoch?  :)
Zaznamenané
midlo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 548

« Odpoveď #31 kedy: 03. Júl , 2008, 17:04:53 »

teraz sa stracam uz vo vyznamoch  ha ha ha akoze pruziny s hacikom a ockom su nedostatkovy tovar? lebo podla tej fotky co poslal sa mu tam vojdu este dve take pruziny a nemusi tam nic srobovat, ci ako preco sme zacali rozoberat pruziny s dvoma ockami na koncoch?  :)
pretoze do bloku sa srobuje este take kovove teliesko, ktore drzi hacikove pruziny aby pocas pouzivania paky navypadli. A aby to tam mal kde nasrobovat nazad, tak miesto standardnych hacikovych pouzije 2 s ockami, ktore sa zachytia prave o tie sroby, ved si pozri poriadne fotku co si poslal. 3 pruziny su hacikove, 2 su ockove, co tam je k nepochopeniu?
Zaznamenané
C3llario.HQ
pravidelný návštevník
Príspevkov: 494

« Odpoveď #32 kedy: 03. Júl , 2008, 17:09:40 »

pretoze do bloku sa srobuje este take kovove teliesko, ktore drzi hacikove pruziny aby pocas pouzivania paky navypadli. A aby to tam mal kde nasrobovat nazad, tak miesto standardnych hacikovych pouzije 2 s ockami, ktore sa zachytia prave o tie sroby, ved si pozri poriadne fotku co si poslal. 3 pruziny su hacikove, 2 su ockove, co tam je k nepochopeniu?

ok dikes presne som si aj myslel ze tie dve su z ockami na oboch koncoch lebo inak som nevedel ako by sa upli k tomu srobu  Na zdravie!
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #33 kedy: 03. Júl , 2008, 17:39:05 »

jasne, ono sa mi to aj zdalo cudne...zatial som sa nestretol s tym, ze by pruziny s hacikom vypadli ani s tym telieskom, tak preto sa mi to zdalo cudne...dik, zase som o nieco mudrejsi  Na zdravie!
Zaznamenané
midlo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #34 kedy: 03. Júl , 2008, 18:53:56 »

jasne, ono sa mi to aj zdalo cudne...zatial som sa nestretol s tym, ze by pruziny s hacikom vypadli ani s tym telieskom, tak preto sa mi to zdalo cudne...dik, zase som o nieco mudrejsi  Na zdravie!
no, ony priamo nevypadnu, ale maju tendenciu sa vysavuvat. Ibanezy davaju tieto pritlacne teleliaska do vsetkych modelov s pakami
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #35 kedy: 04. Júl , 2008, 00:02:43 »

no jooo oktáv sú uplne prec vsetky su hore skusim kupit kratšie ale u nás v PU asi tažko takže budem muset vydržat pondelok skočím asi do TN a kuknem tam po dakych  Som frajer
Pokial je to tremolo už o.k. tak tam nedavaj viac pružin. Čim viac pružin,tym viac "bordelu" vytvaraju. A maš zbytočne "tvrde" tremolo. Doladenie oktav nema s pružinami v podstate nič spoločne.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #36 kedy: 04. Júl , 2008, 07:43:31 »

Doladenie oktav nema s pružinami v podstate nič spoločne.
ma, pokial nemas tremolo "v poriadku", tak sa ti neoplati stelovat oktavy
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #37 kedy: 04. Júl , 2008, 07:47:03 »

ma, pokial nemas tremolo "v poriadku", tak sa ti neoplati stelovat oktavy
Čitaš?  Som napisal :.....Pokial je to tremolo už o.k ........
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #38 kedy: 04. Júl , 2008, 08:12:40 »

Čitaš?  Som napisal :.....Pokial je to tremolo už o.k ........
citam, len to nebolo v jednej vete, nejak sa mi tam stratil ten vyznam..
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #39 kedy: 04. Júl , 2008, 09:19:41 »

citam, len to nebolo v jednej vete, nejak sa mi tam stratil ten vyznam..
Treba čitat všetky štyri vety.Nie len poslednu.Ale o.k. Nabuduce zhrniem prispevok do jednej vety. Na zdravie!
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #40 kedy: 06. Júl , 2008, 23:23:54 »

inak da sa pouzit este jedna hacikova tak, ze pritlacne teliesko drzi iba jeden srob. on to celkom spokojne zvladne sam.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
midlo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #41 kedy: 07. Júl , 2008, 00:14:57 »

inak da sa pouzit este jedna hacikova tak, ze pritlacne teliesko drzi iba jeden srob. on to celkom spokojne zvladne sam.
hej to je pravda, potom je ale tendencia ten zvysny srob niekde stratit, zvlast tesne pred tym, ako sa zmeni nastavenie gitry na povodny stav alebo ju treba predat...murphyho zakony nepustia  Som frajer
Zaznamenané
Slayer24
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355

Fuck art, let's kill!!!

« Odpoveď #42 kedy: 07. Júl , 2008, 10:56:43 »

možno teraz tresnem ale skúste sa zamyslieť... gitara bola od výroby nastavená na klasické ladenie, C3HQ sa s tým pohral a myslím že nepridával ani neuberal pružiny a dostal to do ladenia na Hčko... čiže keďže podladenie je podľa mňa vratný proces musí sa to dať nejako vrátiť(zmena strún,pohranie sa so skrutkami) takže nemyslím že ak bola tá gitara od výroby mala viac pružín ako teraz alebo nejako ináč bola upravená... to je len taká moja teória...
Zaznamenané
C3llario.HQ
pravidelný návštevník
Príspevkov: 494

« Odpoveď #43 kedy: 07. Júl , 2008, 11:55:36 »

možno teraz tresnem ale skúste sa zamyslieť... gitara bola od výroby nastavená na klasické ladenie, C3HQ sa s tým pohral a myslím že nepridával ani neuberal pružiny a dostal to do ladenia na Hčko... čiže keďže podladenie je podľa mňa vratný proces musí sa to dať nejako vrátiť(zmena strún,pohranie sa so skrutkami) takže nemyslím že ak bola tá gitara od výroby mala viac pružín ako teraz alebo nejako ináč bola upravená... to je len taká moja teória...

neviem ako boal od vrobi to je japonec z 1991 a som 3 majitel mam ju od kamarata ktorý an nej teiz hrával do H a on od dákeho australana ked tam robil ju kipil cca. 3-4 roky dozadu a asi pred rokom a pol ju predal mne takze neviem ako bola od vyrobi nastavena :D
Zaznamenané
Slayer24
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355

Fuck art, let's kill!!!

« Odpoveď #44 kedy: 07. Júl , 2008, 12:08:44 »

no hej to je možné ale ide o to že to nie je podľa gitara ktorá sa dodáva v H ladení... vlastne ešte som takú nevidel... takže musí sa to dať bez tých vecí čo tu písali...
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.038 sekund, 22 otázok.