Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 19:42:05
Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: čo vy na LTD ?  (Prečítané 14073 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
zakky
Hosť
« Odpoveď #30 kedy: 18. Júl , 2008, 19:08:09 »

kto je imho?

to znamena

in my humble opininon - podľa mojej skromnej mienky

In My Honest Opinion - podľa mojej úprimnej mienky
Zaznamenané
yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #31 kedy: 18. Júl , 2008, 20:00:47 »

kto je imho?

Imho je inteligentnejší Imrov bratranec  Bavím sa skvele ....
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #32 kedy: 18. Júl , 2008, 21:40:14 »

jeziiiis - Teba to taaaaaak strasne sere tie japonske kopie  Bavím sa skvele. hlavne ten ESP tolko nefetizizuj - robia presne to iste (Navigator, Edwards). vlastny design robia asi ako Behringer vyvija vyrobky  Bavím sa skvele

Pod hlavickou ESP robia paradny telecaster Ron Wood Signature + ESP Stratocaster, ktory spada presne pod pojem japonska kopia....

Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #33 kedy: 18. Júl , 2008, 21:51:03 »

A ktore nu metalove kapely hraju na ESP? Nejako som si to nevsimol, ale zasa az tak to nesledujem. Ja som skor mal pocit ze numetalisti ako Korn, Mudvayne, Mushroomhead a co je viem kto hraju na Ibanezach.
Sice ok, gitarista z Deftones na to hra (pripadne este Wayne zo Static X), ale nikto iny mi nenapada. Hammetta, Hetfielda, Amotta, Hannemann, Laiha atd beriem ako klasickych oldschool metalistov.

http://www.espguitars.com/guitars.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Esp_guitars#Artists

Inak vela numetalistov hra na PRSkach (Limp Bizikit, Linkin Park etc...), to co ti spominas su 7-strunkari...

Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #34 kedy: 18. Júl , 2008, 21:56:40 »

http://www.espguitars.com/guitars.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Esp_guitars#Artists

Inak vela numetalistov hra na PRSkach (Limp Bizikit, Linkin Park etc...), to co ti spominas su 7-strunkari...

Gitaristi aj z Limp Bizkit (Wes hlavne na 7strunovych) aj z Linkin park hravali na Ibanezach :), ale mas pravdu, myslim ze u nehraju Smútim.
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #35 kedy: 18. Júl , 2008, 22:04:52 »

hlavne u tychto top gitaristov je uplne jedno naco hraju, skor ide o to kto im da lepsi deal

krasny priklad je mustain. Jednu dobu nedal dopustit na Jackson poton ESP a nakoniec su najlepsie Deany Žmurk  zabudol asi povedat v tom ze ma za to najviac love Žmurk
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #36 kedy: 18. Júl , 2008, 22:18:55 »

hlavne u tychto top gitaristov je uplne jedno naco hraju, skor ide o to kto im da lepsi deal

krasny priklad je mustain. Jednu dobu nedal dopustit na Jackson poton ESP a nakoniec su najlepsie Deany Žmurk  zabudol asi povedat v tom ze ma za to najviac love Žmurk

Tak je, trebárs R. Kotzen najskôr hral ako firemný hráč Ibanez a teraz propaguje Fender. U jedného mal superstrat a u druhého telecaster, teda diametrálne odlišné typy gitár ... takým hráčom je jedno, na akú gitaru hrajú, furt znejú dobre. A je to celé len o tom, ktorý výrobca dá väčšie prachy.
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #37 kedy: 18. Júl , 2008, 22:25:41 »

Tak je, trebárs R. Kotzen najskôr hral ako firemný hráč Ibanez a teraz propaguje Fender. U jedného mal superstrat a u druhého telecaster, teda diametrálne odlišné typy gitár ... takým hráčom je jedno, na akú gitaru hrajú, furt znejú dobre. A je to celé len o tom, ktorý výrobca dá väčšie prachy.
hej tak to asi bude..v muzikuse je s nim rozhowor a vravi ze tele a strat strieda podla momentalnej nalady..v obdoby poison to bol tele..a teraz vraj stratovy..dokonca ma svoj model stratu
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #38 kedy: 18. Júl , 2008, 23:45:07 »

..v muzikuse

ja ked som kotzena pocuval na cd shrapnell records niekedy v 80 rokoch ked tam vydavali vsetkych shrederov si pametam ze na obaloch electric joy a fever dream mal nejake telecastre odzaciatku.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #39 kedy: 19. Júl , 2008, 12:14:30 »

A ktore nu metalove kapely hraju na ESP? Nejako som si to nevsimol, ale zasa az tak to nesledujem. Ja som skor mal pocit ze numetalisti ako Korn, Mudvayne, Mushroomhead a co je viem kto hraju na Ibanezach.
Sice ok, gitarista z Deftones na to hra (pripadne este Wayne zo Static X), ale nikto iny mi nenapada. Hammetta, Hetfielda, Amotta, Hannemann, Laiha atd beriem ako klasickych oldschool metalistov.
..ja som u mudvaynov v zivote nevidel ibanezu.
Zaznamenané
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #40 kedy: 19. Júl , 2008, 12:37:22 »

Tak to je samozrejme.

2Semish: gitaristu z Linkin Park som ja videl s PRSkou a teraz ma na sebe zvacsa zaveseny nejaky otrieskany Stratocaster a-la Galagher Custom.

Zaznamenané

angryturtle
nováčik
*
Príspevkov: 25

« Odpoveď #41 kedy: 26. Júl , 2008, 11:43:08 »

modely ltd od 200 vratane a vyssie su celkom kvalitne pouzitelne gitary so svojskym zvukom...modely nad 400 vratane...su uz seriozne gitary so super zvukom a spracovanim....a ESP original je nieco este o triedu vyssie  Beeee raz som si zahral na viper taky ten biely maskacovy....a to uz citit tie vysolene peniaze z tej gitary  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Vintage V100MRHB + Seymour Duncan SH6 Bridge
Laney LV300H
Kustom Quad 412A
Mito
nováčik
*
Príspevkov: 7

Nazdar

« Odpoveď #42 kedy: 01. Júl , 2009, 15:49:06 »

A co si myslite o ESP LTD VIPER 200 FM ?? Dost nad nou rozmyslam
Zaznamenané

ГИТАРА !
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #43 kedy: 12. September , 2010, 14:30:31 »

...
asi pred troma dnami som hral na viper 500koveho z emgckami..........a hralo to fakt super.....takze podla mna je to uplne jedno co kupis ak ti ide iba o zvuk

mam tu teraz doma LTD EC 500 a ESP ECLIPSE-II VB. obe mahagon krk, ESP eben LTD palisander hmatnik, mahagon telo a ESP javor top (podla netovych specifikacii). rovnake aktivne EMG snimace.

LTD hra nasucho horsie, plochejsi zvuk. ESP uz nasucho hra plnsie, zvonivejsie. aj po zapojeni cez aktivne snimace tam je ten isty rozdiel, ESP je fakt o triedu lepsia gitara po zvukovej stranke.

spracovanie velmi podobne, slusne u oboch. kobyla / strunnik rovnake, mechaniky ma ESP ine (Gotoh), ale aj tie LTD su OK. LTD je pekna leskla, ESP divna matna... vaha oboch je cca rovnaka, nie moc vysoka.

* ESP_.jpg (98.55 KB, 533x705 - prehliadnuté 353 krát.)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #44 kedy: 12. September , 2010, 14:45:16 »

tebe sa podarilo plnohodnotne testnut lavacky eclipse?
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.058 sekund, 23 otázok.