Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 19. November , 2008, 16:48:20 » |
|
lebo sak ked ma niekto nejaky nazor, tak mu ho nechcem brat, ale niecim by ho teda mal mat podlozeny... A s tou falosnostou, ono to boli velikanske kusy nahravane na supu, ze dalo by sa postrihat ale bolo by to pocu, tak takto sme to nehali Swordy, ved je to pekne, nahrajte este raz a poriadne a bude to uplne super.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 19. November , 2008, 16:53:38 » |
|
idem sa hambit do kuta teda maestro swordy tymto som nechcel nijako urazit vasu ctihodnu ruku umelca, ale kedze je hudba cisto vnemova zalezitost, nemohol som si pomoct a vyjadril som nazor, ze mi to evokuje veci, ktore som uz pocul. Nemam v hlave zaradeny winamp aby som mohol behom par milisekund priradovat podobne songy, ani mi to nepripomina ziadnu notoricky znamu kapelu. Islo hlavne o to poukazat na fakt, ze kedykolvek sa nejaka kapela rozhodne spravit instrumentalku (a co je horsie, tak ich hravaju aj nazivo) mam dojem, ze kazda jedna ma vyslovene identicku strukturu, melodie, cele patterny a mam pri nich vzdy rovnaky pocit: toto nie je instrumentalka.. toto je song bez spevu.. Uz dlho som nepocul nieco zaujimave, co by bolo ine ako to ostatne..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 19. November , 2008, 16:56:38 » |
|
...nepocul nieco zaujimave, co by bolo ine ako to ostatne.. na mojej stranke si bol ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 19. November , 2008, 16:57:30 » |
|
a dalsi flaaak, co flaaak - dalsi slaaaager od hudobneho telesa Penx - White Angel
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 19. November , 2008, 16:58:05 » |
|
nie, ja vobec nechcem nic hovorit na to ako co mas citit, to je v poradku len ked vravis, ze toho je vela a kazdy to tak hrava tak som nechcel aby si povedal vsetkych, ale ked sa s tym teda tak casto stretavas tak jednu, alebo z youtubu, a nie pre to, ze sa ohradzujem a branim, ale preto, lebo som sam zvedavy ze ako to teda funguje lebo ja tiez chodim na koncerty a tiez pocuvam muziku, no ja ten pocit ako ty nemam, tak teda aby som bol vyvedeny z omylu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 19. November , 2008, 17:32:10 » |
|
a dalsi flaaak, co flaaak - dalsi slaaaager od hudobneho telesa Penx - White Angeldobre to je.... vkuse tu niekto rozobera picaciny ako nedotianuty band,vibrato polovicne,jebat na to...treba to brat ako celok....mne sa to paci...
|
|
« Posledná zmena: 19. November , 2008, 17:33:45 od siiiiiilas »
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 19. November , 2008, 17:33:23 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 19. November , 2008, 17:34:29 » |
|
dobre to je.... vkuse tu niekto rozobera picaciny ako nedotianuty band,vibrato polovicne,jebat na to...treba to brat ako celok....mne sa to paci... diik:)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 19. November , 2008, 17:35:11 » |
|
ano citit tam tu tvoju jemnu dusu
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 19. November , 2008, 20:46:06 » |
|
Radsej si to mudrlanti kupte Sila tohto albumu je v Kohutovom song writingu, ktory podporuje Novackova solova hra, Bobisova artileria a bublajuca basa basaka Zaryho. Neviem preco sem Rastis dal hned ako prvy ten najslabsi song
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 19. November , 2008, 21:05:50 » |
|
Myslis Better than me ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 19. November , 2008, 21:07:29 » |
|
Ten instrumentalny Better than me je Vladkova uprimna spoved, ktoru som spapal aj s navijakom (klise musi byt)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 19. November , 2008, 21:10:37 » |
|
Martinlm ma mimoriadny zaujem na predajnost, kedze z tych penazi mu platime najom. Teda zatial skor neplatime.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 19. November , 2008, 21:14:57 » |
|
Ten instrumentalny ... to som bol poziadany o upload
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 19. November , 2008, 22:54:28 » |
|
no ono asi sa nemalo ukazovat len jedna skladba ale mal som sem nacakat vsetky ukazky, lebo ako celok to posobi uplne inac... ono viem, ze sa tazko hovori o niecom , ked to clovek pocul len kusocek z celeho celku...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|