mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« kedy: 31. Júl , 2008, 15:14:46 » |
|
Caute, no dnes mi odisla onboard zvukovka , co som mal v kompe. takze som z toho velmi nadseny ale jedna sa mi o inu vec. vedeli by si ste mi poradit nejaku dobru zvukovku, tak okolo 4000Sk ? asi skor externu. ide mi o to aby mala hlavne dobry zvuk a aj aby bola vhodna na nahravanie. ako som tak cital, tak celkom sa mi pozdava M-audio fast track, mozno by som aj kupil. mate aj nejake ine alternativy ? neni uz nieco lepsie v tejto cenovej kategorii ? a hlavne aby s nou neboli problemy v instalacii a veci podobne. budem velmi povdacny PS. temu si potom upracem alebo spojim, ked najdem uz podobnu temu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 31. Júl , 2008, 15:15:51 » |
|
Audiophile + DI box. Naco externu. No hej, je to tam vsetko v kope, ale su s tym aj problemy.
|
|
« Posledná zmena: 31. Júl , 2008, 15:16:10 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 31. Júl , 2008, 15:26:24 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 31. Júl , 2008, 15:52:09 » |
|
mario - co chces radit, ked nic nenapises ? kolko in ? kolko out ? midi ? mic preamp ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 31. Júl , 2008, 16:35:35 » |
|
snad sa mario nenahneva, ale kebyze mam taketo poziadavky, tak co by ste mi poradili?
2x instr. in minimalne 2x dalsie linkove vstupy midi/mic preamp, moze ale nemusi byt 2x headphone out, minimalne dalsie 2 linkove vystupy
externa (lebo notebook), USB 2.0 alebo FW mi je jedno
dajme tomu, ze conovo neobmedzene a chcem sa doma bavkat s recordingom pripadne nahrat nejaku skusku.. pozeram po M-Audio Fast Track Ultra, pripadne Fast Track Ultra 8R.. pripadne skuste poradit nieco ine a pre a proti..dik (cisto v teoretickej rovine, pre moj dobry pocit a prehlad..`)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
urmo
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 31. Júl , 2008, 17:05:11 » |
|
snad sa mario nenahneva, ale kebyze mam taketo poziadavky, tak co by ste mi poradili?
2x instr. in minimalne 2x dalsie linkove vstupy midi/mic preamp, moze ale nemusi byt 2x headphone out, minimalne dalsie 2 linkove vystupy
externa (lebo notebook), USB 2.0 alebo FW mi je jedno
dajme tomu, ze conovo neobmedzene a chcem sa doma bavkat s recordingom pripadne nahrat nejaku skusku.. pozeram po M-Audio Fast Track Ultra, pripadne Fast Track Ultra 8R.. pripadne skuste poradit nieco ine a pre a proti..dik (cisto v teoretickej rovine, pre moj dobry pocit a prehlad..`)
M-Audio FW 410. Ja pouzivam FW 1814 - zatial absolutna spokojnost, ta 410 je len mensi brat tejto velkej. Jediny problem je ze musis mat dobry FireWire radič v notebooku, najlepsie Texas Instruments, inak to notebook nezvladne a zvuk zamrzne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 31. Júl , 2008, 17:56:08 » |
|
M-Audio FW 410.
nesplna druhy bod, ten FW si kuknem..priznam sa, ze ani neviem co tam je...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
urmo
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 31. Júl , 2008, 18:08:36 » |
|
nesplna druhy bod, ten FW si kuknem..priznam sa, ze ani neviem co tam je...
jak ze nesplna ma 4 vstupy....2 s preampom, 2 linky zozadu...ci nieco viac chceš?
|
|
« Posledná zmena: 31. Júl , 2008, 18:11:38 od urmo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 31. Júl , 2008, 18:21:36 » |
|
jak ze nesplna ma 4 vstupy....2 s preampom, 2 linky zozadu...ci nieco viac chceš? daju sa pouzit vsetky 4 naraz? lebo jak pozeram specifikaciu, tak pisu 2x8 I/O cize bud pouzijes 2 zpredu (mic alebo inst) alebo 2 linkove vzadu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
urmo
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 31. Júl , 2008, 18:31:44 » |
|
daju sa pouzit vsetky 4 naraz? lebo jak pozeram specifikaciu, tak pisu 2x8 I/O cize bud pouzijes 2 zpredu (mic alebo inst) alebo 2 linkove vzadu
pravdupovediac som nikdy este nepouzil vsetky naraz, takze ti neviem povedat, to by bolo treba kuknut aj ten softver ci sa to tam da vobec ovladat šablami.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 31. Júl , 2008, 18:46:17 » |
|
mario - co chces radit, ked nic nenapises ? kolko in ? kolko out ? midi ? mic preamp ?
hm, popravde neorientujem sa v tom moc. takze ani neviem co chcem. takze skusim to nejako okomentovat: - linkovy vstup ( line in ). neviem ako by to bolo idealne riesene cince alebo jack ? - linkovy vstup s preampom - instrumentalny ( to je s di-boxom ? ) - linkovy vystup - midi mi je na hovno. proste taku uz solidnejsiu a preto som rozmyslal nad externou. ale zas ak su s tym problemy, tak neviem no. proste aby som mal tu zvukovku poruke tak preto som nakloneny k tej externej.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 31. Júl , 2008, 19:24:54 » |
|
interne slapu jak hodinky. externe su niekedy problematicke.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 31. Júl , 2008, 19:25:57 » |
|
hm, a keby sa to dalo urobit tak, ze cast vo vnutri a cas vonku ? to je asi to co pisal martin, ze ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 31. Júl , 2008, 19:29:59 » |