Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 03. November , 2008, 11:25:12 » |
|
Pitu dobre, pokúsim sa. Flazolety myslis cim trhaju usi. Hlasitostou, alebo cim? Tie ti neposlem.
Fajn, flažolety nemusíš posielať.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 03. November , 2008, 11:28:46 » |
|
tu tvoju poslednu vetu som si vsimol az teraz. Podklad je vlastne bez solovej gitary, takze treba tam nahrat len solo. Flazolety boli v pozadi pre "dokreslenie". Takze ak necitis nutnost, doprovodnu gitaru a basu netreba nahravat...Ak si ochotny samozrejme do tak nedokonaleho podklau nahravat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 03. November , 2008, 11:30:42 » |
|
Inak nápad celkom fajn, dýcha to starinou, slušný bigbeat, to mám rád.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 18. Jún , 2009, 17:35:30 » |
|
Lepší bude ten, kto bude prvý alebo naopak? no co Pitu - uz si zacal ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 19. Jún , 2009, 09:59:13 » |
|
pani, ja som radsej uz ticho, nescem nikeho provokuvat s nejakymi urgencyjami
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 19. Jún , 2009, 10:20:17 » |
|
no co Pitu - uz si zacal ? nebolo moc kedy ani kde, ale už je. Začal som so svojimi vecami, tak sa mrknem aj na toto.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 19. Jún , 2009, 13:31:56 » |
|
hello oposume a rastis, pekna kolaboracia, mate moju poklonu, velmi prijemna a pekna vecicka (Johanka), az dnes som si to tu vsimol Uz by som tam len rad pocul sveotko ostatne - bicie a basu. ako obstoji to aj takto,, ale vzhladom na typ sola ako ho tam rastis postavil tam pocujem hrat celu kapelu. som uz zvedavy tiez na Pitu-a, ak nieco nahra do tvojej dalsej veci, opossume
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 19. Jún , 2009, 15:46:40 » |
|
yesfan aha, ty myslis basu a bicie do Johanky... Ja cakam na Tres hombres con pistolas, pracovny nazov bol Candlebox. Na tom mali pracovat najnovsie Pitu a Rastis
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Srnac
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 20. Jún , 2009, 15:56:48 » |
|
hello oposume a rastis, pekna kolaboracia, mate moju poklonu, velmi prijemna a pekna vecicka (Johanka), az dnes som si to tu vsimol Uz by som tam len rad pocul sveotko ostatne - bicie a basu. ako obstoji to aj takto,, ale vzhladom na typ sola ako ho tam rastis postavil tam pocujem hrat celu kapelu. som uz zvedavy tiez na Pitu-a, ak nieco nahra do tvojej dalsej veci, opossume Hento co rastis nahral bolo super uy 3. krat mi to hra a stale ma to bavi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 22. Jún , 2009, 17:03:04 » |
|
Hento co rastis nahral bolo super uy 3. krat mi to hra a stale ma to bavi a ty sa nechces zapojit ? Opossum ma urcite este nieco v kapse, do coho by si mohol zabrnkat, vsak hras dobre
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Srnac
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 23. Jún , 2009, 08:11:45 » |
|
a ty sa nechces zapojit ? Opossum ma urcite este nieco v kapse, do coho by si mohol zabrnkat, vsak hras dobre No neviem ci nieco dam ;Dale mozem skusit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Srnac
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 23. Jún , 2009, 15:53:21 » |
|
kde zozeniem podklad?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 23. Jún , 2009, 15:56:00 » |
|
pockaj na Opossuma, alebo mu napis. on uz par razy daval vyzvy, ze kto mu nahra gitary do skladieb.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|