Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« kedy: 04. Júl , 2008, 01:02:46 » |
|
A Carcass tu preco zatial nema svoju temu? Konecne je tu reunion, aj ked asi len docasny : http://www.myspace.com/carcass
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 04. Júl , 2008, 06:57:10 » |
|
Semish, si ma predbehol Túto tému som chcel založiť už dávno. No nerád by som sa tu s nemenovanými osobami natahoval atd. Ide o moju srdcovku, ktorú milujem a teraz konečne budem mať možnosť vidiet nie len Michaela Amotta , ale aj Carcass ako celok. Moc sa tešim. Z ich tvorby možem všetko, od začiatku až po koniec Keep on rotting in the free world
|
|
« Posledná zmena: 04. Júl , 2008, 06:57:39 od damned13 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 04. Júl , 2008, 16:48:40 » |
|
Semish, si ma predbehol Túto tému som chcel založiť už dávno. No nerád by som sa tu s nemenovanými osobami natahoval atd. Ide o moju srdcovku, ktorú milujem a teraz konečne budem mať možnosť vidiet nie len Michaela Amotta , ale aj Carcass ako celok. Moc sa tešim. Z ich tvorby možem všetko, od začiatku až po koniec Keep on rotting in the free world Carcass je jednoducho stara dobra klasika, majstri genialnych riffov, mam ich stale rovnako rad, aj ked to uz velmi nepocuvam. Este ked hravali, tak som pred jednym koncertov vo Viedni (turne Gods of grind) s nimi stretol vo Why not (predajna cd) a dobre sme pokecali, dokonca sme sa chvilu spolu flakali po Mariahilferstrasse , na koncerte nam dokonca venovali song, a po koncerte som zasa sedel s Petrovom z Entombed na pivku . V Ostrave ked hrali s Atrocity a Pungent stench, tak som pocas Pungentu sedel na schodol s Billom Steerom a kecal o blbostiach . To boli casy , rad by som si ich z nostalgie pozrel aj teraz. Inak ich albumy teraz postupne vychadzaju v reedicii k prilezitosti toho reunionu, napriek tomu ze vsetky cd mam , objednal som ich znova , su tam celkom zaujimave bonusy a DVD s rozhovormi. Zatial vysiel Necroticism a Heartwork (tu je aj bonusove cd s demami Heartwork, je to celkom sranda, solo miestami falosne a tak), tento mesiac ma byt Swansong.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
polarized
náhodný pocestný
Príspevkov: 94
Hell is full of musical amateurs...
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 04. Júl , 2008, 21:21:53 » |
|
Carcass su veru stara dobra klasika a ti ktori sa vyznaju v ich tvorbe asi uhadnu podla mojho nicku ktoru pesnicku mam od nich najradsej
|
|
|
Zaznamenané
|
R.I.P. Miika (6.3. 1974 – 19.2. 2009) Hell is full of musical amateurs: music is the brandy of the damned.
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 04. Júl , 2008, 22:45:46 » |
|
Carcass su veru stara dobra klasika a ti ktori sa vyznaju v ich tvorbe asi uhadnu podla mojho nicku ktoru pesnicku mam od nich najradsej Ktoru? Nejako na to neviem prist . Je to Exhume to consume, Incarnated solvent abuse, Heartwork, Keep on rotting in a free world, alebo zeby Rock the vote?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 05. Júl , 2008, 11:46:06 » |
|
Carcass su veru stara dobra klasika a ti ktori sa vyznaju v ich tvorbe asi uhadnu podla mojho nicku ktoru pesnicku mam od nich najradsej Kokos rozmýšľal som chvíľku, že niečo mi ten nick vraví ( dokonca som myslel že či ta nepoznám ) Ale nie, jasne Don't want your number, Don't want your name, Don't want your colour...Don't want your politics, Don't want your cause...Carcass- polarized z albumu Swansong Jasné že viem čo mi to promína, super album, super song Kurna, že som na to nedošiel sám Tak šlečnaj, vitaj v spolku Carcass;)
|
|
« Posledná zmena: 05. Júl , 2008, 11:47:40 od damned13 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 05. Júl , 2008, 11:51:21 » |
|
Carcass je jednoducho stara dobra klasika, majstri genialnych riffov, mam ich stale rovnako rad, aj ked to uz velmi nepocuvam. Este ked hravali, tak som pred jednym koncertov vo Viedni (turne Gods of grind) s nimi stretol vo Why not (predajna cd) a dobre sme pokecali, dokonca sme sa chvilu spolu flakali po Mariahilferstrasse , na koncerte nam dokonca venovali song, a po koncerte som zasa sedel s Petrovom z Entombed na pivku . V Ostrave ked hrali s Atrocity a Pungent stench, tak som pocas Pungentu sedel na schodol s Billom Steerom a kecal o blbostiach . To boli casy , rad by som si ich z nostalgie pozrel aj teraz. Inak ich albumy teraz postupne vychadzaju v reedicii k prilezitosti toho reunionu, napriek tomu ze vsetky cd mam , objednal som ich znova , su tam celkom zaujimave bonusy a DVD s rozhovormi. Zatial vysiel Necroticism a Heartwork (tu je aj bonusove cd s demami Heartwork, je to celkom sranda, solo miestami falosne a tak), tento mesiac ma byt Swansong. Semish, tak toto ti moc závidím ...Kokso chlape , mne by stačilo ak by som s nimi sedel na pive ( pokecať, by som asi moc nenakecal ), alebo len foto s Amottom ( snad sa na Brutale podarí, čo už viem teraz že nie ) Bol by som asi v tranze
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 05. Júl , 2008, 12:15:17 » |
|
Tak našiel som playlist. čo by mali Carcass hrať na MetalCampe. Niečo podobne podla mňa by mohli dať aj na Brutal Assaulte, ak nie to isté: 01. Intro Tape 02. Inpropagation 03. Buried Dreams 04. Intro Tape 05. Corporal Jigsore 06. Carnal Forge 07. Intro Tape 08. Incarnate Solvent Abuse 09. No Love Lost 10. Edge Of Darkness 11. This Mortal Coil 12. Embodiment 13. Intro Tape 14. Reek Of Putrefaction 15. Keep On Rotting 16. Genital Grinder 17. Rotten To The Gore 18. Death Certificate 19. Intro Tape 20. Exhume To Consume 21. Ruptured (Intro) 22. Heartwork 23. Carneous (Outro)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 05. Júl , 2008, 12:25:18 » |
|
Pozeral som niekde playlisty aj z inych koncertov, takto to vacsinou hravaju, celkom dobry vyber. V septembri hraju velky koncert v New yorku, chvilku som nad tym normalne uvazoval (ale tyzden na to letim z Viedne do Toronta, tak si nechce kvoli tomu menit uz letenku, pripadne lietat hore-dole).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
polarized
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 06. Júl , 2008, 07:24:56 » |
|
Ktoru? Nejako na to neviem prist . Je to Exhume to consume, Incarnated solvent abuse, Heartwork, Keep on rotting in a free world, alebo zeby Rock the vote? prisiel na to kolega damned13 je to skladba Polarized http://youtube.com/watch?v=hkn8qyXsw1E
|
|
|
Zaznamenané
|
R.I.P. Miika (6.3. 1974 – 19.2. 2009) Hell is full of musical amateurs: music is the brandy of the damned.
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 06. Júl , 2008, 09:13:30 » |
|
Tak toto by mi v zivote nenapadlo , za trest sa idem hned tu skladbu naucit hrat .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 06. Júl , 2008, 15:43:34 » |
|
Tak toto by mi v zivote nenapadlo , za trest sa idem hned tu skladbu naucit hrat . Ja som dnes akurát drtil Heartwork, Keep On Rotting a Black Star
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
polarized
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 06. Júl , 2008, 15:46:10 » |
|
Tak toto by mi v zivote nenapadlo , za trest sa idem hned tu skladbu naucit hrat . akoze za tres ?vsak to ta musi tesit ked si zahras taku skvelu skladbu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 06. Júl , 2008, 15:47:47 » |
|
akoze za tres ?vsak to ta musi tesit ked si zahras taku skvelu skladbu To bol for, jasne ze ma hrat ich songy bavi. Dokonca som chvilu uvazoval spravit taky obcasny coverband co by hral cisto len Carcass, len som nezohnal komplet kapelu a teraz na to vlastne ani nemam cas (kedze stale vypisujem na toto forum nejake blbosti, tak nemam cas uz na nic ine ).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 06. Júl , 2008, 16:00:15 » |
|
To bol for, jasne ze ma hrat ich songy bavi. Dokonca som chvilu uvazoval spravit taky obcasny coverband co by hral cisto len Carcass, len som nezohnal komplet kapelu a teraz na to vlastne ani nemam cas (kedze stale vypisujem na toto forum nejake blbosti, tak nemam cas uz na nic ine ). Tak kašli na vypisovanie, no a šup sa určiť Carcass Mal by si prvého fanúšika, čo by na tvoj Cover Band pravidelne chodil a poznám veľa ľudí, čo by určite niečo také prijali
|
|
« Posledná zmena: 06. Júl , 2008, 16:01:05 od damned13 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|