kontrafakt bol vyborny aj na topfeste... najvacsi zazitok tento rok
Kontrafakt aj ked na nich vela ludi nadava zahrali vyborny koncert, Martin Valihora aj ked hral v podstate len "holy" rytmus, tak hviezdil, je to vynikajuci bubenik (aj clovek, poznam sa s nim este z mladosti, par krat sme spolu boli aj v Prahe este ked chodil s Darinou Rolincovou). Akurat nechapem preco som tam nevidel na podiu Anesa, boli sice dvaja klavesaci, ale ziaden dj. Oskar ma az tak moc nebavil, groovoval sice pekne , ale posobil ako keby sa nudil.
Cypress hill - megahviezdy, fakt super, zahrali aj asi vsetky zname hity, takze som sa obcas aj chytal
.
Paradise lost - no, treba povedat ze chlapci maju casu najvacsej slavy uz davno za sebou, take nejake to bolo vlazne, Holmes to flakal, evidentne bol nasraty ze hraju za svetla a ze maju malo ludi. Dokonca si neodpustil trapne poznamky ze "prisli sme az Anglicka zahrat pre par ludi, ale vsak co, je to len dve hodiny lietadlom, takze mi to je vlastne jedno".
I am X - celkom fajn, prvy album aj poznam, tak som si obcas aj pospevoval
.
Chcel som stihnut este aj Monkey business, ale kvoli spominanej bitke som nestihol
. Inak k bitke, aby to nevyzeralo ze som nejaky agresor: stojim si s kamosom v rade na listky, jednu vystojime, tam nam povedia ze listky nepredavaju , len vymienaju za tie pasky na ruku, no ok, ideme teda do druhej rady (cakanie tak na 15 minut), ked si to slusne bez frflania vystojime, predbehne sa pred nas banda asi piatich nafetovanych debilkov ktori jak keby prave utiekli z dedinskej diskoteky, slusne ich kamos upozornil ze nech sa postavia na koniec rady, jeden z debilkov, evidentne urobeny jak hovado mu povedal nieco sproste, kamos je trosku nervak (a hulic
), tak mu trosku (fakt len trosku) neprijemnejsie zdorazni nech nas pusti, ze sme tu boli skor, na to ho typek chyti pod krk, zhukol som na neho nech sa ukludni, chvilu pohoda, uz myslim ze je koniec, ze pojdu do prec, ale chlapec sa znova otoci a znova chyti kamosa pod krk, to uz len kukam ze co sa bude diat, zrazu mu bez vystrahy nadrbe jednu pastou, kedze ma kamos pozicane moje nahradne bryle Oakley ktore v momente letia do dialky, tak do mna nervy, trosku som sa neudrzal, tak dostal dve tri na hubu, oni dvaja na zemi, do mna zbytok particky, uz to vyzeralo dost zle, nastastie dobehli SBSkari (vagabundi z BA, niektorych som poznal z videnia, mozno aj oni mna), hlavny fetacky agresor zacne odrbavat ze ten moj kamos ho napadol a podobne nezmyselnosti, tak som povedal ja nasu verziu a SBSkar ze: ukaz tu pasku co mas na ruke a rovno mu ju odstrihol a ze dovidenia
, to bolo celkom krute (kedze chlapec akurat zaplatil 1200 SKK za vstup), ale nestihli sme ani zareagovat, lebo toto sme ozaj nechceli, este sa kamos pyta ze : a co ked nas napadnu znova, my sa nechceme byt, a SBSkari ze : "ale my sa chceme bit"
, chlapci asi pochopili a rozpravky bol koniec
.